سلام دوستان
الطیر آخرش چه اتفاقی واسش می افته؟ اگه یکی اینو برای من همین جا به صورت مخفی توضیح بده یا پ.خ کنه ممنون میشم!
Printable View
سلام دوستان
الطیر آخرش چه اتفاقی واسش می افته؟ اگه یکی اینو برای من همین جا به صورت مخفی توضیح بده یا پ.خ کنه ممنون میشم!
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن داستان
ببخشید این ویدیو embers آخراش خود اتزیو میمیره یا انگار یارو میاد اون باعث مردنش میشه؟
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن سرنوشت اتزیو!
هنوز در اینکه اون یارو باعث مرگ اتزیو شده یا نه شک وجود دارهنقل قول:
یه سری میگن تمپلار بوده یه سری میگن عزراعیل بوده
ولی در کل دیگه شخصیت اتزیو به آخر خطش رسید
دوستان خواهشا یه کمک بکنید.
من نمی تونم این اساسین های خنگ رو طوری رهبری کنم که زمانی که قلعه های[؟] تسخیر شده رو می گیرن ، اون ماشینی که آخرش میاد رو از بین ببرن.
دیوارها رو آپگرید هم می کنن اما ماشین سریع خودش رو میرسونه و همه جا رو به آتش می کشه و من با 3 تا دونه توپ نمی تونم از بین ببرمش.
همه جا رو هم پر از اساسین های تفنگ دار کردم اما باز هم نمیشه.
دوست عزیز انگار بازی AC II رو خوب بازی نکردی!نقل قول:
چون اون میدون میدونی نیست که پدرش تو اون اعدام شد !
اون میدون بزرگتر بود !
و اون برج توش نبود!:5:
من که گفتمنقل قول:
سه تا دیوار بذار وسط راهش
اساسین بمبر هم بذار
دیوار اصلی رو هم اپگرید کن
با توپخونه فقط بزن به ماشینه
جلوی دیوارهات اساسین تفنگی بذار.منظورم وسط دیوار هایی که گذاشتی نه بالای دیوار خونه ها
من از یه باگ تو بازی هم استفاده کردم حالا ماله تو رو نمیدونم.وقتی داشت دیوار رو آتیش میزد منم دوباره دیوار رو میساختم.یعنی از منو ها دیوار رو انتخاب کردم و همین که اون داشت آتیش میزد منم هی دیوار رو ریپیر میکردم.
تازه فکر کنم این آخرین ماشین نباشه.چون تا اونجایی که من یادمه یه ماشینی بود همینطوری میومد جلو مثل تانک بود.سر سه سوتم دیوار رو خراب میکرد.
یه نکته ای هم که هست اینه که آخر کار دو گروه آدم به همراه ماشین میان.یه سری تیر میزنن.یه سری دیوار رو خراب میکنن.تو فقط اونایی که دیوار رو خراب میکنن رو بزن.اون تفنگی ها رو بقیه میزنن.
بعدشم فقط به ماشینه تیر بزن و بقیه رو ول کن.
ببینم چیکار میکنیا
سلام من یه مشکلی دارم بازی رو آپ کردم اما حالا که میخوام خاطرات رو ازی کنم 4 تاشو که میشه بازی کرد من فقط تونستم توی اولی 3 ومی اون چی بود اسمشو یادم نیست رو پیدا کنم چند بار بازی کردم اما توی 2 تادیگه اونو پیدا نکردم میشه یکی رهنمای کنه ؟
رفیق از اون زمان خیلی گذشته حتما میدون عوض شده دیگه! آخه شب قبلش با اون دختر چینیه میرن همونجا و اتزیو براش توضیح میده که من جایی نشستم که وقتی جوون بودم پدر و برادرم و اعدام کردننقل قول: