سلام به همگی با این که باطریش ضعیفه اما واقعا آیفون در کنارش مثل پراید کنار لامبورگینی میمونه:31:
سلام به همگی با این که باطریش ضعیفه اما واقعا آیفون در کنارش مثل پراید کنار لامبورگینی میمونه:31:
آره، تا نصب ترمینال رفتم، ولی برای سوپریوزر، ارور permission denied رو میده!نقل قول:
البته فولدر DHD رو هم کپی کردم و سایر دستورات رو توی ترمینال هم اجرا کردم، اما اکثراً جواب permission denied رو گرفتم!
شرمنده، یه سوالی برام پیش اومده!نقل قول:
اونوقت پراید کدومه لامبورگینی کدومه؟
:31::31::31:نقل قول:
وووو! خيلي مقايسه ي جالبي بود! خوب هر كي نظر خودش رو داره! معلومه حسابي با گوشي كار كرديد و باهاش جور شديد...! خب خداروشكر كه شما از ديسپليرش، دوربينش، و دو در پشتيش ايراد نگرفتين!
دوست عزیز شما اصلا گوشیو روت نکردی که این ارور رو میده .. اینجا تو سه پست مختصر و مفید توضییح دادم یه بار دیگه ریست فکتوری کن و از نو انجام بده مشکلی داشتی همونجا بپرس جواب می دم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463678&page=4
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
نقل قول:آقا بی خیال بحثو ادامه ندین:46:نقل قول:
ای بابا اگه من میدونستم انقدر دلتون پره ازش اصلا نمیگفتم به نظر من که واقعا گوشی عالی و مناسبیه درسته یک سری ایراداتی داره اما خوب دیگه باید سوخت و ساخت:21:
اوهوم، بذارین یه بار دیگه چک کنم، خبر میدم! :دی
آقای مهدی، من با آقا سیامک شوخی کردم! ما حتی دو نفری رفتیم واسه ایشون dhd رو خریدیم، ولی چون ایشون من رو تو p30world نمی شناختن گفتم یه خورده اذیتشون کنم!:46:نقل قول:
آقا سیامک! آرمانم! معلومه گوشیه عالی هست:46: انقدر واسه باطریش ناراحتی نکنید، بهتون می گم چی کار کنید که مصرف باطری بهینه تر شه!نقل قول:
ای بابا اگه من میدونستم انقدر دلتون پره ازش اصلا نمیگفتم به نظر من که واقعا گوشی عالی و مناسبیه درسته یک سری ایراداتی داره اما خوب دیگه باید سوخت و ساخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوال داشتم اینکه اگه گوشیرو از فرانسه واسم بگیرن بیارن که مشکلی نداره؟
نیاز به رجیستر کردنو اینجور چیزا که نداره؟
مثل ایفون که نیست اینجا جواب نده؟
کلا یه اطلاعاتی یا توصیه ای دارین بدین ممنون میشم
مرسی
سلام آرمان جان خوبی؟شک کردم شاید شما باشین:10: خدا خیرت بده اگه فکری واسه باتریش بکنی ولی عجب نرم افزارهایی داره نرم افزار پیدا کردن روح رو فقط نشنیده و ندیده بودم که دیشب دیدم:5:نقل قول: