ممنون فکر کنم درست شد از همتون ممنونم که کمکم کردید به خصوص شما vtn54عزیز
ممنون فکر کنم درست شد از همتون ممنونم که کمکم کردید به خصوص شما vtn54عزیز
دوستان یه مبحثی رو سرچ کردم اینجا و به موضوع مورد نظر در پست 295 رسیدم ادرسش اینه
ولی برای بنده هم این مشکل بوجود اومده و وقتی کلیک راست میکنم روی درایو گزینه AutoPlay دارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=864644&highlight=Auto+play#post864644
این محتوای تاپیک من در انجمن کامپیوتره:
=====
دوستان سلام
فکر کنم مشکل از یک ویروسه و لی با اخرین نسخه و با آخرین اپدیت کاسپرسکی و با اخرین امنیتش(High) کامپیوتر رو 5 ساعت هم اسکن کردم 14 تا ویروس توش بود که در حالت امنیت معمولی پیداش نکرد ولی باز هم وقتی روی درایو هام در مای کامپیوتر دبل کلیک میکنم که واردشون بشم با پیغام زیر مواجه میشم البته اگر کلیک راست کنم و Open رو بزنم مشکلی نیست.
ممنون میشوم در این زمینه راهنمایی فرمایید
با تشکر
این هم عکس پیغام خطا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====
دوست عزیزنقل قول:
در هر کدام از درایوهایی که این مشکل را دارند یک فایل مخفی به نام Autorun.inf پیدا می کنی آن را پاک کن تا
مشکلت حل شود.یا خیلی ساده تر برنامه کم حجم زیر را داونلود و اجرا کن تا تمامی مشکلات مربوط به این ویروس را
از بین ببرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vtn54 جان خیلی لطف کردید ممنوننقل قول:
درست شد اتوران رو دیلیت کردم اولش درست نشد ولی بعد که ریست کردم ویندوزم نمیومد بالا ولی از طریق سی دی بوت درستش کردم و ویندوز درست شد
با تشکر :11:
سلام پس چرا وقتیAVGرو نصب کردم این تروجان رو تشخیص داد ولی کاسپر دم بریده چیزی نگفت؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز هیچ آنتی ویروسی نمیتونه 100 درصد Malware ها رو تشخیص بده. اما چون این تروجان در دیتابیس کسپرسکی
وجود داره اونوقت این احتمال رو میدم که تنظیمات آنتی ویروس شما بر روی حالت معمولی قرار داره.
با سلام ، :31:
یه چند روزه یه ویروس لعنتی ( به نام : VBS/TrojanDropper.Small.W trojan ) یا این طور که از اسمش پیداست تروجان ، فایل های HTML رو مورد حمله قرار داده . آنتی ویروس من NOD 32 هست و یه 2 هفته پیش آپدیت کردم . Nod این ویروس ( یا تروجان ) رو پیدا می کنه ولی Clean نمی تونه بکنه . البته فایل های HTML جدید ( منظورم فایل هایی که تازه ذخیره کردم ) رو چک کردم مشکلی نداشت . راستی Zone Alarm هم دارم .
لطفا کمکم کنید . چیکار کنم ؟
ببخشید یه کم طولانی شد , با تشکر :10::40::11:
برو به تایپک بهترین تنظیمات برای آنتی ویورس ناد32 و تنظیماتی رو که اونجا پیشنهاد شده رو بر روی آنتی ویروستون
پیاده کنید. بعد سیستمتون رو باهش فول اسکن کنید.
ناد32 توی پاک کردن فایل های آلوده حتی اونهایی که در حافظه نشستن خیلی قویه و یکی از بهترین آنتی ویروسهاست.
من خودم با خیلی از آنتی ویروسها کار کردم اما توی پاک کردن ویروسه و تروجانها این 3 آنتی ویروس زیر بهترین آنتی
ویروس ها بودند.
NOD32
Kaspersky
BitDefender
در ضمن شما گفتید نمیتونه Clean کنه. درسته...؟ آیا شما مظمئن هستنید که اون فایلی که ویروسی شده قابل
تمیز کردن هست یا نه؟ اگر مطمئن هستید میشه توضیحاتتون رو در این زمینه بگید تا من هم قانع بشم.
اما اگر منظور شما از Clean همان Delete کردن است که بحث یک چیز دیگه است اما اگر منظورتون همون Clean
هست باید بگم که بعضی از ویروسها وقتی فایلی رو ناقص میکنند دیگه اون فایل توسط هیچ آنتی ویروسی
قابل پاکسازی نیست.
در ضمن اون فایل Html احتمالا خودش به این تروجان آلوده بوده چونکه تروجانها قابل تکثیر شدن نیستند. یعنی
نمیتونند فایل ها رو مورد حمله قرار بدن و یا احتمالا سیستم شما ویروسی شده و اون ویروسه که کدهای آلوده به
تروجان رو در فایل های HTML وارد میکنه.
بهر حال کاری رو که گفتم انجام بدید. اما قبل از اسکن کل سیستم حتما آنتی ویروستون رو هم آپدیت کنید.
يه ويروس رو مموري کارتم افتاده
وقتي مموري کارت رو به کارت ريدر ميزنم اين پيغام رو ميده
اصلا نميزاره فرمتش کنم.با گوشي هم فرمت نميشه.آنتي ويروس ويروس رو ميشناسه ولي نمي تونه پاک کنه.کد:http://vahidnavidi.persiangig.com/viruse_image/image-1.jpg
هم مک آفي و هم کاسپر.
اينم فايل هاي توي مموري که بعضي ها سوپر هيدن شدن
کد:http://vahidnavidi.persiangig.com/viruse_image/image-2.jpg
سلام Persian.Boy جان , ممنون از راهنماییت .
منظورم از Clean همون Clean هست , راستی نه اون فایلای HTML از اول این رو نداشتن . مطمئنم .
بازم ممنون :31: