چجوری ارمور یا ... دو ستاره بسازم.چرا هیچ توضیحی نداده.
Printable View
چجوری ارمور یا ... دو ستاره بسازم.چرا هیچ توضیحی نداده.
مگه تیلورت لول 4 شده که میخوای دو ستاره بسازی؟
علی drop rate متریال leather و compound oil بیشترینش 9% ئه .چیکار کنیم؟اصلا نمیشه فارم کرد.
یه چیزی تو سایت دیدم تو مایه های secret mine یه یه همچین چیزی که compound oil و leather هم با احتمال زیاد از توش در میومد عکس یه dungeon به اسم arena هم کشیده بود.من سر در نیاوردم.تو وقت کردی نگاه کن ببین چیزی میفهمی.
من یه بار دیگه رفتم واسه فارم کلا از زندگی سیر شدم . اینا که 8K دونه ای میفروشن حق دارن خدایی .نقل قول:
باشه میرم ببینم اون چیه خبرشو میدم .
دوتا کوئست داشتم توی همون دانگئون fb51 با یه گروه 3 نفری رفتیم صاف کردیم اصلا باور نمیکردم بشه .
یه آیتم هم داد 25 تا rep میده گذاشتم ah واسه فروش 2 میلیون (البته یکی گذاشته بود 180.000) ولی اگه تموم شه شاید یه بنده خدایی واسه منم خرید :27:
یه barb لول 4 هم ساختم در حد تیم ملی آیتم دراپ میشه فقط دارم میفرستم واسه خودم تا از این راه پول در بیارم .
راستی بیکار شدی بیا بریم همین fb19 یه راست بریم باس شاید mold دراپ شد خدا رو چه دیدی :دی
تیلور ندی بابا :31:.آره lv.4 زده.3 تا چیزم باید بسازم که 2 ستاره باشه.:38:نقل قول:
حالا اگه میشه بگو چیکار باید بکنم.
هیچی دیگه شانسیه.نقل قول:
باید اینقد بسازی تا دو ستاره در بیاد.
هادی جان واقعا چه راهنماییه بزرگی کردی :rolleye:.نقل قول:
منطورم اینکه خوب چجوری باید بسازم من تا حالا نساختم.:10:
اگه نساختی پس چطور لول 4 شدی؟نقل قول:
هادی تو 10 دقیقه 12 تا compound oil در آوردم اونم فقط با 10000 تا پول :27:
رفتم اونجایی که پایین ترین لول مب اون رو دراپ میکنه از این لول پایینا که کوئست میزدن پرسیدم برای فروش دارین من میخرم یه سری که نمیدونستن چیه مجانی دادن یه سری هم میدونستن خوبه ولی قیمت نداشتن :31:
این بهترین و راحت ترین راهشه .
flight mastery رو هم تا لول 10 گرفتم رفتم همون بالی که اول بازی داده بود رو خریدم الان سرعتم تقریبا نزدیک به همون بال خفاشه . به هر حال از هیچی بهتره :46:
نمیدونم والا.حالا اگه میشه شما بگو چجوری میشه ساخت و کار کرد.نقل قول:
خیلی نامردیه برای این دراگون کوئست حدود 80000 تا 90000 تا خرج کردم آخرشم باز یه آیتم دیگه داد.:23:
مسخره هی این آیتمو میخریدی یه چیز دیگه میگفت.خلاصه دهنم سرویس شد آخرشم یه compelate... گفت پیدا کنی.این آیتم هااییم که میده اصلا پیدا نمیشه باید بخری اونم با قیمتای افتضاح.:13: