نقل قول:پس این دوستمون حق داشت که تو موبایلستان هم سوالشو پرسید و اونجا سریع جوابشو گرفت.نقل قول:
Printable View
نقل قول:پس این دوستمون حق داشت که تو موبایلستان هم سوالشو پرسید و اونجا سریع جوابشو گرفت.نقل قول:
جناب سیمون بد موقع سوالشون رو مطرح کردند یعنی ساعت 1:30 :31:نقل قول:
ما هم که تا صبح بشه و از خواب پاشیم میشه الان:31:
گوشی نورو وقتی باز می کنی بعد از روشن کردن عکس یک سیب میاد ( همون جا میشه فهمید چه خبره ، کوشی هایی که جیل یا آنلاک شده باشند یه خط زرد رنگ وسط صفحه دارند) بعد از 30 ثانیه عکس یه کابل که داره وارد آرم آیتونز میشه ( یعنی باید اکتیو بشه).
فرق جعبه کوچیکا با بزرگا در شارژرشون است ( شما بزرگ بگیر)
شما از روی پارت نامبر خرید. ( چک کن اگر آنلاک بود بسم الله)
از همه مهمتر پک می باشد الان به طور ناشیانه ای پک آیفون رو جعل کردند ، خیلی باید دقت کنی .
پک اصلی دارای جای دوخت نازک ، دو طرفه ، وسط و با دوخت دو لبه ی عمودی است.
پک تقلبی دارای جای دوخت کلفت ، دو طرفه ، وسط ، بدن دوخت لبه.
شما 4.0.2 بگیر ، چون هم ارزون تر است و شما باید به هر حال به 4.1 تا هفته ی دیگه آپ کنی و قراره برای جیل هم روش کار بشه.
ولی این قیمت هایی که گفتی خیلی بالا است ، یه مقدار بیشتر بگرد. برای من که فرقی نمی کنه ولی دوستانه بهت می گم اگر از طبقه ی بالای علاءالدین بخری هم ارزون تر است هم اکثرا آدم های سالمی هستند.
موفق باشی
استیل خط می افته ولی این خط نمی افته . بعدی میدونم فقط استیل باشه . یه چیزایی باید اضافه شده باشه.نقل قول:
بچه ها ...دقیقا چرا اینقدر گرونه این iphone ?
به نظر شما اگه با قیمت بهتری مثلا 700 $ میومد بهتر فروش نمیکرد؟
Stainless Steel یعنی فولاد ضد زنگ ... این نوع Stainless Steel ای که Apple استفاده می کنه درصد آلیاژهاش کمی متفاوته با بقیه برای همین هم از نظر ظاهر و هم از نظر مقاومت کمی متفاوته نسبت به بقیه.نقل قول:
در همه جای دنیا آیفون ها هم قیمت همه اسمارت فون های High-End هستند. در آمریکا آیفون و HTC Evo و Galaxy و Droid 2 و Incredible و ... همه روی همون 199 دلار و دو سال قرارداد هستن.نقل قول:
در اروپا هم قیمت های همه اسمارت فون های High-End تقریبا یکسانه ... همین آیفون 4 نزدیک 500 پوند (حدود 750 دلار) هست و خب هم اونهایی هم که اسم بردم (خودشون یا معادلشون) قیمتشون توی همین محدوده است. این محدوده دیگه در همه دنیا به عنوان محدوده قیمت یک اسمارت فون خیلی خوب به حساب میاد که همه برندها بهترین محصولاتشون رو توی همین محدوده قرار میدن.
دوستان بنده تحقیقاتم رو در مورد face time تکمیل کردم.
این امکان فقط توسط دو اپراتور خاص که قبلا نام بردم فعال میشه.
پس در ایران نمیشه استفاده کرد.
برای استفاده یک راه داره : خرید یک برنامه ی 6$ از سدیا و کلی کار پر زحمت دیگه.
پ . ن : من موندم جناب micrisoft24 چطور گفتند که استفاده کردند!!!
منبع صحبت هاتون رو لطف می کنید؟نقل قول:
من روی هیچ کدوم از این دو اپراتور نیستم (O2 هستم) ، و تا حالا بیشتر از 100 تا مکالمه FaceTime داشتم، بعضی هاش هم با ایران بوده (اطلاع ندارم اون اشخاص از وی پــی ان استفاده می کردند یا خیر) ... به جز یکی دو مورد هیچ کدوم از افرادی که باهاشون FaceTime داشتم هم از اون دو اپراتوری که نام بردید استفاده نمی کردند.
شما حتی می تونید گوشیتون رو روی Flight Mode بگذارید و FaceTime کنید ... iPod Touch جدید هم که از FaceTime پشتیبانی می کنه. FaceTime ربطی به شبکه مخابراتی شما نداره. جایی شنیده بودم FaceTime به یک مینیموم پهنای باند برای ایجاد مکالمه نیاز داره، و اگه اون در اختیار نباشه مکالمه رو برقرار نمی کنه ... ممکنه مشکل شما این باشه یا همون قضیه وی پـــی ان.
