ممکنهنقل قول:
من اشتباه کردم حتما
ایشون نگفت این ارور رو کجا گرفته
به هر حال اگه آی دی نداره باید استخراج کنه از همون طریق
Printable View
ممکنهنقل قول:
من اشتباه کردم حتما
ایشون نگفت این ارور رو کجا گرفته
به هر حال اگه آی دی نداره باید استخراج کنه از همون طریق
خب من هم همین مشکل رو دارم!نقل قول:
من که اصلا توی این سایت قبلا ثبت نام نکردم و User ID ندارم که بخوام اون رو استخراج کنم! الان هم هیچ جای سایت ندیدم جایی برای ثبت نام وجود داشته باشه! توی اون قسمت هم که وقتی ایمیلم رو میدم میگه همچین آدرس ایمیلی وجود نداره!!! من که کلا گیج شدم این چطوری کار میکنه!
-------------------------------------
.
.
.
مشکلم حل شد! اون ایمیلی که میدادم به فیسبوکم لینک بود و ماله یاهو بود. اونو که میدادم میگفت همچین ایمیلی وجود نداره!!! اما بعدا یه جی میل دادم قبول کرد!! من که نفهمیدم کلا قضیه چیه اما بهر حال راه افتاد.
اما حالا یک مشکل دیگه دارم الان که میخواد بره تو بازی و گیم استارت رو میزنم اول شروع کرد به چک کردن ورژن بازی و الان داره پچ دانلود میکنه زده 9/0 خیلی طولش داده و کند پیش میره الان حدود 3 ساعته تا 3 بیشتر نرفته! سرعت اینترنت من یک مگه با نرم افزار DU Meter که چک میکنم داره از پهنای باند 6 7 کیلو بایت برثانیه استفاده میکنه برای آپدیت در حالی که تا 130 140 جا داره ! نمیشه یک کاری کرد سرعت آپدیتش بیشتر بشه؟
اینطوری فکر کنم تا صبح طول بکشه آپدیتش:13:
آهان فهمیدم ..... ببین شما اول باید برای یک بار هم شده از طریق ------ ( ترجیحا socks یا https ) وارد راکتور بشین و با اکانت Facebook برای یک بار هم شده وارد بازی بشین... بعد از بازی خارج بشید و از همون راه هایی که گفتم اکانت ijji خودتون رو استخراج کنید ( برای ایمیل هم باید آدرس ایمیلی که با آن اکانت فیسبوک دارید وارد کنید )نقل قول:
در مورد دانلود معمولا کاریش نمیشه کرد ، اگر وسیله دیگری همزمان با ان از اینترنت استفاده می کنه راکتور اولویت سرعت رو میده به اون تا خودش.نقل قول:
ولی باسه دانلود تموم شده الان یا هنوز داره اپدیت می کنه؟
راستی وقتی کارکتر و اسم رو تو بازی ساختی بیا درخواست بده تو کلن که به لیست اضافه بشی؟:46:
دانلود پچها و آپدیتهاش از ساعت 4 بعدازظهر تا 1 صبح طول کشید!!! (خود بازی با حجم 4.19 گیگ اینقدر طول نکشید دانلودش!!!)نقل قول:
در این مدت از هیچ برنامه ای هم استفاده نمیکردم نمیدونم چرا اینقدر کند بود .
البته من کلا با این برنامه ها و بازی هایی که خودشون از سایت موقع نصب شدن میخوان دانلود کنن مشکل دارم. تو بازی battlefieldheros هم که میخواست از سایت بازی رو نصب کنه تقریبا یک روز طول کشید!
الان هم یه چند باری بازی کردم از صبح اما بعضی مواقع کانکشنش قطع میشه میپره بیرون از بازی نمیدونم چرا اینطوریه! برای وارد شدن هم خیلی طول میکشه بعضی مواقع.
کاراکترم هم به اسم babak2127 هستش:10:
مرورگرتون (اینترنت اکسپلورر) آپدیت هست؟نقل قول:
خیلی تاثیر داره!
ویندوزم سونه و اینترنت اکسپلورر هم ورژن 9 . نمیدونم شاید از این باشه.نقل قول:
فهمیدم مشکل این کندی دانلود از کجاست . مربوط میشه به سرویس اینترنتی که دارم.
من امروز لب تابم رو بردم شرکت . اونجا ADSL مخابرات سرعت 512 داریم. اونجا راکتور رو اجرا کردم پچ ها رو با سرعت حدود 60 کیلوبایت بر ثانیه داشت دانلود میکرد. بازی بتل فیلدهیروز هم همینطور بود یعنی موقع نصب بازی از خود سایت از تمام پهنای باند موجود داشت استفاده میکرد. اما آمدم خونه بازی رو پاک کردم از روی لب تاب دوباره با اینترنت خونه که وایمکس یک مگ مبین نت هستش دو باره هر دو تا بازی رو گذاشتم نصب توی هر دوتا با سرعت 6 ... 7 کیلوبایت بر ثانیه داشت دانلود میکرد!!!
اشکال کار از از اینترنت مبین نته! کیفیت واقعا آشغالی داره. فقط موقع دانلود کردن از کل پهنای باندش میشه استفاده کرد وگرنه موقع مرور صفحات وب و کارایی مثل نصب بازی از اینترنت از یک دهم سرعتش هم نمیشه استفاده کرد.
در اسرع وقت باید این اینترنت اشغال رو عوضش کنم.
عجب کلاهی رفت سرم:41:
Bobby Sands شما هنوز باسه کلن درخواست عضویت نفرستادی....کی میای درخواست بدی؟
دو بار برنده شدن در dv e در یک روز:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس رو ببین هر دو بار گرافیک بازی پایین بود:27: