سلام دوتا سوال داشتم
به نظر دوستان بین کاردانی نرم افزار و it کدوم بهتره واسه کارشناسی؟
و کل رشته های کارشناسی پیوسته , همین سه چهار تا رشته هستن؟ که اصلا هم جالب نیستن؟
Printable View
سلام دوتا سوال داشتم
به نظر دوستان بین کاردانی نرم افزار و it کدوم بهتره واسه کارشناسی؟
و کل رشته های کارشناسی پیوسته , همین سه چهار تا رشته هستن؟ که اصلا هم جالب نیستن؟
با اعلام سقف سنوات در علمي کاربردي؛
شرط دانشجويان انصرافي براي شرکت در کنکورهاي دانشگاه علمي کاربردي تشريح شد
گروه آزمون وسنجش : دانشجويان انصرافي ساير دانشگاهها پس از گذراندن دوره سربازي مي توانند براي شرکت در دوره هاي کارداني و کارشناسي دانشگاه علمي کاربردي اقدام کنند. به گزارش مهر، دانشجويان انصرافي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي کشور (اعم از دوره هاي روزانه، شبانه و يا نيمه حضوري) و همچنين دانشگاه پيام نور، مراکز تربيت معلم وابسته به وزارت آموزش و پرورش و ديگر موسسه هاي آموزش عالي (موسسه هاي آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي، دانشگاه آزاد اسلامي و ...) که از معافيت تحصيلي استفاده کرده اند، لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل، خود را براي اعزام به خدمت به بخش هاي وظيفه عمومي معرفي کنند و به خدمت اعزام شوند.بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از انجام دوران خدمت وظيفه عمومي (خدمت ضرورت)، حق ثبت نام و شرکت در آزمونهاي علمي-کاربردي بعدي را خواهند داشت.علاوه بر اين، هيچ داوطلبي با داشتن ديپلم کامل متوسطه و يا گواهينامه دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه و با استفاده از معافيت تحصيلي از ساير موسسه هاي آموزش عالي، اعم از موسسه هاي آموزش عالي دولتي و غيردولتي مصوب، حق ثبت نام و شرکت در آزمون علمي-کاربردي سال 1389 را نخواهد داشت. به عبارت ديگر براساس مقررات وظيفه عمومي آن دسته از داوطلباني که داراي ديپلم کامل متوسطه نظام قديم و يا گواهينامه دوره پيشدانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه هستند و از معافيت تحصيلي موسسه هاي آموزش عالي اعم از دولتي و غيردولتي مصوب استفاده مي کنند، حق ثبت نام و شرکت در آزمونهاي کارداني و کارشناسي علمي-کاربردي را 1389 را ندارند.اعلام سقف سنوات در دوره هاي علمي کاربرديدانشگاه علمي کاربردي سقف سنوات تحصيل در کارشناسي پيوسته 6 سال و سقف سنوات در کارداني را 3 سال اعلام کرده است بديهي است دانشجوياني که طي اين مدت موفق به اتمام دوره تحصيل نشوند، معافيت تحصيلي آنها ملغي شده و شرايط ادامه تحصيل را از دست خواهند داد.به گزارش مهر، ثبت نام آزمون دوره هاي کارداني و کارشناسي 1389 دانشگاه علمي کاربردي از ساعت 9 صبح روز يکشنبه 23 آبان آغاز شده و در روز يکشنبه 30 آبان ماه پايان ميپذيرد لذا کليه داوطلبان متقاضي ثبت نام مي توانند در اين روزها نسبت به ثبت نام اقدام کنند.آزمون کليه گروههاي آموزشي اين دوره ها در روز جمعه 17 دي ماه برگزار خواهد شد.
آفرینش
من یک سوال دارم اینکه من الان تو خدمت هستم و تو دفترچه چیزی نوشته که برای من سوال شده که من میتونم کنکور شرکت کنم یا نه
من خدمتم یا 30 اسفند امسال تموم میشه و یا اینکه میره واسه سال بعد هنوز دقیق مشخص نیست ولی تو دفترچه در بخش نظام وظیفه بند 7 و10 با هم تناقض دارند :
بند 7 - دارا بودن دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت در مقطع کاردانی (فوق دیپلم) و بدون قید دانشجوي انصرافی که در زمان ثبتن ام و شروع تحصیل مهلت تاریخ اعزام به خدمت آنها سپري نشده باشد.
...
بند 10 - فارغ التحصیلان دورههاي کاردانی (فوق دیپلم ) که دوران خدمت ضرورت آنان حداکثر تا زمان ثبت نام در نیم سال دوم تحصیلی 89-90 به پایان برسد، با ارایه گواهی از یگان مربوط، حق ثبتنام و شرکت در این آزمون را دارند.
حالا منی که الان وسط خدمت هستم اگه بخوام دفترچه رو پست کنم باید خودم رو بند 7 معرفی کنم یا بند 10؟(خودم فکر میکنم میشم بند 7 چون غیبت ندارم)
اگه بند 10 باید خودم رو معرفی کنم من که خدمتم تا نیم سال دوم تموم نمیشه معافیت تحصیلی شامل حالم میشه؟
نقل قول:
شما باید بند 10 رو وارد کنید، چون در حین خدمت هستین ، و در صورت قبولی از خدمت ترخیص میشین
.
از دوستان به من هم کمک کنن ممنون میشم
تمديد مهلت ثبتنام دورههاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربرديمهلت ثبتنام دورههاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي تا روز چهارشنبه سوم آذر ماه تمديد شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي، معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي با اعلام اين خبر افزود: ثبتنام دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي در 331 رشته ،2606 كد رشته محل و ظرفيت پذيرش حدود 140هزار نفر در 4 گروه صنعت ، كشاورزي ، خدمات اجتماعي و هنر انجام ميشود.
وي با بيان اينكه ظرفيت پذيرش در مقطع كارداني 96هزار نفر و در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته 44 هزار نفر است ، تصريح كرد : ثبتنام دورههاي كارداني و كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي است و داوطلبان بايد پس از تهيه دفترچه و كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور براي ثبتنام به پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به آدرسمراجعه كنند.کد:www.sanjesh.org
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در خاتمه اظهار داشت : آزمون دورههاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي روز جمعه 17 ديماه سال جاري به طور همزمان توسط سازمان سنجش در سراسر كشور برگزار ميشود.
منبع : [HTML]http://www.uast.ac.ir/DocLib5/%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B 1/%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%AE%D8%A8%D8%B1.aspx?i=490 2[/HTML]
موفق باشيد !:40:
نقل قول:
ممنون فرشید جان
فقط این تیکه آخر بند 10 چی میگه؟
بند 10 - فارغ التحصیلان دورههاي کاردانی (فوق دیپلم ) که دوران خدمت ضرورت آنان حداکثر تا زمان ثبت نام در نیم سال دوم تحصیلی 89-90 به پایان برسد، با ارایه گواهی از یگان مربوط، حق ثبت نام و شرکت در این آزمون را دارند.
من که خدمتم تا نیم سال دوم تموم نمیشه!!! معافیت تحصیلی داره 100% دیگه؟
نقل قول:
بله تموم نمیشه ، ولی در صورت قبولی ترخیص میشی .
راست میگن اگه کاردانی پودمانی داشته باشی ، کارشناسی فقط پودمانی میتونی بری؟
نقل قول:
نخیر اصلا ربطی نداره
در ضمن ما تا امروز دوره کارشناسی ناپیوسته پودمانی در تارخ دانشگاه علمی کاربردی نداشتیم