اینم ببنید بد نیس:
صبر کنید تا عکس لود شه کاملکد:
http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2010/06/Camera-to-the-face-slap.gif
Printable View
اینم ببنید بد نیس:
صبر کنید تا عکس لود شه کاملکد:
http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2010/06/Camera-to-the-face-slap.gif
یه فیلم با حال از تکنیکهای خارق العاده مارادونا (اولش با دعوا شروع میشه :31: )
کد:http://video.google.com/videoplay?docid=6259889408063233170#
سلام
دوستان ارژانتینی توی یکی ا ز این تایپیک ها با عنوان شما طرفدار چه تیمی هستید دارن نظرسنجی میکنن .
لطف کنید و به اون تایپیک برید و ارژانتین رو به عنوان تیم محبوبتون انتخاب کنید
الان که من بودم ما دوم بودیم اسپانیا 86 نفر داشت و ما 84 نفر طرفدار.فقط دو تا عقبیم
تیم های دیگه از جمله المان و برزیل خیلی از ما عقب هستند(هر کدومشون 30 تایی از ما عقبن با این همه ادعا هر چند همون اول هم معلوم که بچه های ارژانتین متین و با اخلاق مثل مارادونا هستن(دیدید که رئیس انجمن هم باز یه با شخصیت ارژانتینیه) وگرنه این جماعت طرفدار ارژانتین هر تایپیکی رو که میخواست می تونست به توبره بکشه و نابود کنه نه مث این تایپیک های کناری که خودشون چیزی ندارن و دائم عقده مارادونا رو دارن )
اینم ادرس تایپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413902
علیکم السلام دوست من.نقل قول:
از اینکه ما ادعا داریم حق باشماست.
از اینکه هرکدوم از اعضاءاین تاپیک میتونه تاپیکهای دیگه رو به توبره بکشه حق باشماست.(البته با حمایت....:31:)
اما....
1-من به عنوان یه آلمانی بشدت مارادونا رو دوست دارم.(هیچ وقت اشکهایش در اون فینال کذایی روفراموش نمکنم)وهمیشه بهش احترام گذاشتم.
2-چرا اینقدر خشن...چیزی نشده که..شده؟
3-تیم شما بزرگ وقابل احترامه ودراین هیچ بحثی نیست.
4-اسپانیا روبا آرژانتین مقایسه میکنید؟اسپانیا در حد نصف شما هم نیست.
5-خوشحالم که آرزوی90%شما ومارادونا به حقیقت پیوست،وآلمان به آرژانتین خورد.
+
بهرحال خیلی خوشحالم از اینکه آلمان جوان ما با آرژانتین افسانه ای شما بازی خواهد کرد.امیدوارم دستهای پشت پرده ای درکارنباشد وبازی با صحت وسلامتی کامل برگزار گردد.من با دوستان در مورد اون پنالتی موافقم.خداکنه دیگه از این حرف وحدیث ها وحق خوری ها پیش نیاد.هرچند که اگه اون پنالتی هم نبود بازم ما بازی رو میبردیم(ضربات پنالتی:31:)
با آرزوی موفقیت برای شما دوستان.
یوسف جون شما تو تاپیک آلمان در پست 1543 به من تذکر فرمودین که تو تاپیک شما پست ندم بعد خود شما میای اینجا پست میدی...........؟؟؟؟نقل قول:
علیکم السلام دوست من.
از اینکه ما ادعا داریم حق باشماست.
از اینکه هرکدوم از اعضاءاین تاپیک میتونه تاپیکهای دیگه رو به توبره بکشه حق باشماست.(البته با حمایت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما....
1-من به عنوان یه آلمانی بشدت مارادونا رو دوست دارم.(هیچ وقت اشکهایش در اون فینال کذایی روفراموش نمکنم)وهمیشه بهش احترام گذاشتم.
2-چرا اینقدر خشن...چیزی نشده که..شده؟
3-تیم شما بزرگ وقابل احترامه ودراین هیچ بحثی نیست.
4-اسپانیا روبا آرژانتین مقایسه میکنید؟اسپانیا در حد نصف شما هم نیست.
5-خوشحالم که آرزوی90%شما ومارادونا به حقیقت پیوست،وآلمان به آرژانتین خورد.
+
بهرحال خیلی خوشحالم از اینکه آلمان جوان ما با آرژانتین افسانه ای شما بازی خواهد کرد.امیدوارم دستهای پشت پرده ای درکارنباشد وبازی با صحت وسلامتی کامل برگزار گردد.من با دوستان در مورد اون پنالتی موافقم.خداکنه دیگه از این حرف وحدیث ها وحق خوری ها پیش نیاد.هرچند که اگه اون پنالتی هم نبود بازم ما بازی رو میبردیم(ضربات پنالتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با آرزوی موفقیت برای شما دوستان.
چیکار میکنی بابا....؟؟؟؟
زنده باد عمو آدولف:20:
حق با شماست دادا.:31:نقل قول:
من معذرت میخوام.
فقط خواستم نظرم راجب به آقای مارادونا روبگم.وبگم چون من آلمانی هستم دلیل نمیشه که از زمین وزمان بدم بیاد.اصلا این طوری نیست.:20:
همین.دوست من.
همیشه دوست داشتم یه گل مثل همین گلی که توز زد میزدم.
اون لحظه ای که توپو کوبید تو شیکم دروازه 2 متر از جا پریدم 6 کیلو آدرنالین تو خونم ترشح شد.
توز شب قبل از بازی تو کنفرانس خبری گله کرده بود و گفتش که ما همه یه تیم هستیم و خبرنگارا نباید فقط مسی رو کانون توجه قرار بدن و این قضیه رو با بازی قشنگ و 2 گلی که زد ثابت کرد.
خداییش آلمانا یه نگاه به سرعت توز و فرارهای خفش بندازن باید لرزه به اندامشون بیفته تازه اگه مسی و توز باهم همکاریشون رو بیشتر کنن و یه سری مسایل رو کنار بذارن آرژانتین میتونه با این خط حمله خفن جام رو با بالاترین امار گل زده به دست بیاره.اونی که باید از دیگری بترسه ژرمن ها هستن نه آرژانتین زلزله.
آرژانتین 1978
آرژانتین 1986
آرژانتین 2010
رومرو: اميدوارم بازي با آلمان به پنالتي نرسد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم ملي فوتبال آرژانتين اميدوار است بازي با آلمانها در مرحله يك چهارم نهايي به ضربات پنالتي منتهي نشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلياستار، سرخيو رومرو اظهار داشت: تيم كنوني آرژانتين مثل تيمي كه در جامجهاني 2006 بود، عالي بازي ميكند؛ اما اين تيم در ضربات پنالتي با خوششانسي روبرو نبود. اميدوارم بازي با ژرمنها به ضربات پنالتي منجر نشود و ما بتوانيم در جريان زمان بازي برنده اين ديدار باشيم.
اين سنگربان 23 ساله اظهارات فوق را روز گذشته در كنفرانسي مطبوعاتي در پرتوريا بيان كرد. وي افزود: آلمان تيمي قوي دارد، همينطور بازيكناني بيشمار كه در حال ستاره شدن هستند.
آرژانتين كه در مرحله يك هشتم نهايي 3 بر يك مقابل مكزيك برنده شد، روز شنبه در يك چهارم نهايي جام جهاني با آلمان ديدار خواهد كرد.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
ديماريا در كمپ تيم ملي پولش را گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم بنفيكا پرتغال در كمپ تيم ملي آرژانتين مبلغ قراردادش با رئال مادريد را دريافت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آنخل ديماريا بازيكن تازهوارد رئال مادريد روز گذشته در محل تمرين تيم ملي فوتبال كشورش از وكيل رئال مادريد پولش را دريافت كرد.
25 ميليون پوند در محل به حساب بانكي ديماريا در پرتغال واريز شد و دي ماريا تعهد داد ماليات اين مبلغ را به محض ورود به خاك اسپانيا پرداخت كند.
ديماريا به استناد اظهارات اكثر كارشناسان يكي از بهترين خريدهاي فلورنتينو پرس بوده و ميتواند در فصل آينده درخشش خوبي در تيم مورينيو داشته باشد.
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي
مارادونا:آرژانتين شايستهقهرماني است
جام جم آنلاين: آلمان و آرژانتين يك بار ديگر در مرحله يكچهارم نهايي جامجهاني به پست هم خوردند تا اين فرصت براي شاگردان مارادونا فراهم باشد كه انتقام شكست 4 سال قبل خود را از ژرمنها بگيرند.
هر چند كه در اين بين فرانتس بكنباوئر ابراز اميدواري ميكند كه آلمان به مانند 4 سال قبل از سد آرژانتين نيز عبور كرده و جزو 4 تيم پاياني رقابتها شود، اما در ط رف مقابل ديهگو مارادونا بدون آنكه به آلمان به عنوان حريف بعدي تيمش اشارهاي كند، آرژانتين را لايق و سزاوار قهرماني در جامجهاني دانست.
شاگردان مارادونا كه در اين رقابتها تيمي منسجم و قدرتمند را شكل دادهاند، مكزيك را با گلهاي تهوز (2 گل) و هيگواين 1ـ3 شكست دادند تا سرمربي تيمشان با خوشحال از اين پيروزي ارزشمند، آرژانتين را لايق قهرماني در جام نوزدهم معرفي كند. مارادونا در نشست خبري بازي با مكزيك گفت: از اينكه به حقمان رسيديم خيلي خوشحالم. فكر ميكنم هيچ تيم ديگري به اندازه آرژانتين لياقت قهرماني ندارد. يك بار ديگر نشان داديم تا چه اندازه از حريفان بهتر هستيم. براي مكزيكيها متاسفم، آنها لياقت حضور در جمع 8 تيم پاياني را داشتند اما بدشانس بودند كه در اين مرحله با ما روبهرو شدند.
فرانتس بكنباوئر، قيصر ژرمنها نيز كه از پيروزي پرگل بر انگليس شادمان بود، در اين ارتباط گفت: از اينكه انگليس را حذف كرديم خيلي خوشحالم. از هر لحاظ از حريف بهتر بوديم و اگر نتيجهاي جز اين رقم ميخورد جاي تعجب بود.
بكنباوئر درباره گل درست لمپارد گفت: داورها هم گاهي اشتباه ميكنند. كاملا مشخص بود كه توپ از خط عبور كرده است، اما كمكداور نديد. خوشحالم كه آلمان دو گل ديگر به ثمر رساند تا هيچ حرف و حديثي نتواند برد مقتدرانه آلمان را كمرنگ كند. وي در عين حال ابراز اميدواري كرد آلمان همانند 4 سال پيش آرژانتين را در بازي 12 تيرماه در كيپتاون شكست داده و راهي مرحله نيمهنهايي شود.
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
مارادونا: کاش مي توانستم بازي کنم
آرژانتين يکشنبه شب توانست مکزيک را با نتيجه 3 بر 1 شکست داده و با صعود به دور بعد حريف آلمان در يک چهارم نهايي شود.
مارادونا بعد از اين بازي به نشريه "اوله" گفت: دوست داشتم لباسم را مي پوشيدم و بازي مي کردم ولي اين ديگر فينال جام جهاني 1986 نيست.
اين مربي هم که زياد از داوري "روبرتو روستي" در بازي مقابل مکزيک راضي نبود، افزود: داور اجازه نمي داد "ليونل مسي" آزادانه بازي کنند. خطاهاي شديدي روي مسي مي شد اما داور چيزي نمي گفت. نگران بودم که او مصدوم شود.
اسطوره فوتبال آرژانتين در ادامه به بازيکنانش به خاطر عملکرد خوبي که مقابل مکزيک داشتند، تبريک گفت و اظهار داشت: ما براي تعطيلات نيامده ايم. آمده ايم که قهرمان جام جهاني شويم. مي خواهيم مايه افتخار همه آرژانتيني ها باشيم.
مارادونا همچنين اين برد آرژانتين را به "والنتينو روسي" راننده "موتو جي پي" تقديم کرد که چند هفته پيش از ناحيه پا دچار شکستگي شد.
وي تاکيد کرد: مي خواهم دو چيز را بگويم. اول اينکه مردم فکر مي کردند من هيچ چيز در مورد مربيگري نمي دانم. دوم اينکه اين پيروزي را به والنتينو روسي تقديم مي کنم.
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
تهوز: آرژانتین فینالیست میشود
مهاجم تیم ملی فوتبال آرژانتین ابراز امیدواری کرد این تیم به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی راه پیدا کند.
در پی پیروزی تیم فوتبال آرژانتین مقابل مکزیک کارلوس ته وز گفت تنها صعود تیمش به دیدار نهایی، آرژانتینیها را راضی خواهد کرد.
