فقط کم حجم!نقل قول:
Printable View
فقط کم حجم!نقل قول:
سراغ ندارم ولی توصیه می کنم یه سری به برنامه های سیمبیان سری 5 ویرایش 60 تو اینسایت بزنی بحتمالا اونجا گیر بیاری ممنونم
سلام. سرعت این گوشی تو لود کردن عکس چه جوریه؟؟؟ یعنی اگه 1000تا عکس تو گالریش باشه ، جون میکنه تا لود کن؟
قیمت این گوشی الان تو تهران چنده؟
با سلام دوست من کجا قیمت این محصول 344 هزار هست میخوام بخرم ولی صورتی میخوام میپرسی چه قیمته و آیا گارانتی داره یا نه ؟ رنگ صورتی :11:نقل قول:
همیشه خوش خبر باشی
سپاس :40:نقل قول:
پاساژ علاءالدین - طبقه 4 - واحد 402
دیروز پرسیدم گفت فول پک گارانتی اصل 344 هزار تومان. یه جعبه گنده هم بود که روش عکس گوشی سفید رنگ بود. درباره رنگش هم پرسشی نکردم چون قصد خریدش رو نداشتم! :دی
اون قسمت گنده شده هم از حرفت رو نفهمیدم!
شاد باشین :دی
جواب این 2 سوال داده نشد . یا اشکال از فرستنده هست یا از گیرنده !!!
1.گوشی شما هم موقع فیلمبرداری وقتی زووم میکنی به راحتی زوم نمیشه و گیر میکنه؟ منظورم اینه که روون زووم نمیشه؟
2.مشکل GPS در X6 سخت افزاری نیست ، بلکه قابلیت استفاده از GPS در Product Code مربوط به ایران (و پاکستان و سوریه) در نسخه 20 غیر فعال شده است . راه حل هم Update مجدد با تغییر به Product Code امارات هست که ضمن حفظ زبان فارسی قابلیت GPS هم فعال میشه . یعنی گوشی که تازه خریدیم و فارسی هست و ورژنش هم 20 هست باید آپدیت کنیم؟!! کسی هست که ورژن گوشی 20 باشه و واردات قانونی باشه (پروداکت فارسی) و از GPS گوشی استفاده بکنه؟ (از برنامه نوکیا مپ)
آره داداش من ورژن 20 دارم،پروداکت فارسی هست نوکیا مپش هم کار می کنه توپپپپپپپپپپپ!!!!!!نقل قول:
دوستان من coreplayer 1.36 دان کردم پیغام certificate erorr میده وقتی sign هم میکنی میگه:
unable to inestall a protected aplication from untrusted suplier باید گوشی ه-*ک بشه؟!؟! چه کنم؟
از اینجا گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل ترینش نوشته:
Lastly here is yet another version of Core Player which is 1.36 that seems to work with all types of smartphones including Nokia N97, N97 Mini, E72, E75, X6, X3, 5800 XpressMusic, 5530, E75, E63 etc:
مشکل GPS 2 دلیل داره:نقل قول:
1:یکی مشکل نرمافزار OVI MAPS هست که یعد از ورژن 3.03 بهتر شده!
2:کلا توی ایران بر روی امواج GPS پا را زی ت هست در شهر های بزرگ! برای جلوگیری از حمله موشکی توسط موشک های کروز که GPS دارن! نوعی سیستم دفاع ضد موشکی!
N97 من در تبریز بعضی وقت ها 10 دقیقه طول میکشه لاک بشه با اینکه 4 5 ماهواره رو پیدا کرده!
ولی در خارج از شهر زیر 20 ثانیه با موج کامل کانکت میشه!!
تاریخ گوشیتو درست کن حل میشه!نقل قول:
دوست گلم اگه بعضی ها بزارن حتما جوابتو می دم ولی میان چوب لای چرخ میزارن که تو به درد نمی خوری و اینجا هیچ کار مفیدی نکردی!!!! :31:نقل قول:
1. بله گوشی من هم اینجوریه موقع زوم انگار کمی گیر داره و براحتی و رونی گوش یهای قبلی نوکیام زوم نداره و اینکه تو پخش هم زوومش افتضاحه و یوهویی جلو عقب می بره و اصلا خوشایند نیست. اولا سی پی یوش ضعیفه دوما مشکل میتونه نرم افزاری حل بشه سوما اینکه پردازنده مجزای گرافیکی هم نداره و احتمال داده میشه که یوخده کم بیاره البته شاید اینجا زیاد محسوس نباشه ولی تو گیم پدر دربیاره. خیالت راحت شد؟
2. من واردات قانونی خریدم با گارانتی اصلی نوکیا. ورژن 20 پروداکت کدش م ایران و فارسیه گرچه ندییدم چنده ولی صددرصد فارسیه. اصلا مشکل جی پی اس نداریم. برنامه 3.4 رو نصب کردم نقشه های جدید ایران که 27.1 مگ هستش رو دانلود کردم + راهنمای فارسی که حدود6.8 مگا هستش و اینکه رو ماهواره در حالت آفلاین قفل نکنه به 15 دقیقه هم صبر نیاز داره و طبیعیه ولی با جی پی آر اس سریعتره و هزینه بره!
اولا ovi maps 3.4 رو از persian.nokia.com/maps دانلودش کن و از طریق Ovi suite نصبش کن بعدشاز طریق مپ لودر برنامه ovi suite نقشه ایران یا هرجایی که دوست داری و راهنمای فار سیشو دانلود کن ببین دردت چیه
میخواستم درباره جی پی اس و استفاده از اون طبق پستی که در صفحات قبل بود توضیحات مفصل و کارایی بنویسم که بدرد همه بخوره ولی انگار کسی نیاز نداره و من هم این کار رو نکردم
یه دو ثانیه ای سر عکسها مکث داره واسه لود کردن این هم واسه این گوشی چیز غیرعادی ای نیست.نقل قول:
منکه نگفتم این قیمته دوستان آدرسشو بزارند که از کجا قیمت کردند!نقل قول:
شما هم که راه دوری تهران و اهواز! این شماره رو بگیر بپرس صورتی داره یا نه
021-66734315
میگه این نرم افزار از توزیعگر غیر استاندارد و غیر تایید شده تهیه شده. این خطاها زیادتره. از جای دیگه دانلودش کن یا از یه نرم افزار دیگه استفاده کننقل قول:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
اینم بعید نیست! و قابل قبولهنقل قول:
جناب نوکیا ایکس 6 بنده سوالی پرسیدم در مورد بازی این گوشی جوابی ندادی
مال من تو قسمت گیم ها دوتا بازی داره یکی اسمش
DJ MIX TOUR و دیگری SPORE هستش حالا ماشین کدومه؟
گوشیم گارانتی اصلی و ورژن 20 هستش