خیلی ممنون اما در بازی اسکانیا هم فرمت mp3 را شناسایی می کند ولی اجرا نمی کند.چه طور می تونم mp3 را ogg تبدیل کنم؟نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون اما در بازی اسکانیا هم فرمت mp3 را شناسایی می کند ولی اجرا نمی کند.چه طور می تونم mp3 را ogg تبدیل کنم؟نقل قول:
با نرم افزار any video converter می تونی mp3 را به ogg تبدیل کنینقل قول:
نباید اینطور باشه باید پخش کنه ! شما آپدیت 1.1 و 1.2 بازی رو با کرکش از اینجا دانلود کن شاید بشه البته واسه من بدون آپدیت mp3 پخش می کرد .نقل قول:
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک نا مفهوم است.کار نمی کند.نقل قول:
لطفا یک نغر سریال بازی اسکانیا را برای من قرار دهد(سریال قبلی کار نمی دهد.)
چه خبر از EEEEEET T T T T T sssssssss 2 2 2 2 2 2 .//////////////////////////////
شرمنده وقتی آدرسو میذارم نمی دونم چرا اینجوری میشه تو سایت سافت گذر هم دوتا آپدیت هاش هست هم کرک نسخه اصلی میتونی از اونجا دانلود کنی کرکش 2 مگ بیشتر نیست حجم آپدیت هاش هم کمه 11 و 12 مگ.نقل قول:
از ETS2 که فعلا خبر خاصی نیست دیگه به احتمال زیاد تا آخر شهریور میاد .
هیچ یک از دوستان نتوانستند سریال بازی اسکانیا را برای من قرار دهند.خسته شدم از بس این مراحل ابتدایی را بازی کردم.
دوستان تصاویر رسمی از محیط Euro Truck Simulator 2 منتشر شده یا نه ؟
.چند صفحه قبل فکر کنم بچه ها چندتا عکس و فیلم قرار دادند میتونی انجا ببینی.....
سریال.....سریال....سریال...دوست ان سریال اسکانیا را می خوام.......................................... .................
دوست عزیز حالا چه اصراری سریال وارد کنی گفتم که از سایت سافت گذر یه کرک 2 مگی دانلود کن و خودتو خلاص کن . همه دنبال کرک می گردن شما دنبال سریال .نقل قول: