1.259 هست الاننقل قول:
Printable View
1.259 هست الاننقل قول:
اره درسته . یه سوال : گرافیکش تا چقدر قابل افزایش است؟
آره خوب این روش رو دیروز پیدا کردم ، ولی میگه بازی ای مثل PES 2011 وقتی فایل تنظیماتش رو باز میکنه ، چون کارت گرافیکش رو اینتل 64 مگابایت میشناسه ، اجازه نمیده که بازی رو روی کیفیت High بذاره و فقط میذاره که رو Low باشه !!!نقل قول:
اون تب آخر توی فایل تنظیمات هم که مشخصات سیستم رو مینویسه میگه واسه کارت گرافیک قرمز زده و نوشته Unable ( یا یه همچین چیزی )
اگه منظورتون با شیر شدن هست 4096 تقریبا 4 گیگنقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
سلامنقل قول:
یا از درایور ورژن 271 استفاده کنه یا بالاتر
یا برو تو کنترل پنل و قسمت نودیا کنترل سنتر گرافیک پیشفرض برنامه های دلخواه از جمله فوتبال رو جیفورست رو انتخاب کن و سیو رو بزن برو حالشو ببر.با بهترین کیفیت نشون میده
اصلا دستگاه خوبی از نظر کیفیت ساخت نیست
خوب دوست عزیز هر چیزی قیمتی داره و با توجه به قیمتی که شما برای این لپتاب میدید باید از اون توقع داشته باشید. مسلما لپتاب های بهتریم تو بازار هست ولی به نظر من با این قدرت خرید 5110 گزینه ی مناسبیهنقل قول:
هر کسی باید اول ببینه چه انتظاراتی از لپتاب مورد نظرش داره بعد بر اساس توقعش اقدام به خرید کنه
به نظر من اگه کسی قصد بازی کردن با لپتاب داره یا میخواد خیلی اونو جابجا کنه و فشار فیزیکی بهش بیاره 5110 گزینه مناسبی براش نیست
من که راضیم ازش
من احتمالا این لپ تاپ رو بگیرم.
یه سوال داشتم اگه کسی جوابم رو بده ممنون میشم
اینکه میگن کارت گرافیکش قابلیت ارتقا تا 4 گیگ یعنی چی؟ این که میگن شیر و ....... یعنی چی؟
نقل قول:
سلام
لبتابهای جدید قابلیت دارن که از زم مقداری حافظه به خودشون اختصاص بدن که حالا این لبتاب 1 گیگ ریل واقعی هست و 3 گیگ نیز میتونه در موقه لزوم از رم بگیره حافظه و اختصاص بده به خودش
:11:
ممنون دوست عزیز . به ورژن 285 آپدیت کرد و همه چیش درست شد :20:نقل قول:
فقط یه سوال دیگه . تو اینترنت هم جستجو کردیم چند نفر هم مثل ما همین مشکل رو داشتن ، اونم اینکه USB ها (فکر کنم سمت راستی ها ) ، بعضی چیزا مثل Fan Cooler رو راه میندازن و بهش برق و ولتاژ میدن ولی وقتی Flash وصل میکنی نمیشناسنش . راهی هست واسه این ؟
بسته به نوع درایور سیستم شما هم میتونه مختلف باشهنقل قول:
سیستم خودم 2 گیگ گرافیک داشت و 2 گیگ رم که 1 گیگ میزد و بقیش شیر بود ولی با آپدیت های حدید میزانش به 2 گیگ افزایش پیدا کرد و شیرش شد 2 گیگ!!!
4-3=1گیگ
4-2=2گیگ