من که رفتم نمایشگاه هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم :21:نقل قول:
من که رفتم نمایشگاه هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم :21:نقل قول:
دوستان این قانون برداشتن محدودیت دانلود رو هیچ شرکتی اجرا می کنه؟یا کلا قانونش لغو شده؟چجوریاست؟
آقا خیلی جالبه.بعد از اینکه این تایپکو 3 ماه پیش دیدم اومدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات نوشتم بررسی کنند که شرکت پیشگامان کویر:21: این قانون جدید رو اجرا میکنه یا نه.حالا بعد چند ماه بهم زنگ زدند که ببینند مشکلم چیه و چرا شکایت کردم:18: و من هم گفتم من مشکل خاصی ندارم و فقط گفتم که وضعیت اجرا این قانون رو تو این شرکت بررسی کنند.بعدم هر روز زنگ می زنند که بیا امضا کن که شکایتی نداری:18:.جالبتر ازهمه وقتی به پیشگامان زنگ میزنم و از اجرا این قانون می پرسم میگه که این قانون کلا لغو شده:18: در صورتی که تو سایتش تعرفه های CRA رو داره منتها برای استانهای دیگه غیر از یزد:18:.چه مملکتی داریم!!!!!!!
دوستان اخرش نتیجه این طرح چی شد؟
کسی هست از این نامحدود ها گرفته باشه سرعت واسه همیشه بالا بمونه ؟
وضعیتشون راضی کننده هست ؟
دوستان این شرکت هایی هم که اینترنت وایرلس میدن باید این قانون رو رعایت کنن؟!
ما که مشکل نداریم
با 900 دانلود میکنیم نامحدو د
:18::18::18::18:نقل قول:
کدوم سرویس از کدوم شرکت و ماهیانه چند ؟
دوستان من 2.5 میلیون پول دادم یه سیستم خریدم ولی الان حتی با اینکه وایرلس هم دارم پینگم نوسان داره و نمیتونم بازی کنم ! چیکار کنم اصلا ؟نقل قول:
نمی دونم شاید با وایرلس پینگ کمتر باشه به هر حال گفتم برات یه پینگ با ای دی اس ال مخابرات از لندن بزارمنقل قول:
256 نا محدود ماهی 12560 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم ولی من شیرازم و مخابرات هم دست آسیاتک هست و من نمیدونم چیکار کنم !قبلا ADSL داشتم پینگش با داخل بالای 90 بود دیگه با خارج ... ! وایرلس خوب تو شیراز کسی سراغ نداره ؟ من دیگه دارم به مرز سکته میرسمانقل قول: