روندن این ماشین ها مثل بوگاتی خیلی سخته، مخصوصن اون ماموریتهایی که باید بدون تصداف و خاکی رفتن در یک زمان خیلی کم یک ماشین پر سرعت مثل بوگاتی رو به مقصد برسونی.
Printable View
روندن این ماشین ها مثل بوگاتی خیلی سخته، مخصوصن اون ماموریتهایی که باید بدون تصداف و خاکی رفتن در یک زمان خیلی کم یک ماشین پر سرعت مثل بوگاتی رو به مقصد برسونی.
رفیق، ماشین های تویوتا و میتسوبیشی و بی ام و رو نمیشه به بازی اضافه کرد؟ مودهاش هست شما سراغ داری؟
خیر لایسنس هیچ کدوم از این ها رو ایدن نگرفته ولی اگه روی PC بازی می کنی می تونی با نرم افزار های مودینگ از نت دانلود کنی ماشین و وارد بازی کنی...نقل قول:
این کاپ گرفتنش چقدر سخت بود.
آفرودش سخته مخصوصن مراحل تایم دار، تو مسابقه میشه یجورایی برنده شد ولی مسابقات تایمی خیلی سخت تره، اون قسمت آخر کاپ گرفتن هم که باید یه کله 54 دقیقه پر گاز میروندی هم خیلی کلافه کننده بود.
B3 رو هر کار میکنم سوم بهتر نمیشم.
کرک آخرین ورژن رو سراغ دارید؟
با dlc میشه موتور تو تک نفره بازی کرد
بعدشم Test Drive ferari کی میاد
ممنون
متاسفانه برای گرفتن موتور باید با آیدی اورجینال ثبت کنی آنلاین که دی ال سی رو خریداری کردی ونقل قول:
رنه دسترسی رو به موتور و ماشین های اضافه dlc رو قطع می کنه
سلامنقل قول:
یه سوال :
من چندتا بی ام و دانلود کردم برای این بازی اما نمیدونم چجوری توی بازی اجراشون کنم ؟؟ کسی میدونه ؟ چیکار کنم ؟
نسخه پی سی رو میگم !
لطفا هرچه زود تر جواب بدین!!
باید اول بازی رو Unpack کنی بعد ماشین های جدید رو جایگزین ماشین های دیگر موجود در بازی کنی.
ببخشید میشه روش کلی شو بگید ! اخه یعنی چی که بازی رو انپک کنم ؟!!!!