LT رو بگیرین رو روی سرشون مارک کنیدنقل قول:
بعد هم X رو بزن تا بکشه همرو
Printable View
LT رو بگیرین رو روی سرشون مارک کنیدنقل قول:
بعد هم X رو بزن تا بکشه همرو
سلام به همه ی دوستان عزیز لطفا کمکم کنید ....
من XBox 360 بازی می کنم ، وقتی دو روز پیش خواستم خواستم دوباره بازی رو بیارم ، یک اروری بهم داد که فایل های سیو هام خراب شده و بازی رو از اول میاره ....
من امروز دوباره از اول تا پارت 2 رفتم ... اما وقتی دوباره امروز خواستم بازی کنم دوباره دیدم سیو هام پریده .......
من وسط های پارت 3 بودم . کمک کنید مشکل کجاست .....
خواهشا لینک سیو هاشو برام می فرستید تا بریزم تو کنسل .
:n27:
سلامنقل قول:
به هاردت ضربه نخورده؟هاردتو یه بار دربیار دوباره بذار ببین درست میشه.؟
این نمیتونه مشکل از بازی باشه.
با سلام.من به مرحله ای رسیدم که توو فروشگاه اسلحه دوتا کلت گذاشته و باید این دوتا کلت رو بدست بیارم ولی چطور باید اینکارو بکنم.؟؟میشه راهنمایی کنید؟؟
چند تا روش داره:نقل قول:
محتوای مخفی: روشها:
نقل قول:
نه دوست عزیز هاردم صدمه ای ندیده ... فقط من آخرین بار فکر کنم خوب از بازی نیومدم بیرون ، وسط بازی وقتی مردم دکمه ی وسط ایکس باکس رو زدم اومدم بیرون....
اگه هاردم صدمه دیده بود که باید بازی های دیگه هم اینطوری میشد ، اما فقط هیتمن سیو هام پریده......
سیو هاشو دارید برام بذارید !!!!:n03:
من توی dexter industries گیر کردم
توی قسمت Descent که باید برم یه کلیدی رو بزنم اونجا هیچ کلیدیم کار نمیکنه
در حالی که تو یوتوب دیدم که طرف خیلی راحت نزدیک میشه و F رو میزنه ولی مال من کار نمیکنه هیچی
باید اول برقو برگردونی بعدش بری سراغ آسانسورنقل قول:
تو یه مرحله که توی اسلحه فروشی باید صدا خفه کنو بدزدیم.
نمیدونم چیکار کنم.
تو اون مرحله 2تا راه هم واسه پیدا کردن یه دفتر هست که یکه کشتن پیرمرده و یکی هم تو یه اتاق
تو این مرحله یه بخش مسابقه تیراندازی هم هست که نامرد خیلی سخته نمیتونم برم.یه دختر پیشنهاد میکنه بیا مسابقه بده
تو اون مرحله چیکار کنم؟؟اون دفتر به چه کارم میاد؟؟:question:
چهار پست بالاترتون روش های رفتن مرحله رو گفتن.نقل قول:
من با دختره مسابقه دادم,هدشات کنید و بعد هم با مارک کردن بیشتر هدشات کنید.(هدشات 20 امتیازه)