وی در این خصوص اظهار داشت: همان طور که خودمان انتظار داشتیم پیروزی مقابل مکزیک قدم بزرگی برای رسیدن به فینال مسابقات بود. ما هم اکنون در مرحله یک چهارم نهایی هستیم و تنها چیزی که اهمیت دارد، این است که خوب بازی کردیم و نیاز به استراحت داریم. باید این پیروزی را جشن بگیریم.
کارلوس ته وز در دیدار آرژانتین مقابل مکزیک دو گل برای تیمش به ثمر رساند و نقشی انکارناپذیر در پیروزی 3 بر یک شاگردان مارادونا داشت.
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
فيفا خواستار مقايسه عملكرد مسي با مارادونا در جام ۸۶شد
تهران- فدراسيون بينالمللي فوتبال/ فيفا/ خواستار اظهار نظر علاقه مندان به فوتبال و مخاطبان خود در خصوص ليونل مسي ۲۰۱۰و مارادوناي ۱۹۸۶شد.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا و به نقل از پايگاه اطلاع رساني فيفا، فدراسيون بينالمللي فيفا با برگزاري يك نظرسنجي نظر علاقه مندان به فوتبال و مخاطبان خود را در خصوص بهترين بازيكن از ميان ليونل مسي حاضر در جام جهاني ۲۰۱۰در تيم آرژانتين و ديه گو مارادوناي جوان در سال ۱۹۸۶در مكزيك كه در تيم آن زمان آرژانتين حضور داشت، جويا شود.
به نوشته پايگاه اطلاع رساني فيفا؟ مارادونا در جام جهاني ۱۹۸۶مكزيك با دريبلهاي نفس گير خود، پاسهاي طلايياش و همچنين گلهاي اعجاب آورش باعث شد تا تيم ملي آرژانتين در نهايت فاتح جام جهاني شود.
حال فيفا قصد دارد تا بداند كه آيا به نظر علاقه مندان به فوتبال ليونل مسي جوان كه با شمارهاي مشابه با شماره پيراهن مربي خود در آن سال بازي مي كند، موفق خواهد شد تا نقش مارادونا را بار ديگر در تيم ملي آرژانتين ايفا كند و يا حتي از او بهتر باشد؟
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
مسی شرط را به مارادونا باخت
ورزش > فوتبال خارجی - مسی با سرمربی تیمش شرط بسته بود که در بازی مقابل مکزیک گل خواهد زد.
لیونل مسی یکی از کلیدیترین مهرههای مارادونا در دیدار مقابل مکزیک بود ولی او همچنان در رقابتهای جام جهانی گلزنی نکرده است. او در دیدار مقابل مکزیک فرصت خوبی برای گلزنی داشت ولی توپ را به تبس سپرد تا او برای آرژانتین به گل برسد.
مسی با مارادونا در مورد گلزنی در این بازی شرط بسته بود که شرط را باخت. در پایان این دیدار مسی در صحبتهایی که در روزنامه اوله منتشر شد، گفت: «من میتوانستم گلزنی کنم. فرصتهای زیادی داشتم ولی شانس نداشتم. امیدوارم بتوانم مقابل آلمان به گل برسم.»
این ستاره ریز نقش در آنالیز عملکرد تیمش در دیدار مقابل مکزیک گفت: «ما مقابل تیم بزرگی بازی کردیم و شانس آوردیم که در نیمه اول به دو گل رسیدیم. پس از آن دو گل بود که کنترل بازی را در دست گرفتیم. ما زمانی که توپ را در اختیار داشتیم، تیم قویتری شدیم.»
مسی ادامه داد: «من حالم خوب است و هنوز بازیهای دیگری را پیش رو داریم. در زمین مسابقه راحت هستم و بسیار خوشحال.» مسی در ادامه در مورد حریف بعدی تیمش گفت: «شناخت خوبی از آلمان داریم. ما اخیرا دیدار دوستانهای را مقابل آلمان برگزار کردیم و کار بسیار سختی را پیش رو خواهیم داشت.»
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
میلیتو : مسی را با کسی مقایسه نکنید
ورزش > فوتبال خارجی - دیهگو میلیتو معتقد است مسی پس از خداحافظی از فوتبال، برترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا میشود.
دیهگو میلیتو مهاجم تیم ملی آرژانتین اعلام کرده که مقایسه میان لیونل مسی و وین رونی، ستاره تیم ملی انگلیس او را به خنده وا میدارد. میلیتو معتقد است هیچ بازیکنی در دنیای فوتبال قابل مقایسه با مسی نیست و اعلام کرد که رونی که در جمع 20 بازیکن برتر دنیاست، حتی در نزدیکیهای مسی نیز قرار ندارد.
میلیتو در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت منتشر شد، گفت: «وقتی شنیدیم که انگلیسیها یا هر کس دیگری در دنیای فوتبال سعی در مقایسه رونی با مسی دارند، واقعا خندیدیم. رونی بازیکن بسیار خوبی است و هیچ شکی در این نیست ولی او را همسطح مسی قرار دادن، اشتباه بزرگی است. اصلا این مسئله جای بحثی ندارد.»
ال پرینسیپه ادامه داد: «وقتی مسی از فوتبال کنارهگیری کند، او برترین بازیکن تاریخ دنیا خواهد شد. پس چطور میتوانید او را با کسی مقایسه کنید که هنوز تاکنون عنوان برترین بازیکن دنیا را هم از آن خود نکرده است.»
میلیتو معتقد است حتی کریس رونالدو و کاکا نیز در حد و اندازههای مسی نیستند ولی آنها را در جایگاه نزدیکتری نسبت به ستاره آرژانتینی میبیند: «آنها را هم نمیشود با مسی مقایسه کرد ولی رونی که اصلا. مسی در هر دیدار توسط 5 یا 6 بازیکن محاصره میشود. اتفاقی که هرگز برای رونی نمیافتد. هر اتفاقی که بیفتد، مسی در حال حاضر هم یک اسطوره است.»
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
مارادونا برد آرژانتین را به یک موتور سوار تقدیم کرد
ورزش > فوتبال خارجی - مارادونا معتقد است داور به مسی اجازه نمیداد بازی کند.
دیهگو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد که دوست دارد تا بار دیگر لباس تیم ملی کشورش را برتن کرده و وارد زمین مسابقه شود، به ویژه در دیدار مقابل آلمان در مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی.
آلبی سلسته یکشنبه شب توانست با پیروزی 1-3 از سد مکزیک عبور کرده و به مرحله بعدی رقابتها راه یابد. مارادونا در کنفرانس خبری بعد از این بازی گفت: «دوست داشتم میتوانستم پیراهن آرژانتین را برتن کرده و وارد میدان شوم ولی این رقابتهای جام جهانی 1986 نیست.»
مربی آرژانتینی از عملکرد روبرتو روزتی، داور ایتالیایی دیدار رضایت ندارد. او معتقد است داور به مسی اجازه نداد تا به صورت آزادانه در زمین بازی کند: «زمانی که مسی توپ را در اختیار داشت، احساس میکردم روزتی به او اجازه بازی نمیدهد. خطاهای خشنی روی مسی انجام میشد و داور بازی چیزی نمیگفت. من واقعا نگران بودم که مسی مصدوم شود.»
مربی آلبی سلسته ادامه داد: «به شاگردانم تبریک میگویم؛ آنها کار بزرگی را انجام دادند. باید بدانید که ما برای تعطیلات به آفریقای جنوبی نیامدهایم و هدفمان قهرمانی در جام جهانی است. میخواهیم همه آرژانتینیها را خوشحال کنیم.»
مارادونا این پیروزی را به والنتینو روسی، موتورسوار حرفهای ایتالیایی که چندی پیش دچار شکستگی پایش شد اهدا کرد و گفت: «میخواهم دو نکته را یادآوری کنم. خیلیها فکر میکردند من نمیدانم چطور باید مربیگری کنم. و نکته دوم این است که این پیروزی را به والنتینو روسی هدیه میکنم.»
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
مراقب این خط حمله باشید
دفاع آلمان هم البته باید مراقب خط حملهای باشد که دوباره شرایط ویرانکنندهای یافته. مسی چه گل بزند و چه گل نزند، در قلب اغلب حرکات هجومی تیمش هست البته داستان آرژانتین در این جام به گونهای دیگر است.
شبکه ایران - مکزیک خوب فهمید وقتی 2 گل زود هنگام به آرژانتین بدهی، نتیجه بازی چطور رقم میخورد، 2 گلی که یکیاش تصمیم غلط داور بود و دیگری خطای مدافع تیم، تا راه رسیدن به یک چهارم نهایی را برای قهرمان 2 دوره مسابقات هموار کند؛ قهرمانی که مستقیم از کناره خط، از دیگو مارادونا اعتماد به نفس میگرفت.
