[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام سلام.اقا منم پارسی شدم فقط چنتا مسئله مونده میخوام راهنماییم کنین ممنون
1-من امروز رفتم ثبت نام با یه مودم zyxel )router) با ظرفیت 256 همراه با پول نصبش دراومد 120 تومن این مبلغ درسته دیگه؟؟ کلاه سرم نرفته که؟؟
2-من از چنتا دوستام شنیدم اگه مودمو از خودشون بگیرم چنتا مزیت رایگان بهت بعنوان اشانت میدن اگه درسته بگید ما بریم خفتشون کنیم؟
3-مگه قرار کار خاصی کنن که 20 تومن پول نصب ازم گرفتن؟؟نمیتونم خودم نصبش کنم خیلی کار سختیه؟؟
4-این مودم zyxel چه جوریاس؟؟
سلام . من فکر می کنم بزرگترین اشتباهی که در عمرم کردم خرید adsl پارس آنلاین بوده . افتضاح :2:
سرعت روزانه 140 سرعت شبانه 10 !!!!:41:
اگر می گفتن شبانه رایگان نمی دیم خیلی بهتر بود .
توصیه به همه دوستان : پارس آنلاین ===== دزد آنلاین
هزینه نصب 10 تومنه نصبشم خیلی راحته فقط باید تو تنظیمات مودم VSL بکنی 59نقل قول:
اگه خودت نصب کنی 5تومن می گیرن
اشتباه کردی از اونجا مودم گرفتی چون 10 15 تومن گرون تر میدن
سلام
کسی در منطقه مخابراتی سلمان فارسی ، از پارس گرفته ؟ شبانش چجوریه؟ صبا بهتره یا پارس؟ ممنون
اینکه سرعت شما 10/1 هستز همون 110 که میگید دیگه؟؟نقل قول:
مودم رو 59 حساب می کنند تو بازار می تونستی بخری 45 . اون پول نصب رو اضافه دادی مودم رو وقتی از خودشون خریدی میگفتی واست کانفیگ کنند همونجا دیگه لازم نبود پول نصب بدی بیان خونه خودت میاوردی خونه نصب میکردی. فقط 5000 تومن هزینه رانژه میگرفتند. سرویس مراکز ویژه رو چرا فعال کردی؟نقل قول:
چند وقته سرویس داری؟ چند وقته اینجوری شده؟نقل قول:
خیر ضریب اشتراک تو پارس 1 به 6 هست یعنی پهنای باند رو به 6 نفر میفروشند.نقل قول:
یک مثال روشن میزنم برات:
پارس 37 میلیون میده 155 Mb پهنای باند اختصاصی میخره اونوقت اون رو به جای 6*155=930 Mb میفروشه. به همین سادگی.
البته این 1 به 6 رو تو سایتش زده واسه همین قبلا قیمتش از همه جا گرونتر بود.
سوال اخرتونو نفهمیدم یعنی چی که چرا مراکز ویژه را فعال کردم؟؟نقل قول: