نقل قول:
دوست عزیز یه کار می تونی بکنی
به طور مثال همون پوشه ای که می گی شاده ، تو کامپیوتر برو توی فولدر مربوطش ، همشونو انتخاب کن ( Select All ) بعد رو یکی از آهنگها کلیک راست کن ، برو properties بعد تب Summery ، حالا تو این بخش می تونی مثلا Album Title یا Artist یا هر دو رو تغییر بدی و چیزی که دوس داری تایپ کنی ، مثلا Fun Musics ، و در آخر ok رو بزنی ، می بینی که تموم آهنگه هایی که Select کرده بودی ، اسم آلبوم یا خوانندهشون شد Fun Musics
همچنین برای سایر آهنگها ، آلبوم خوانندگان و ... همین کار رو میتونی بکنی
نکته :
برای پوشه هایی که آهنگاش مختلفن ( واسه یک خواننده نیستن )مثل همون پوشه شاد ،میتونی علاوه بر Album Title یا Artist که مینویسی ، تو قسمت Title ، اسم خواننده و آهنشو بنویسی تا تو موبایل که می ری قاتی نکنی
حالا از نو پوشه ها رو منتقل کن تو گوشیت
حالا این کارا چه فایده ای داره و چی میشه ؟
خوب خیلی روشنه ، از این پس وقتی بری تو موزیک پلیر گوشیت ، برحسب نام خواننده یا آلبوم ، به راحتی به آهنگهایی که می خوای دسترسی داشته باشی ( تو موزیک پلیر گوشی دیگه تو بخش all song نرو ، می تونی به قسمت Artist یا Album مراجعه کنی )
تو مثال بالا ، شما که میخوای بری تو پوشه ی آهنگهای شادت ، میری تو موزیک پلیر ، بخش Artist یا Album و Fun Musics رو انتخاب می کنی ، حالا میتونی همه ی آهنگاتو بدون اینکه تو Playlist اد کنی ، کنار هم داشته باشی .
مثال :
من میخوام 3 تا آهنگ داشته باشم که بتونم تو یه پوشه ( مثلا Persian Chart ) توی موزیک پلیرم گوش کنم :
1- آهنگ منو باور کن ، سعید مدرس
2- آهنگ بن بست ، گروه The Ways
3- آهنگ رد بول ، سعید کرمانی
خوب هر 3تا آهنگ رو تو کامپیوترم Select می کنم ، کلیک راست ، properties بعد تب Summery ، حالا این تغییرات رو لحاظ می کنم :
Artist : Persian Chart
Album Title : Persian Chart
Year : 2010
Track number : Khali Mizaram
Genre : Pop
Lyrics : Khali
Title 1 : Saeed Modares - Mano Bavar Kon
Title : Khali
( از این به بعد سلیقه ای ، کار بالا رو بکنی بسنده می کنه )
حالا ok می کنم ، بعد تک تک رو هر کدوم کلیک راست ، properties بعد تب Summery ، و فقط این بار قسمت Title رو که خالی گذاشتم رو پر می کنم
Title 2 : The Ways Band - Bon Bast
Title 3 : Saeed Kermani - Red Bull