کریک:تساوی مانند شکست است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه بدست آمده در پایان بازی یونایتد و بازل شوک بزرگی برای بازیکنان و تماشاگران تیم بود. این نتیجه در حالی رقم خورد که در پایان نیمه اول یونایتد با نتیجه 2-0 پیروز شد اما در نیمه دوم با دو گل الکساندر فری و بازیکن هم نام او فابرین فری نتیجه تغییر کرد اما در دقایق پایانی اشلی یانگ بازی را به تساوی کشید. مایکل کریک درباره ی این بازی می گوید: شوک بزرگی به تیم ما وارد شد زمانی که بازی دو بر صفر را از دست دادیم و 3-2 عقب افتادیم. ما هیچ بهانه ای برای این نمایش بد نداریم و ما مثل همیشه ی خود نبودیم. او همچنین درباره ی بازگشت یونایتد به بازی می گوید: وقتی ما عقب افتادیم اعتقاد داشتیم که اگر بتوانیم موقعیت ایجاد کنیم می توانیم به گل برسیم و خوشبختانه اشلی یانگ برای ما گلزنی کرد و بازی مساوی شد اما این تساوی مانند شکست است و نتیجه ی مطلوبی برای تیم ما محسوب نمی شود و ما باید جبران کنیم. کریک درباره ی یانگ می گوید: او استایل سرعتی دارد و به تیم کمک زیادی می کند. او بازیکن فوق العاده ای است و امشب ارزش های خود را نشان داد و موفق به گلزنی شد.
پریشانی ولبک از تساوی با بازل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یونایتد در دومین بازی خود در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا در بازی با بازل با دو گل دنی ولبک مهاجم جوان و انگلیسی خود که به تازگی از بند مصدومیت رها شده است از حریف سوئیسی خود پیش افتاد اما در پایان بازی با نتیجه مساوی به پایان رسید تا یونایتد دو امتیاز حساس را از دست بدهد. دنی ولبک در همین زمینه و در پاسخ به این سوال که این تساوی مانند شکست تلقی می شود به اسکای اسپورت می گوید: قطعا زیرا ما با نتیجه ی دو بر صفر به رختکن رفتیم و بازی را تمام شده فرض کردیم و مثل همیشه ی خود نبودیم. در نیمه ی دوم خیلی بد بازی را آغاز کردیم و بازل نمایش فوق العاده ای داشت و بازی برای ما دشوار شد و نتوانستیم به پیروزی برسیم. این نتیجه بسیار ناراحت کننده و نا امید کننده است اما ما باید این نتیجه را جبران کنیم. من در این دیدار دو گل به ثمر رساندم و قطعا از این موضوع خوشحال هستم اما بازی تیم در درجه اول است و من گفتم که از این نتیجه خوشحال نیستم.
منبع : manutd.com | نویسنده : احمدرضا سقازاده
کد:
http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=120
پ.ن:
مرسی از حسین عزیز بابت امار بازی:11: