راستی درایور داره ولی سیدی ویندوز ندارهنقل قول:
Printable View
راستی درایور داره ولی سیدی ویندوز ندارهنقل قول:
برا کوچیک یا بزرگ کردن آیکون کنترل رو نگه دار و غلتک ماوس رو بچرخون:46:نقل قول:
حذف شد!!!!
ممنون از جوابتون میشه سوال های دیگمو هم جواب بدیننقل قول:
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه من زمانی که جویستیکمو که یو اس بی هستش وصل میکنم به لب تاپ بعدش لب تاب به صورت اتوماتیک جویستیکو میشناسه حتی از بخش printer & devis جویستیکو با تمام دکمه هاش تست کردم ولی تو چند تا بازی که خواستم با جویستیک بازی کنم اصلا جویستیک نمیشناسه ایراد از کجاست با تشکر
مشکل از جوی استیکه نه لپ تاپنقل قول:
منم دیروز جوی استیک خریدم،اما خیلی و عالی و راحت وصل شد،بدون مشکل،امروزم 7-8 ساعت وصل کردم و حال داد ... :21::27:
من بازی پرنس پرشیا 4 رو نصب کردم بازی اجرا شد ولی صفحه ای که بازی توش اجرا میشد کوچکتر از کل صفحه بود یعنی اطرف صفحه بازی سیاه بود یعنی صفحه بازی تو کل صفحه نمایش کشیده نمیشه و تویه تنظیماتش هم چیز خاصی پیدانکردم کسی میدونه ایراد از کجاست و چطوری میشه حلش کرد
البته جاش اینجا نیستنقل قول:
ولی خوب...
شما زحمت بکش تو تنظیمات گرافک بازی یا تنظیم رزولوشن رو باسسد واید کنی مثلا 1366*768
یا اینکه یه جا زده windowed احتمالا تیک خورده
باید تیکشو برداری
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سلام دوباره
امروز crysis و shift رو با رزولوشن FULL HD بازی کردم :دی
قابل توجه دوستان سونی دار که میگن ما فول اچ دی هستیم
شما اگه تونستین این بازی ها رو فول اچ دی بیارین بالا اونقت حسابه :دی
ما که امروز به TV وصل کردیم و حدود 8 ساعت HD بازی کردیم،جاتون خالی خیلی چسبید:21::21:
نقل قول:
امرا کیفیت تصور ایسوس به سونی برسه
شما خیلی تعصبی پست میدی دوست گرامی...g51jx ایسوس که full hd هست رو با f115 مقایسه کن اونوقت بگو ایسوس به سونی نمیرسه...!
میدونید که سونی اصلا خودش تولید کننده ال سی دی نیست
و این که سونی معمولا بهترین قطعات رو به کار میبره
وااقعا وقتی سونی رو باز میکنی لذت میبری انقدر تمیز کار کرده
تعصب نیست