نقل قول:
حمید عزیز، این چه طرفداریه؟
اینکه "تا زمانی طرفدار یه تیم میمونم که موفق باشه"؟!
نه بهترش اينه : تا زماني كه تيم از اين شاخه به اون شاخه نپره و هدف داشته باشه.
نقل قول:
من فکر میکنم تو جو رسانه ها هستین شما!
نه احمد جان ا من ديده هاي خودم رو دارم و جوگير نشدم.آدم خودش فكر داره و خودش صحبت ميكنه ... مگه الان شما جو رسانه اي داري؟!! نه خودت داري نظرت رو ميگي. منم نظر خودم رو گفتم.
نقل قول:
برادر خیلی از ماها سالهاست طرفدار رئالیم اما مگه مهمه؟!
گفتن داره؟! مهم اینه که چطور طرفداریم؟ تویه باختها هم پشت تیمیم؟ تویه بدترین شرایط، به تیم امید داریم یا نه؟!
یعنی مثلا منی که 20 ساله طرفدار رئالم(اما فقط تو زمانهای برد)، مهمترم از کسیم که 2ساله طرفدار رئال حتی وقتیکه رئال 5 تا میخوره؟؟
نه هيچ فرقي نيست بين من و يه كسي كه تازه 7 سالشه و داره فوتبال ميبينه ... من اين حرف رو گفتم كه دوستاتن نگن من طرفدار بارسا هستم يا مي خوام تخريب كنم و ...
نقل قول:
شاهین جوون و آینده دار، بهترین بازیکن آلمان میشه و شما مسخرش میکنید!
کریس این همه کار کرده(گل تنها قهرمانی چند سال اخیرمون رو زده) و شما...!
من كي نوري شاهين رو مسخره كردم؟! در توانايي هاش هيچ شكي نيست من صحبتم اين بود تا زماني كه ما بازيكن داريم مثل گاگو / گرانرو / پدرو لئون / لسانا كه بازي بهشون نميرسه دليلي نداره خريدي بشه كه بهش نياز نيست!.
نقل قول:
اینم یه نمونه دیگه از اینکه میگم تو جو رسانه ها هستید!
تمام هم تیمی های کریس، فقط تعریف میکنن از اخلاق کریس!
همه از جدیت و تلاشش میگن..همه از کمک هایی که کریس کرده بهشون میگن(همین چند وقت پیش، بنزما این رو گفت)
مربی هاش همه از اخلاق حرفه ایش میگن..
اما شما از روی حرف احتمالا جوات، میایید اینطوری میگید! این کجاش منطقه؟
نه احمد جان من اصلا زماني كه خياباني ! : دي گزارش ميكنه صدا رو روي حالت Mute قرار ميدم تا اعصابم خورد نشه ( ميدوني كه چقدر چرت ميگه ! )
جو رسانه اي هم من ندارم والا ! : دي. من ديده هاي خودم رو دارم از تو زمين ميگم ... اينا همه حرفاي خودم بود.
نقل قول:
دیشب شما این رو ندیدی نه؟
چرا ديدم ! 10 نفر بودن داشتم تلاش ميكردن واسه تيم و يه نفر بود داشت تلاش ميكرد خودش گل بزنه ! حتي موقعيت هاي خوب رو يه پاس ساده نميده ! من منظورم به اين آدم بودش ... شما بازي اوزيل رو مقايسه كن ببين چقدر مفيد تر هست تا اين شماره 7 !
نقل قول:
و این طرفداری نیست حامد عزیز..
شما نگو به عنوان یه طرفدار قدیمی، بگو به عنوان یه طرفدار سابق!!
وگرنه حتی اگه تیم بره لیگ 2، بازم بهش امید دارید..
آره اين طرفداري نبود چون من باورم نميشه تيم دلبوسكه رسيده به اينجا كه اين همه خرج كرده يه جام حذفي رو برده ! اين فصل هم من قول ميدم باز چيزي نميبينيم از رئال ... ( باز به عنوان همون طرفدار سابق به قول شما ! چون از سياست ها و رفتار هاي مديران باشگاه دلخورم)
نقل قول:
تیمی که سالی یه مربی داره، میتونه جوون گرایی کنه؟!
منچستر جوون گرایی میکنه روی چه حسابی؟(تازه اونم بازیکنای تیمهای دیگه رو میاره) روی این حساب که 20 و خورده ای ساله که فرگوسن رو دارن!
آبدارچی های تیم هم میدونن شیوه تیم چیه! اما رئال اینطور نیست و تازه داریم اینطور میشیم(حرف اول خوزه هم همین بود که باید شیوه بازی پیدا کنه رئال)
خب اين كه دقيقا حرف منه ... چرا تو اين چند سال اين همه خريد سليقه اي انجام شده و ثبات نداشت تيم؟! چرا اين همه مربي عوض شد؟! مگه كاپلو تيم رو قهرمان نكرد؟! چرا عوضش كردن؟! من از اين فرصت ندادن ها دلخورم. يكي شايد بگه خب ردال زمانت كاپلو زيبا بازي نميكرد ... اما بايد بهش فرصت ميدادن ... الان هم بايد همه در آرزوي اون عنوان قهرماني لاليگا باشن.
نقل قول:
کهکشانی ها؟!
جوون گرایی آخر یا کهشکانی ها؟!
شرمنده طولانی شد...
من كي گفتم كهكشاني كه خودم نميبينمش؟!! من گفتم خريد هاي بي هدف !
بعدشم يه مقايسه اي كردم با بازيكن مطرح الان تيم يعني شماره ي 7 ! با يه بزرگي مثل زيدان عزيز يا ردوندو ... گفتم اونا در خدمت تيم بودن اما اين آقا در خدمت خودش !
ضربه كاشته ميزنه ميره اوت در حالي كه 5 نفر رو گل منتظر توپن ! ... يه زماني هم كسي مي خواد خودخواهي كنه ميشه مثل زيدان كبير در بازي با انگليس 7-8 سال قبل ... تيم عقب بود اما 2 تا كاشته زد و گل شد !( در تركيب تيم ملي فرانسه) فرق يه اسطوره با يه اسطوره نما و خودخواه تو اين جاها مشخص ميشه ... من زيدان رو هيچ وقت فراموش نميكنم چون در خدمت تيم بود و همه از بازش لذت ميبرديم ... زماني كه تك روي ميكرد با هدف بود ... زماني كه بايد پاس خودش رو ميداد اما ... اين شماره ي 7 ... به هيچ وجه يك ذره هم شبيه زيدان نيست ... شما گل اون جام كوچيك رو داري ميگي ! به ياد بيار گل 2002 زيدان به كايزرزلاترن رو در فينال معتبر ترين جام اروپا و جهان !
منم با جوون گرايي مخالف نيستم خودم دارم ميگم بايد جوون گرايي بشه اما يه مقايسه اي كردم با ستاره ي سال هاي دور رئال و اين ستاره نماي سال هاي كنوني !
+
در مورد كارواليو هم باهات كاملا مخالفم ... ديگه در سطح رئال نيستش ... بايد به آلبيول بازي بدن كه يهآينده اي هم داره نه كسي كه اين يكي 2 سال نهايت بايد خداحافظي كنه.( نظر شخصي)
موفق باشي ... ما اختلاف سليقه و اختلاف نظر داريم و اين طبيعيه.