سلامنقل قول:
اگر میخواهید در کنار رشته اصلی زبان رو هم شرکت کنید میبایست دو کارت اصلی شرکت در ازمون را خرید کنید
رشته های دانشگاه دولتی خیر با کنکور هست و فقط برخی از واحدهای پیام نور و غ انتفاعی بدون ازمون هستش
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
اگر میخواهید در کنار رشته اصلی زبان رو هم شرکت کنید میبایست دو کارت اصلی شرکت در ازمون را خرید کنید
رشته های دانشگاه دولتی خیر با کنکور هست و فقط برخی از واحدهای پیام نور و غ انتفاعی بدون ازمون هستش
موفق باشید
البته با کارت علاقندی نمیشه برای زبان هم ثبت نام کرد باید برای زبان یک کارت جداگانه ثبت نام اصلی خرید.
رشته زبان انگلیسی هم هست و شما میتونین یه کارت اصلی بخرین و باهاش برای زبان های خارجی ثبت نام کنین
از دوستان هستن كه از امار شركت كنندگان ازمونهاي ازمايشي سنجش خبر داشته باشه!!؟حدودا چقدر ميشه!؟هرچي سرچ كردم اطلاع كسب نكردم جز اين كه ميگن جامعش تعداد شركت كنندهاش زياده و اين كه مزخرفه:n23: اگر مزخرفه چرا انقدر كتابهاي تست سوالاتش رو مياره!نظر خودم اينه كه بايد سوالاتش به استاندارد كنكور نزديكتر از ازمونهاي ديگر باشه!:n13: يا شايدم نباشه:n01: كلا ميخوام اين رو بدونم كه شركت در ازمونهاي مرحله اي رو پيشنهاد ميكنيد يا نه!؟:n16:
آخه چرا باید اینطوری باشه :n03:
می خواستم کنکور آزاد رشته ی ریاضی بدم ولی خودم تجربیم ولی الان از هرکی می پرسم باید چی کار کنم چیزی نمی دونه:n28:
پچه ها دعا کنید مسئولین یک فکری باسه ما هم بکنند. آخه ممکنه یادشون بره بعضی ها در دورشته می خوان کنکور بدن
یه سوال اساسی. ساعت مطالعه را چطور محاسبه میکنند
من شنیدم مشاورها میگن هر 50 دقیقه استراحت بدید
حالا اینکه با نفرات برتر مصاحبه میکنن طرف میگه 12 ساعت میخوندم یعنی با استراحتهاش گفته دیگه خالص که نیست؟
نه خالص همینقدر هست. استراحت رو جزء مطالعه حساب نیمکنن که. من خودم برای کنکور بالای 13 ساعت در روز هم داشتم. حتی یه روزی بود که با احتساب فیلم های آموزشی 14 ساعت درس خوندم.نقل قول:
شرکت در آزمون های مرحله ای رو پیشنهاد مکنم....نقل قول:
فقط سه آزمون آخر ارزش شرکت کردن داره اون هم نه به خاطر سوالاش بلکه به خاطر جامعه آماریش و جامع بودنش...سوالاش هم ربطی به کنکور نداره.... ولی خب چون جامع هست میتونی رو درصد هات حساب کنی...
آزمون آخر بیشترین جامعه آماریش 70 هزار نفر برا رشته ی تجربی بود دو آزمون قبلش هم دقیق یادم نیست اما راضی کنندس....
استراحت رو حساب نمیکنن.... استاندارش به روش شما مربوط میشه...یه روش هست طرف هر بیست دقیقه 10 دقیقه استراحت میکنه!!!(یه روش بر اساس قلمچیه ولی توصیه نمیکنم)نقل قول:
اما تو اکثر بچه ها که دیدم معمولا هر 90 دقیقه یک ربع استراحت میکنن.
البته در سه ماه آخر پیشنهاد میشه پشت سر هم درس بخونید...یعنی در بازه های طولانی 3 یا 4 ساعتی به چند دلیل:
1-شما باید 4 ساعت و خورده ای سره جلسه کنکور بشینید و خسته نشید
2-باید ساعت مطالعتون بره بالا
3-بایدتو این ساعات چند درس مختلف رو بخونید تا عادت کنید در کنکور بین درس ها شیفت کنید...
من هیچ وقت بیشتر از 12 و خورده ای نخوندم اما دیدم کسایی که 15 رو هم خوندن که البته باید پشت سر هم و بی استراحت درس بخونی ....
نقل قول:با سلام و عرض خسته نباشیذنقل قول:
شرمنده من هم ناوارد هستم هم با پاسخ های بالا گیج شدم
من میخوام اگه انشااه قبول بشم برم در رشته ربان خارجی انگلیسی تحصیل کنم
در ثبت نام اولیه نشد و میخوام در سه روری در اسفند سایت باز میشه ثبت نام کنم
اما اخر متوجه نشدم با ید یک کارت بخرم یا دوتا مگه ربان کنکور جدا نداره مثل ریاضی انسانی و ... چرا کنکور هنر داریم
چرا هم بایذ عمومی امتحان بدم هم ربان بطور ازمون علاقه مندی ؟
نتایج ازمون جدا ست یا باهم یعنی ممکنه در ازمون عموی قبول و ذر ازمون زبان خارجی چون بصورت علاقمندی رد بشم
ارمون علامندی ربان اصلا یعنی چی ؟
اگه میخوای کنکور زبان شرکت کنی باید یه کارت ازمون اصلی بگیری بعد ثبت نام کنی و کنکور زبان رو انتخاب کنینقل قول:
حالا اگه میخوای مثلا هم ریاضی و هم زبان بدی باید دو تا کارت ازمون اصلی بخری و موقع ثبت نام ریاضی بزنی: علاقه مند به شرکت در کنکور زبان هستم (هنر هم عینا شرایطش اینطوریه)
همه ی رشته ها (ریاضی تجربی انسانی)میتونن تو کنکور هنر و زبان شرکت کنن
کنکور زبان دروس عمومیش مثل بقیه ی رشته هاست یعنی ادبیات، دین و زندگی، عربی و زبان +درس اختصاصی هم فقط زبان تخصصی
در ضمن کنکور زبان کاملا جداگانه هست و ازمون و کارنامه ی جدا داره (هنر هم همینطوریه)
کنکور ارشد 93 کی هست دوستان تاریخ ثبت نامش؟
کنکور آزاد 92 و 93 چطور؟