خواهش ميكنم احسان خان!بايد عرض كنم كه من با اپرا وفتم تو يه سايت فارسي مربعي نشون داد!ورزن 5 بتا!بروزر خود گوشي هم اصلا هيچ سايتي رو باز نميكنه!حالا 5.1رو نصب كنم ببينم چي ميشه!ولي چشم،اونا رو واست ميفرستم تست كني!نقل قول:
خواهش ميكنم احسان خان!بايد عرض كنم كه من با اپرا وفتم تو يه سايت فارسي مربعي نشون داد!ورزن 5 بتا!بروزر خود گوشي هم اصلا هيچ سايتي رو باز نميكنه!حالا 5.1رو نصب كنم ببينم چي ميشه!ولي چشم،اونا رو واست ميفرستم تست كني!نقل قول:
راهی هم هست برای unroot ؟
این نرم افزار که برای روت گذاشتم ادعا کرده unroot هم میکنه ولی من امتحان نکردم اما اگه گوشی رو فلش کنید به همون روشی که قبلا آموزششو گذاشته بودم گوشی unroot میشه
من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فایلهای تصویری یا صوتی حجیم میریزین و سرعت گوشی میاد پایین داره رفرش میشه و برای اینکه سرعت رفرش شدن رو افزایش بدین میتونین فایل .udstate رو به طور دستی پاک کنین تا گوشی سریعتر رفرش بشه. وقتی هم مموری رو فرمت میکنین گوشی به طور اتوماتیک فولدرهایی مثل dcim یا .android_secure رو میسازه و مشکلی نیست.میتونین با کسپر اسکای ورژن مخصوص آندروید هم گوشی رو یکبار چک کنین. در مورد فایل txt هم اسم فایل رو یادتون نمیاد؟ اگه چیزایی مثل log یا disk cache بوده مشکلی نیست! ایرادی ندارهنقل قول:
من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!!
ها،ها فكر كنم همون log بود!آخه فكر كردم اول نبود،يا بوده من نديدم؟فولدر جديد نساخته فولدر هاي قبلي حذف شدن!اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟از انتي ويروس هاي خود آندرويد مثل lookout نصب كنيم چطوره؟يه فايل ديگه هم حذف كردم اسمش و فرمتش عجيب بود!شايد همون udstate بود!؟هردو داخل مموري بودن همينجوري،تو هيچ فولدري نبودن!كلا احتمال ويروسي شدن هست؟با مثل لينوكس مقاومه؟يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره!نقل قول:
از توضيجات و حوصله تون يك دنيا ممنونم!
من 2تا مشكل ديگه هم دارم !واقعا ممنون ميشم كمك كنيد!
1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
3.امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره گوشی منم رسید دستم
موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!
مبارکه دوست عزیزچندوکجاگیرش انداختی؟نقل قول:
مرسی گوشی یکماه پیش خریدم از علادین منتها دستم نرسید دستم کسی بود که برام خریده بودش
میگم نکنه گوشیم موتو بلور نداره!!؟؟؟
به سلامتی... مبارکت باشه!!!!!!!