هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .نقل قول:
Printable View
هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .نقل قول:
یک نکته جالب در مورد سری جدید WD Black یک ترابایتی (مدل نامبر WD1003FZEX) . همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم این مدل در مقایسه با مدل قدیمیتر WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) از نظر Access Time پرفورمنس خوبی ندارند و حتی در انجمن وسترن دیجیتال یکی مدعی شد که بعضی از مدلهای جدید WD Black یک ترابایتی در واقع همان WD Blue هستند ولی با لیبل WD Black !
پیشنهاد میکنم مطالب گفته شده در انجمن زیر را مطالعه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مرسی بابت جواب ... من سیستمم اکثرا روشن هست ... و بیشتر روی در حال دانلود روی یک درایو هستم ولی کاری با بقیه هارد ها ندارم و فقط روشون نوشته میشه و بعد باید بشینم ببینمنقل قول:
وسترن red که میفرمایید من چک کردم قیمتش از سری بنفش گرونتر هست ... سری بنفش طبق پست شما بیشتر برای سیستم های مدار بسته استفاده میشده و 24 ساعت روشن در هفت روز هفته ... روی خود هارد که دیدم زده 24/7 ... حالا با توجه به مطالب بالا بنظرتون چی خرید کنم
یه سوال دیگه چه گارانتی خرید کنم که در صورت خرابی بدون مشکل بتونم ضرر و زیاد جبران کنم ... البته اطلاعاتم مهم هست چون دانلودی و هزار زحمت ... و هارد خوبی میخام ... ولی باز هم برای رفع ضرر چی پیشنهاد میکنید مرسی:n12::n12:
ظاهراً اصرار زیادی دارید که حتماً همین WD Purple را انتخاب کنید . مشکلی نیست و میتونید همین مدل را انتخاب کنید . این مدل پرفورمنس بالایی هم ندارد ولی برای شما که فقط برای آرشیو دیتا و تماشای آن میخواهید مشکلی ایجاد نمیکند .نقل قول:
در مورد سوال آخر ؛ اطلاعی از وضعیت گارانتی و نحوه عملکرد آنها ندارم . ولی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید .
سلام دادا من اصراری رو هیچ چیز ندارم:n02: بیشتر منظورم اینه که سری قرمز که قیمتش واقعا بالاست سه ترابایتش 570 تومن که اصلن نمیصرفهنقل قول:
حالا نظر شما بین سری سبز و سری بنفش سری سبز هست ؟ با توجه به کارایی که گفتم ؟ بعد اگر یخورده بودجه رو افزایش بدم نظرتون راجع به 4 ترابایت سری سبز چی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید دمت گرم دادا:n12::n12:
تشکر بابت پاسختون.نقل قول:
می خواستم بدونم روی همه مدل های 1 و 2 ترابایت هارد گرین هست؟؟؟ آیا مدلی هست که هاردش بلو یا چیزه دیگه ای باشه؟؟؟ از کجا بدونم کدوم پارت نامبر رو بخرم؟؟؟
باتشکر
سلام دوست عزيز .نقل قول:
بنظر من WD Green هم كفايت ميكند . با اينحال شما ميتونيد WD Purple را انتخاب كنيد حداقل به خاطر MTBF بيشتر و امكان كاركرد بصورت 24/7 . چهار ترابايت WD Purple هم ميتونيد انتخاب كنيد و مسئله اي هم نيست .
حداقل حجم مدلهاي دسكتاپي (مثلاً My Book و يا Elements) دوترابايت هست كه هارد ديسكهاي بكار رفته WD Green هست . البته در مدل My Book Duo از هارد ديسكهاي WD Red استفاده شده .نقل قول:
سابقاً كه براي اولين بار هارد ديسك اكسترنال WD my book با اينترفيس USB 3.0 به بازار ارائه شده بود بطور محدود از هارد ديسكهاي WD Black استفاده ميشد و همچنين يك كارت USB 3.0 هم به همراهش ارائه ميشد !
دادا چهار اگه بخام انتخاب کنم بودجم روی گرین هست ... شما تست داشتید این هارد رو مشکلی نداره ؟
من my book چهارترابايتيشو دارم كه از همين هاردهاي WD Green استفاده شده و مشكلي هم تا الان نداشتم . تست اين هارد هم در پست زير گذاشتم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکرنقل قول:
الان هارد 2 ترابایت My Book مگه داخلش هارد گرین با 7200 rpm نیست؟؟؟