اون برنامه های Cydia هم فکر می کنم برای فعال کردن FaceTime روی 3G باشند.
فقط یه سری اپراتور خاص این امکان رو فعال می کنن.نقل قول:
اینم منابع :
کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1536844&postcount=4
کد:http://www.mobile4persian.net/training-iphone-f26/facetime-t1067.html
این امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست.کد:http://www.-----------/forums/thread19347.html
بله ، من نگفتم از انگلیس به ایران نمیشه.
هیچ ربطی به وی پی ان و ... نداره.
ربط مستقیم به اپراتور داره ، شما یه مقدار تحقیق کن حتما باید پیام فعال سازی از طرف اپراتور ارسال بشه.
بازم میگم پهنای باند و وی پی ان داستانی بیش نیست.
اون برنامه هم با wi fi کار می کنه.
face time از ایران به ایران در شرایط عادی غیر ممکن است.
پ.ن : اینم خیلی رسم بیخودی است که تا یه چیزی رو نمیدونیم یا با اون چیزایی که ما میدونیم فرق می کنه سریع می گیم منبع حرفتون کجاست.
یه مقدار تحقیق و جبهه ی بیخود نگرفتن دوای همه ی دردامونه:46:
اتفاقا یک مقدار سرچ کردم توی همین مدت ... گرچه کسی جبهه ای نگرفت ولی هیچ کدوم از این لینک ها صحت فرمایشات شما (کار کردن FaceTime فقط با AT&T و Vodafone) رو تایید نمی کنه. یک پست یک کاربر ایرانی در یک انجمن ایرانی برای صحبتی مثل انحصاری بودن FaceTime با یک یا دو اپراتور خاص (فرمایشات شما) کافی نیست.نقل قول:
Apple در FaceTime از شماره تلفن به عنوان ID شخص برای مکالمه استفاده می کنه، و این ID باید از ابتدا رجیستر بشه و به هر گوشی متصل بشه (از طریق IMEI) که این کار رو اکثر اپراتورهای دنیا (نه فقط AT&T و Vodafone) بطور اتوماتیک انجام میدن ... و خب این کار رو اپراتورهای ایران انجام نمیدن.
کار اون برنامه Cydia هم همینه یعنی میاد و این ID شما (که اتفاقا اینجا شماره تلفن هست، ولی در iPod Touch می تونه ایمیل شما هم باشه) رو با IMEI شما رجیستر می کنه تا امکان FaceTime برای شما فعال بشه.
یعنی چون الان IMEI آیفون من با شماره سیم کارت من رجیستر شده، حتی اگه سیم کارت رو در بیارم و یک نفر قصد داشته باشه با من FaceTime داشته باشه این کار ممکنه، و خب البته تستش هم کردم و موفقیت آمیز بود. این خودش یعنی FaceTime (به جز لحظه رجیستر کردن، یک بار در طول عمر!) ، دیگه نیازی به شبکه مخابراتی نداره. صحبت شما درباره این قضیه صحیح بود و فعال سازی FaceTime برای همون یک لحظه نیاز به شبکه مخابرات داره... ولی استفاده از FaceTime خیر.
اما صحبت شما درباره "این امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست." اشتباهه ... دو آیفون که FaceTime اشون فعال شده باشه می تونند از این امکان استفاده کنند، هیچ ربطی هم به ایران نداره. ولی باز هم صحبتتون درباره اینکه دو آیفون 4 در شرایط عادی نمی تونند، صحیحه چون در اون شرایط بطور عادی FaceTime فعال نمیشه.
صحبت درباره وی پــی ان یا پهنای باند هم احتمالات بود... که البته کاملا واضحه.
خب قبول یک صحبت (مثل انحصاری بودن FaceTime با دو اپراتور خاص در دنیا) بدون مدرک امکان پذیر نیست حتی اگه "رسم خیلی بیخود" ای باشه... که خب شما هم مدرکی که فرمایشاتتون رو اثبات کنه ارائه نکردید. من بیشتر درباره اون قضیه از شما مدرک خواستم.نقل قول:
پ.ن : اینم خیلی رسم بیخودی است که تا یه چیزی رو نمیدونیم یا با اون چیزایی که ما میدونیم فرق می کنه سریع می گیم منبع حرفتون کجاست.
بحث با جبهه گیری تفاوت داره ... داریم بحث می کنیم دوست عزیز. اگه انتظار داشته باشید هیچ کدوم از پست هاتون نقد نشه یا Reply نشه یا نظر هیچ کس با شما مخالف نباشه، خب ماهیت فروم بودن اینجا زیر سوال میره. کسی علیه شما "جبهه بیخود" نگرفت. اینم یک بحث مثل همه بحث هایی که در انجمن داریم.نقل قول:
یه مقدار تحقیق و جبهه ی بیخود نگرفتن دوای همه ی دردامونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
ممنون و موفق باشید.
یعنی میشه مثلا از اروپا 750 $ خریدش ؟نقل قول:
این facetime چیه ؟