بله کپیشم هست بازی قدیمیه.فکر کنم 2-3 سالی هست اومده.با inFAMOUS هم فرق دارهنقل قول:
بله کپیشم هست بازی قدیمیه.فکر کنم 2-3 سالی هست اومده.با inFAMOUS هم فرق دارهنقل قول:
جایی میشناسین دانلود کنیم؟ :11:نقل قول:
دوستان به دادم برسید :10:
تو این مرحله گیر کردم تو قسمتی که باید به داخل دریچه ای که باز کردم برم علامت بالا داده ولی وقتی میزنم فقط نگاه میکنه نمیدونم از چیه فکر کنم اینجا ی بازی خرابه !!!! هیچ راهی نداره نه از انبار خارج میشه نه وارد اون تونله میشه چیکار کنم :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه توضیح کلی هم بدم ایتان اولش از ماشین پیاده میشه تو شب بارونی بعد دروازه رو میخوایم باز کنیم که نمیشه از بلای سنگهای خرابه وارد امارت میشیم بعد در خونه هم باز نمیشه مجبورم از داخل سیم خار دار برم که دستمم خون میاد :20:
بعد از منطقه برقی وارد یه در میشم که انباری فکر کنم که در هم پشتم بسته میشه دیگه باز نمیشه یه دریچه هست که میپیچونم و بازش میکنم ولی واردش نمیشه فقط با جهت بالا نگاه میکنه !!!!!!! :5: میدونم از باگ بازی و ....
طریقه انتقال سیو بازی بطور کامل؟
یه سیو گرفتم توش این پوشه ها هست BCUS98164-0 و BCUS98164-A کجا بریزمشون چجوری با فلش وارد پوشه بازی کنم هیچی نمیدونم !!!! :21:
اخيراً من يك ps3 با فرمور ٣.٧خريدم و ميخواهم با انواع روشهاي كپي خور كردن آن و مزايا و معايت هر كدام از روشها آشنا شوم. ممنون ميشوم تجربيات موفق خود را ارائه نماييد. با تشكر
دوست عزیز فریمور دستگاه شما اصلا هـک نشده که ما بخوایم مزایا و معایب هر کدوم رو براتون بگیم،فعلا فقط تا 3.55 کپی خور هستش...............
شما فکر کنم حدود 100 تومن باید خرج کنی که دستگاهتو ورژنشو بکنی 3.55 اون موقع تازه هکش کنینقل قول:
این قیمت هم بالا پایین داره دیگه دلار و سکه :27:
قبلش باید یه کبریت از لبه ورودی تونل برداری فک کنم تا اونو بر نداری نمیذاره بری تو تونل. با آنالوگ چپ یا راست - یادم نیست کدوم - سرتو باید بچرحونی تا کنترل های مختلف ظاهر بشه. بعدد میتونی کبریت رو برداری و بری توی تونل.نقل قول:
دوست عزیز ببین شما با این ورژن نمیتونی کپی بازی کنی. شما دو راه داری:نقل قول:
1- همونجور که دوستمون گفت میتونی حدود 100 هزینه کنی و ورژن دستگاه خودت رو تا 3.55 پایین بیاری و بعد کپی بازی کنی.
2- راه دوم هم اینه که دلو بزنی به دریا و تا آخرین ورژن آپیدتش کنی. اینجوری باید ارجینال بازی کنی. هر بازی خرج زیادی داره ولی عوضش از مزایایی مثل بازی آنلاین هم میتونی استفاده کنی که لذت زیادی داره.
حالا خود دانی ...
دوستان اپدیت 4.1 هم اومد و دریغ از حـــک :13:
منم تا چند روز دیگه اپدیت میزنم و با همین چند تا بازی میسوزم و میسازم .
شما از بازی تکراری خسته نشدین...؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپدیت کنید ضرر نمیکنید هااا...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا همین انتظار کشیدن و خون دل خوردن برای خریدن بازی اریج خودش به هزار تا بازی کپی میارزه :20:
psn که دیگه نگو... :40:
اسپم نده آقا!!!!نقل قول: