سلام تو بعضی مدل های 4k سال های قبل با رفتن به منوی مخفی و تغییر عدد area option به ۷۴۱۲ منوی فارسی اضافه میشد به لیست ولی مثلا تنظیمات ر.ی.س.ی.و.ر میرفت. حالا من با مدل تلویزیون شما آشنا نیستم .نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سلام تو بعضی مدل های 4k سال های قبل با رفتن به منوی مخفی و تغییر عدد area option به ۷۴۱۲ منوی فارسی اضافه میشد به لیست ولی مثلا تنظیمات ر.ی.س.ی.و.ر میرفت. حالا من با مدل تلویزیون شما آشنا نیستم .نقل قول:
از دوستان کسی آپدیت کرده جدیدا تلویزیونشو. با آپدیت SK8000 زیرنویس فارسی دیگه درست نمیاد و از چپ به راسته. هر کاریم میکنم درست نمیشه. ظاهرا کدهای آریا آپشنم تو منوی مخفیه مدل های جدید مثل سابق نیست. اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
سلام این لینکی که شما گذاشتید باز نمیشه
بزرگوار کدوم لینک؟ 96 صفحه اومده جلو و شما درخواست لینکی رو میکنید که معلوم نیست چیه و کجاست!!!نقل قول:
نوشته شده توسط erfanyazdani nasab [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط erfanyazdani nasab [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه لینکهای پست اول انقضاءشان تمام شده از فایل زیر لینکهای پست اول استفاده کنید.
با سلام خدمت اساتید عزیز
میخواستم بدونم برا تلویزیون 42lb5820-tb ال جی چجوری میشه به منوی مخفیش دست پیدا کرد و اگه بشه آیا راهی برا اتصال بلوتوث ایرپاد موجوده؟
با سلام خدمت همه دوستان.نقل قول:
دقیقا مدل من هم همینه و خیلی وقته که فارسی سازش،غیر فعاله.
آیا راهی برای نصب فارسی از روی یو اس بی ،هست؟
ممنون
سلام لطفا آموزش .رود به منو مخفی تلویزون ال جی روبرام بفرستید
تلویزیون من49uf850t
سلامنقل قول:
من هم به مشکل شما خوردم میشه راهنمایی کنید که چطور درستش کردید؟
درود بر همه دوستان
کسی می دونه توی تلویزیون ال جی محصول سال 2015 مدل UF770T بعد از ورود به منوی مخفی چطور میشه بلوتوث رو فعال کرد تا بتونیم هدفون بی سیم به تلویزیون وصل کنیم.چون تو حالت عادی وقتی خروجی صدا رو روی بی سیم میگذاری هدفون بی سیم رو پیدا نمیکنه هر چی جستجو می کنی؟!