سعی کنید در عین اینکه به شاگردهاتون احترام می ذارید...بهشون به هیچ وجه رو ندید!! خصوصا تو نمره
Printable View
سعی کنید در عین اینکه به شاگردهاتون احترام می ذارید...بهشون به هیچ وجه رو ندید!! خصوصا تو نمره
سلام
به نظر من توی زندگی الگو داشته باشین هدف داشته باشین خیلی مهمه همینجوری جلو نرین بی هدف اول ببین میخواین چیکاره بشین چی بشین اخرش چی میشه میخواین مثل کی باشین یکی را الگو داشته باشین
---------- Post added at 05:44 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------
به نظر من داشتن اشکال نداره وابسته شدن اشکال داره
2-همه چیز را از خدا بخواین خدا رحمتش زیاده
---------- Post added at 05:46 AM ---------- Previous post was at 05:44 AM ----------
همیشه سعی کنید مرد باشید سنگین باوقار(نه با غرور)مردونه حرف بزنید اروم متین باشید
من سریال را دنبال میکنم به شما هم توصیه میکنم سریال هایی را دنبال کنین مثل دکستر خیلی خوبه به ادم خیلی درس میده و واقعا زندگی را متحول میکنه هرچیزی ارزش دیدن نداره اما سریال دکستر خیلی عالی هست
یادتون باشه کوچکترین حرکت شما در نسل آیندتون تاثیرمیذاره
خوب و بد درس خوندن-تلاش و سعی نکردن-تحرک و تنبلی-مطالعه و اتلاف وقت - یادگیری و گوشه گیری و ... همه و همه در نسل آیندتون تاثیر میذاره
فقط کافیه یه لحظه بهش فکر کنید
هر وقت طرف خواست باهات بهم بزنه، فقط یه لبخند بزن و بهش بگو: خیالمو راحت کردی! مونده بودم چطوری بهت بگم که رابطه رو کات کنیم! اصلا" مهم نیست که احساس واقعیتو به اون منتقل کنی فقط وانمود کن این تو بودی که پیشدستی کردی!
سلام
حتما یه ورزش را دنبال کنید نه تنها روی جسم تاثیر میذاره بلکه بهتون ارامش میده اگه هم واقعا نمیتونین برین ورزش سعی کنین روزی 50 تا شنا برین بعد زیادش کنین
----------------------------------
اگه ازدواج کردین همیشه سعی کنین به همسرتون ابراز علاقه کنین بهش بکین چه احساسی بهش دارین حواستون باشه که همین چیز ها رابطه ها را خیلی قوی میکنه
همیشه سعی کنین راستش را بگین مهم نیست ضرر میکنین یا نفع حتی اگه فروشنده هستین باور کنین اگه راستش را به مشتری بگین مشتری بیشتر جذب میشه
با تاکید مینکنم اروم و با وقار باشین تو هی هر کاری مثلا رانندگی از دید دیگران همیشه ادم های با وقار محترم هستند
---------------------------------
اگه میخواین کاری رو شروع کنین سعی کنین ابتکار داشته باشین بعد از شروع کارتون هم همیشه تخقیق کنین نو اوری داشته باشین حتی اگه یک شغل کوچیک دارین سعی کنین توش بهترین باشین
سعی کنین دلسوز مردم باشین و به فکر مردم باشین
سعی کنین یک کاری را شروع کنین میتونه خیلی کوچک باشه بعد اروم اروم توسعش بدین شرکت های بزرگی مثل گوگل و... هم ابتدا فقط شروع کردند بعد اروم اروم کارشون را توسعه دادند (منظورم زمان های بیکاری و فراغت هست)
شما وفتی توی اتوبوس میشینید ایا مدام نگرام این هستین که راننده اتوبوس را جپ نکنه بدبخت شین نه خیلی راحت مشینید تا برسین حتی خیلی ها میخوابند میدونین چرا ؟چون بهش اعتماد دارین که کارش را بلده توی زندگی هم همینطور اگه به خدا توکل کنین دیگه نباید نگران چیزی باشین
اگه هحساس میکنید و مطوئنید که تا 3.4 سال دیگه شرایط ازدواج رو ندارید وارد دوستی و یا آشنایی با جنس محالف نرید
چون تو این زمان هزار تا اتفاق ناخوشایند میافته که ختم به خیر نمیشه و 2 طرف ظرر میکنند
به افراد غریبه هیچ وقت اعتماد نکنید وراض هایتان را به ان ها نگویید
چون راضی که فاش شود دیگر راض نیست
هر وقت جنس مخالفتان خواست تا از شما جدا بشه جلوی اون اظهار ناراحتي نکنید.
سعی کنید مثل یک جنتلمن باشید.
و هیچ وقت اصرار برای ماندن او نکنید.
تو زندگیتون اگر میخواهید یک محصول بخرید{کالا.لوازم ارایشیو ....} تا از ان محصول اطلاع کافی پیدا نکردید ان را نخرید.
حتما قبل از خرید هر چیزی از اون محصول اطمینان پیدا کنید تا پشیمانی در کار نباشد.
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
اگر از شغلی که دارید رنچ میبرید و از سر ناچاری {نیاز به پول سرکوفت دیگران} در ان کار بمانید و ان را ادامه دهید.
شما نصف زندگیتان در تنفر سپری میشود{این یعنی سیاهی}
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
تو زندگی تان اگر شنیدید فلان خانمی به شوهرش خیانت کرده.
این را بدانید 99.5% مرد مقصر است و 0.5 درصد بر میگردد به خود زن.
این بی عرضه بودن ان مرد را میرساند