دیشب 7 مگ گرفتم
اینم سرعت روزانم، البته تا 50 هم بالا میره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیشب 7 مگ گرفتم
اینم سرعت روزانم، البته تا 50 هم بالا میره:
با سلامنقل قول:
مال من هم 40-50 متغير هست
با سلامنقل قول:
منم همين كار و ميخوام انجام بدم
:18::18::18::18::18:
واقعا جای تاسف داره!:19:
فکر میکردم یک اینترنت ای دی اس ال و یک صبانت هست اما میبینم وقتی که بهشون رو بدی اینا هم تا بتونن سو استفاده میکنن
واقعا چرا این شرکت های ایرانی به فکر بازخورد از مشتری ها نیستند
یا واقعا زور داره یا عقلش نمیرسه
که به نظر من فکر کنم گزینه اول همون زور باشه
با خودش فکر کرده کاربرای اینترنت توی ایران کجا میخوان برن بهتر صبا
از جهتی هم راست میگه اون شاتل که واقعا باید جوازش رو باطل کنه نونوایی بزنه:27:
اون شرکت های دیگه هم چون ضعیفند بهشون بها داده نمیشه
مخابرات هم که حواسش سر جاش نیست!!
بعدش هم اکثر کاربرای صبا که دنبال دانلود نیستند گفته یک عده که شبا وصل میشند همون بهتر که وصل نشند!!!
حالا چیزی که برای من جای سواله اینه که آیا این ترافیک شبانه برای صبا نت چه مشکلی بوجود آورده که قصد محدود کردنش رو داره؟؟
شاتل چند ماه پیش اقدام به محدود کردن سرویس شبانه کرده بود که این صبا هم اینکارو کرده
شاید فشاری چیزی هست که مجبور به این کار شدند
حتما این فشار به قدری نبوده که صبا رو اولش راضی کنه و رو شاتل کار خودشو کرده و تونسته محدودش کنه
اما بعد از مدتی تونسته برای صبانت این کارو انجام برسونه
البته دلتون بسوزه!!! مدیرصبانت یکی از نمایندگی های مشهد از کاربراش عذر خواهی کرده:21:
اما این که برای بچه های صبا نون و آب نمیشه!!!نقل قول:
توجه مهم
مدیریت صبانت ضمن پوزش به خاطر اختلالات پیش آمده چند روز اخیر در سرویس های صبانت به خصوص در مشهد وعده داده اند با برنامه های جدیدی به زودی پذیرای مشترکین عزیز خواهند بود
دوست من میتونی مشهد هم بیاینقل قول:
انگار به قمی ها حال میدن. اون دوستمون هم از قم بود میگفت سرعتش خوبه.
یا صبانت رو باید جمع کنیم یا خودمون جمع شیم بریم قم.
نظر من که گزینه اوله.
الان برای من 4 روزه که این شبانه قطع نشده
اما بهت بگم که اصلا آرزوی داشتن این اینترنت رو نکن چرا که فقط داری قطعات کامپیوترت رو مستهلک میکنی
یادش بخیر اون شبا که تو کامپیوتر نفت میریختیم و با سرعت 225 کیلو اطلاعات دانلود میکرد
البته کار ما هم زیاد نبود اما همونو اگه بخوایم الان دانلود کنیم میشه به عبارتی (10 بر 1) یک هفته و خورده ای!!!
خب یکی نیست بگه که صبا رو قطع کنیم کجا بریم!!!
عجب روزگار غریبی است نازنین!!!
:11::11:
نقل قول:
دوست من حقیقتش این به خاطر همین سیستم امنیتی جدیدی هست که درست کردند تا نتونی از ای دیگه با اکانت دیگه ای وارد شی
البته برای شبانه نمیدونم چرا این اتفاق می افته
اینم دلیلش که خود نماینده نوشته بود
البته شماره ذکر شده برای مشهد هست هانقل قول:
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره ۷۶۱۵۹۱۷ تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
من دیشب تا صبح بیدار بودم
ترفند advance dialer هم بدرد نمیخوره برای اینکه من دقیقه اول فقط 1.25 مگ دانلود میکردم که 60 دقیقه میشه 75 مگ و 4 ساعتش مشه 300 مگ در حالی که قبلا تو یک ساعت 300 مگ میگرفتم
خوشبختانه منم 23 این ماه 3 ماهم تموم میشه و ده برو که رفتم
سرعت اینترنت من تو روزانه بین 80 تا 130 متغیره . اینم عکسش. البته شبانه هم همین طوره. فقط بعد یه دقیقه میاد رو 7-8. در ضمن اشتراکم هم 128 سه ماه و 9 گیگ هست.
میخوای وصل نباشه؟نقل قول:
برو بگو واست قطع کنن!:46:
والا تا اونچایی که من میدونم شاتل تو قم گند ترینه ولی حالا نمیدونم چی شده صبا با قم خوب شده!:31:نقل قول:
راستی من این چند روز پیش شبی 5گیگ میگرفتم!:19: (البته کلا 3 روز نشد!)
و تا 5دقیقه به 10 اکانتم وصل بود!
ولی از دیشب نگو که دلخونم! 2گیگ بیشتر دانلود نشده!:13:
این چه وضعیه؟ تازه داشتیم به 5گیگ عادت میکردیم!:27:
:27:
فکر کنم دیگه تا 10 وصل نباشه!
ولی باز من که راضیم!
تلافی اون یکی دوشب هم که واسه تغییر ساعت اکانتو بهم ریختن رو درآوردیم!
آقا همه بلند شید بیایید قم ،ما بریم تهران!:31:
چون دیگه ترافیکی واسمون نمیمونه!
ولی جالبه با اونایی که قبل از این جریان شبی 2گیگ دانلود میکردن هم آشنا شدیما.:46:
نه من از وقتی سرعت کم شده شبا دان نککردم امشب میخوام دان کنم ببینم چقد میشه گرفت؟!:13:نقل قول:
من یادم رفت چیزی رو بگم
من یادم میاد حدود چند ماه پیش با یک مودم اترنت D-link که فقط چهار پورت شبکه داشت نهایت سرعتم به 120 میرسید
اما همون موقع که مودمم رو عوض کردم و linksys گرفتم سرعتم دقیقا دو برابر شد. شد چیزی حدود 230
برای شبانه هم این صادق بود
بعد به این نتیجه رسیدم که مودم واقعا میتونه تاثیر داشته باشه
اما از این موقع به بعد که این شبانه اینقدر افتضاح شده واقعا هیچ حرفی برای گفتن ندارم
روزارو که ازمون گرفتند بسشون نبود که شبا رو هم تخته کردند!!!
به امید روزی که اینترنت زیر یک مگ توزیع نشه!!!!:18:
موفق باشید:11::11::11:
جوابمو گرفتم
مثل اینکه هنوز هم مشکل داره شبانه صبانت