اگرچه لیونل مسی گل نزد – که این چهارمین بازی بدون گل او در جام جهانی بود – ولی یک شوت درخشان از توس روی گل دوم خودش و یک گل از گونسالو هیگواین نشان داد روزهای وابستگی تیم به یک مهاجم خاص، مدتها است گذشته.
تنها دغدغه برای مارادونا – البته اگر اعتماد به نفس ذاتیاش اجازه چنین حسی را بدهد – این است که انتخاب نیکلاس اوتامندی در دفاع راست و کنار گذاشتن سباستین ورون از خط میانی میتواند لحظات پر تنشی را بر دفاع تیم تحمیل کند.
برای اولین بار در این جام نبود که وقتی حریف میکوشید از پشت دفاعهای کناری آرژانتین رخنه کند، متزلزل به نظر میرسیدند، فرصتی که آلمان میتواند حسابی از آن بهره ببرد.
البته مکزیک بازی را راحت شروع کرد و با ضربه کارلوس سالسیدو که به تیر دروازه خورد، تا آستانه گلزنی هم پیش رفت ولی توس با گلی که در موقعیت آفساید زد، آنها را به هم ریخت. بازیکنان مکزیک به داور و کمکش اعتراض کردند، بیفایده. اگر تمرکز بیشتری داشتند شاید گل دوم را نمیخوردند ولی ریکاردو اوساریو مرتکب خطای بزرگی شد و اجازه داد هیگواین گل دوم را بزند.
آرژانتین بلافاصله پس از شروع نیمه دوم گل سوم را زد و بازی را برد ولی خاویر هرناندس، مهاجم مکزیک بود که گل آخر دیدار را به ثمر رساند، روی حرکتی که میتواند برای مهاجمان سرعتی آلمان قابل توجه باشد.
دفاع آلمان هم البته باید مراقب خط حملهای باشد که دوباره شرایط ویرانکنندهای یافته. مسی چه گل بزند و چه گل نزند، در قلب اغلب حرکات هجومی تیمش هست البته داستان آرژانتین در این جام به گونهای دیگر است. اگر مسی گل نزند، توس که هست و اگر ضربات توس از خط نگذرد، ضربات هیگواین حتماً میگذرند. اگر هم مسی گل بزند، دیگر متوقف کردنشان به این راحتی نخواهد بود.
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
مسی: امیدوارم مقابل آلمان به گل برسم
خبرگزاری فوتبال ایران - لیونل مسی یکی از کلیدیترین مهرههای مارادونا در دیدار مقابل مکزیک بود ولی او در ناکامی برای گلزنی، شرط را به مربیاش باخت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، مسی در این تورنمنت هنوز موفق به گلزنی برای آرژانتین نشده است. او در دیدار مقابل مکزیک فرصت خوبی برای گلزنی داشت ولی توپ را به تبس سپرد تا او برای آرژانتین به گل برسد. در پایان این دیدار مسی گفت: «من میتوانستم گلزنی کنم. فرصتهای زیادی داشتم ولی شانس نداشتم. امیدوارم که بتوانم مقابل آلمان به گل برسم.» این ستاره ریز نقش در آنالیز عملکرد تیمش در دیدار مقابل مکزیک گفت: «ما مقابل تیم بزرگی بازی کردیم و شانس آوردیم که در نیمه اول به دو گل رسیدیم. پس از آن دو گل بود که کنترل بازی را در دست گرفتیم. ما زمانی که توپ را در اختیار داشتیم، تیم قویتری شدیم.» مسی ادامه داد: «من حالم خوب است و هنوز بازیهای دیگری را پیش رو داریم. در زمین مسابقه راحت هستم و بسیار خوشحال.» مسی در ادامه در مورد حریف بعدی تیمش گفت: «شناخت خوبی میان دو تیم وجود دارد. ما اخیرا دیدار دوستانهای مقابل آلمان برگزار کردیم وکار بسیار سختی را پیش رو خواهیم داشت.»
بچه ها برید به مسی رای بدین :31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5121906&posted=1#post5121906
نه داداش. کوچه آ سلطان پنالتی گیری....نقل قول:
اگه اون پنالتی هم نبود بازم ما بازی رو میبردیم(ضربات پنالتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )