فکر کنم وحید متوجه صحبتت شدم .
ببین در یک زمان مشخص اصطلاحا پنجره نیم فصل نقل و انتقالات باز میشه بعد همه تا یک روز فرصت دارن لیست بازیکنان مورد نظرشونو بدن بعد میاییم لیست بچه ها کنترل میکنیم مواردی که توی لیست بقیه مشابه نداره اگه مشکلی نداشت انجام میشه و مواردی که چند نفر متقاضی یک بازیکن باشن رو اعلام میکنیم و اون موارد با رقابت قیمتی بین طرفین متقاضی قیمتشون مشخص میشه .
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
نقل قول:
بفرما آقا وحید.بعد بگو تیمت شده مثل ذرت کاران...:31:
حسین اگه الان درباره نقل و انتقالات کار خاصی نداریم من برم.بذارید برای بعد دیگه باشه؟
سلام محمد جان
کی میای ؟ در ضمن فکرهاتو بکن که چطوری بازیکنان رو قیمت گذاری کنیم .
خب آره دیگه الانم میگیم با یک تیم ضعیف بازی کردی چون تیم وحید زمانیکه کامپیوتر کنترلشو بعهده میگیره بازم خیلی ضعیفه چون تیمای ما در حالتی که کامپیوتر کنترلشون میکنه قدرت زیادی دارن ( قدرت دیفالت بازیه دیگه )
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- برگزار شد
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- برگزار شد
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .