و بارسلوناجام قهرمانی آئودی کاپ را به خانه برد
سایت گل- بارسلونا چهارشنبه شب موفق شد تا در دیدار فینال آئودی کاپ، بایرن مونیخ، میزبان این تورنمنت را شکست داده و قهرمانی آئودی کاپ شود
و درنهایت بارسلونا توانست با غلبه بربایرن با نتیجه 0-2 قهرمان آئودی کاپ شد
تاکاشی اوسامی: به خاطر بازی کردن مقابل بارسا عصبی نبودم
سایت گل- تاکاشی اوسامی؛ ستاره ژاپنی بایرن مونیخ، که در دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا در فینال ائودی کاپ 90 دقیقه بازی کرد، اعلام کرد از قرار گرفتن در مقابل قهرمان اروپا نترسیده است.
اسامی یکی از بهترین بازیکنان بایرن در این دیدار بود، هرچند نتوانست مانع از شکست 2-0 تیمش بشود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار دشواری بود. فکر می کنم دیدار بسیار پرفشاری بود اما برای من خیلی خبو بود که 90 دقیقه بازی کردم.
قبل از بازی، فکر می کردم عصبی باشم اما این طو نبود. حتی در چنین بازی های مهمی نیز همه چیز به آرامی سپری می شود. شاید اگر عصبی بودم، موقعیت های بزرگی نصیبم نمی شد و نمی توانستم فوتبال بازی کنم. بنابراین من از چنین حس و حالی در راه مثبت استفاده کردم. من راحت هستم و فکر می کنم در این شرایط همه چیز بهتر پیش می رود."
وقتی از او سوال شد آیا بازی کردن در تمام 90 دقیقه باعث خستگی اش شد، گفت:" به طور کل، بله. سبکی که بارسا توپ را کنترل می کرد، گرفتن توپ را خیلی دشوار کرده بود. در حالی که ما می دانستیم آنها چگونه بازی خواهند کرد."
با توجه به مصدومیت روبن و ریبری، احتمالا اسامی این فرصت را خواهد داشت که بار دیگر در ترکیب اصلی بایرن به میدان برود.
الکسیس سانچس: می خواهم به سطح مسی، ژاوی و اینیستا برسم
سایت گل- الکسیس سانچس، مهاجم جدید بارسا، اعلام کرد برای اینکه به یک بازیکن بزرگ تبدیل شود، قصد دارد از لیونل مسی درس بگیرد.
این ستاره شیلیایی قصد دارد مانند مسی، اینیستا و ژاوی به یکی از بازیکنان کلیدی تیم کاتالانی تبدیل شود.
این ستاره 22 ساله که این هفته قبل به بارسا پیوست، دوست دارد هر چه زودتر در کنار هم تیمی های جدیدش بازی کند.
او در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" می خواهم از مسی، ژاوی و اینیستا چیزهای زیادی یاد بگیرم تا بتوانم به سطح آنها برسم.
نمی توانم بیش از برای بازی کردن صبر کنم. می خواهم توانایی هایم را نشان دهم. می دانم که بهترین بازیکنان دنیا اینجا بازی می کنند و از سبک بازی آنها آگاهی دارم."
سانچس با انتقالی 37.5 میلیون یورویی و با قراردادی 5 ساله از اودینزه به بارسا پیوست.
گواردیولا: آلکانتارا بازیکن ویژه ای است
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از تیاگو آلکانتارا، بازیکن جوان خط میانی تیمش پرداخته
آلکانتارا در رقابتهای آئودی کاپ یکی از ستاره های بارسلونا بود و یکی از دو گل بارسا در دیدار مرحله نیمه نهایی این تورنمنت مقابل اینترناسیونال را به ثمر رساند و در دیدار فینال مقابل بایرن هم فوق العاده بود.
در هر دوی این بازیها، آلکانتارا به عنوان برترین بازیکن میدان برگزیده شد و گواردیولا در صحبتهایی با وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا به تمجید از این بازیکن جوان پرداخت:« تیاگو بازیکن ویژه ای است . او در دنیا به دنبال آن است تا کارنامه خوبی برای خودش رقم بزند و ما خوشبختیم که بازیکن خوب دیگری را در خانه مان تولید کرده ایم.»
مربی باتجربه تیم کاتالان در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که عملکرد خوب، تضمین کننده حضور این بازیکن در ترکیب ثابت بارسا در فصل 2-2011 نخواهد بود:« تیاگو هم یکی از بازیکنان تیم اصلی ماست و در طول فصل زمان برای بازی کردن پیدا خواهد کرد و باید جایگاهش در تیم را به دست بیاورد.»
آلکانتارا اخیرا قراردادش با بارسلونا را تا تابستان سال 2015 تمدید کرد.
زامبروتا: الکسیس بهترین خرید ممکن برای بارسا بود
مدافع ایتالیایی میلا از تلا بارسلونا برای جذب الکسیس سانچس تمجید کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – جیانلوکا زامبروتا مدافع باشگاه میلان معتقد است بارسلونا با جذب الکسیس سانچس یک خرید فوق العاده تابستانی را تکمیل کرده است.
ستاره 22 ساله شیلیایی هفته گذشته با رقم 37.5 میلیون یور از اودینزه به بارسلونا پیوست.
زامبروتا مدافع اسبق بارسا معتقد است این تیم با جذب سانچس یک بازیکن فوق العاده دیگر را به ترکیب خود اضافه کرده است.
زامبروتا در گفتگو با روزنامه ال موندو می گوید :" بارها مقابل سانچس بازی کرده ام، او بازیکن فوق العاده ایست."
" او در چند سال اخیر پیشرفت بسیار خوبی داشته و بارسلونا انتخاب بسیاری خوبی با جذب او داشته است."
زامبروتا در سال 2008 بعد از دو سال حضور در بارسلونا به میلان پیوست.
کاروان بارسلونا وارد آمریکا شد
سایت گل- بعد از برگزاری تورنمنت آئودی کاپ که با قهرمانی بارسلونا همراه بود، شاگردان پپ گواردیولا مونیخ را مستقیما به مقصد واشنگتن ترک کردند تا اولین فاز از سفرشان به آمریکا را آغاز کنند.
بارسلونا شنبه هفته آینده ، روز سی ام جولای در پایتخت آمریکا مقابل منچستریونایتدبه میدان خواهد رفت که این دیدار تکرار فینال لیگ قهرمانان اروپای فصل گذشته که با برتری تیم کاتالان همراه بود، است.
بعد از آن آبی اناری ها به ایالت فلوریدا سفر می کنند و در روز سوم آگوست در میامی مقابل چیواس گوادالاخارا قرار خواهند گرفت.آخرین دیدار دوستانه کاتالونیایی ها روز ششم آگوست و در ورزشگاه کابوی برگزار خواهد شد و روز بعد از این بازی کاتالونیایی ها به بارسلونا بازخواهند گشت.
در این سفر جاناتان سوریانوی مصدوم و شش بازیکن تیم بارسلونا که در کوپا آمه ریکاحضور داشتند (لیونل مسی، خاویر ماسچرانو، گابی میلیتو، دانی آلوس، آدریانو و الکسیس سانچس) آبی اناری ها را همراهی نخواهند کرد و البته ممکن است لیونل مسی در ضیافت کاخ سفید آبی اناری ها را همراهی کند.
الکسیس سانچس: انتقادات بود که مرا قوی تر کرد
سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که دوران حضورش در اودینزه برای رشد و پیشرفتش به عنوان یک بازیکن بسیار حیاتی بود و البته برای او یادآور این بود که هنوز درسهای زیادی برای یادگیری دارد
این ستاره شیلیایی درصحبتهایی اعلام کرد که زمانی که به اودینزه پیوست خود را بازیکن کاملی می دید ولی در ایتالیا رشد و پیشرفت کرد و این تجربه درکارنامه ورزشی اش به شدت به کمک او آمد.
الکسیس در مستندی به نام الکسیس: تاریخ شگفتی اعلام کرد:« من در طول دوران حضورم در اودینزه به بلوغ زیادی رسیدم. زمانی که به این تیم پیوستم فکر می کردم که همه چیز را می دانم ولی اصلا این طور نبود.»
این ستاره 22 ساله به دوران انتقال قرضی اش به ریورپلاته در فصل 8-2007 اشاره کرد و اعلام کرد که انتقاداتی که در دوران حضورش در این تیم آرژانتینی به عملکرد او وارد شد، باعث شد تا او بازیکن قوی تری شود:« من هر از چند گاهی بازی می کردم و انتقادات زیادی بود. البته هر چقدر از یک فرد انتقادات بیشتری شود، او مبدل به بازیکن قوی تری خواهد شد. دست کم این اتفاق برای من افتاد. من به مبارزه ادامه دادم و درنهایت قهرمان شدم. از هواداران ریورپلاته واقعا متشکرم .»
سانچس در بازار تابستانی با قراردادی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسلونا پیوست و قراردادی که تا سال 2016 اعتبار دارد را به امضا رساند.