خوب در رابطه با رینگتون m4a هست ولی مخصوصه آیتونز رو باید با برنامه iphonme ringtone convertor بسازی . تو گوگل سرچ کن پیدا میشه.نقل قول:
کلیم پز بدی یعتی کُلی هم باهاش پُز بدی:46:
Printable View
خوب در رابطه با رینگتون m4a هست ولی مخصوصه آیتونز رو باید با برنامه iphonme ringtone convertor بسازی . تو گوگل سرچ کن پیدا میشه.نقل قول:
کلیم پز بدی یعتی کُلی هم باهاش پُز بدی:46:
یعنی 3.1.2 ای ها این برنامه رو ندارن؟نقل قول:
ورژن برنامه همین آخرین چیزیه که تو iTunes هست، پاک کردم دوباره هم ریختم درست نشد!نقل قول:
شما اگه دارین فایلشو میدین؟
ورژنم 3.1.2 هست (3GS) برنامه هم که 3.0 به بالا میخواد!
یه بار Radio Javan رو که باز کردم چند لحظه آهنگ پخش کرد، دوباره پرید بیرون...
برنامه bia2 رو هم که باز میکنم همون اول میپره بیرون!
[/QUOTE]نقل قول:
دوستان کیم پلیز یعنی چی یه توضیحی راجبش میدید ؟
بابا میتونی باهاش کلی _ یعنی خیلی یا یه عالمه _ پز بدی _ پز یعنی افه یا X کلاس :31:
ینم برنامه ibluenove باسه آیتونز خودم ساختم
کد:http://www.2shared.com/file/11526722/ed36017b/ibluenova_02.html
باسلام خدمت دوستان عزيزم
من ميخوام 3gs بگيرم ولي اينترنت بيسيم ندارم
اينجورم كه معلومه نميتونم با كامپيوتر برنامه هاشو دان كنم بعد بريزم رو گوشي
ميشه در اين مورد يه توضيحي بفرماييد؟
يكي هم در مورد نكات مهم موقع خريد كه تو پاچمون نكنن توضيح بفرماييد)unlock factory و ...
راستي جاي خوب واسه خريد هم معرفي كنين
ببخشين طولاني شد:31:
به نظر من كسي كه آيفون ميخواد بخره بايد 100% يه اينترنت وايرلس هم داشته باشه ، اينم حداقل 100 تومن پول ميطلبه!يعني آيفون = اينترنت(البته بيشتر از كامپيوتر حال ميده)اينطوري تا يه نرم افزار جديد يا برنامه اي جديد براش اومد خودت ميتوني بدون هيچ هزينه ي اضافي ازش استفاده كني!:46:در غير اينصورت همش بايد بدي برنامه هاتو بيرون بزنن كه اونا هم تيغ ميزنن ديگه!
من خودم واسه نصب برنامه بلوتوث iBluenova پرسيدم يارو گفت 5 تومن ، اين انصافه؟همش 2 دقيقه كار ميخواد!:41:
نه دوست عزیز اشتباه نکن.اصلا واجب نیست که وایرلس داشته باشی.من خودم وایرلس ندارم و فقط همون اولش که فریمور گوشیم رو ارتقا دادم و جیلش کردم رفتم یه خدمات کامپیوتری و از وایرلسش واسه نصب سیدیا و چنتا برنامه پایه استفاده کردم و فقط هزار تومن به صاحب مغازه دادم و بعدش با استفاده از برنامه pc suite همه کارامو رو سیستم خودم انجام میدم،لازم به ذکره که آخرین ورژن این برنامه یه قسمتی به اسم سیدیا داره و شما با استفاده از اینترنت معمولیه خودتون میتونید همه کارهایی که مربوط به سیدیا میشه (اعم از اد کردن سورس و نصب برنامه و تم و رینگتون و ...)رو به راحتی انجام بدید.نقل قول:
من پیشنهاد می کنم آخرین ورژن این برنامه رو دانلود و نصب کنی و حالشو ببری.
نقل قول:
من اينو نصب كردم اشكال داره!
مثل اينكه مشكل 3Gs ها هم داره يواش يواش حل ميشه!
امروز توي يكي از سايتهاي بيگانه ديدم انگار نرم افزاري هست به اسم Gull1Hack كه ميتونه آيفون 3Gs با بيس باند 05.11.07 رو هك كنه و مشكل خاموش روشن شدن رو هم نداره. اين نرم افزار كار جورج هاتز يا dev-team نيست و سايت توصيه كرده كه فعلا دست نگه داريد تا اطلاعات جديدي از نرم افزار بدست بيارن و بعد . . .:20:
یه لینک بدهنقل قول: