سلام سینا جون.من 1 سال ازش بزرگترم.
Printable View
سلام سینا جون.من 1 سال ازش بزرگترم.
مخلصیم.به روی چشم.نقل قول:
نوشته شده توسط rammstein
نقل قول:
نوشته شده توسط MR.Punisher
رفيق اين سوتي رو منم دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس بدجور دركت ميكنم كه اون لحظه چه حسي داشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اينكه شما هم اهل حاليها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط keyvan_ssi
بيا اينم ماچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش عزيز شما نسبت به من لطف بيكران داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط keyvan_ssi
نقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
عمران تو اهل خجالت كشيدن باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جيييگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خجالت نميكشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط MR.Punisher
آخه به توام ميگن مرد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دستم بهت نرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شوخي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حال ميده ضدحال بزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اين دخترهاي پرووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم دخترهاي پرووووو منظورم اون دسته از دختراني هستش كه اگه ضدحال بهشون نزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموراتشون نميگزره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خانم هاي فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موضع گيري نكنن ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم رو گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سو تفاهم نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 1 ويرايش شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سوتي هفته) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوست تازه سوتي بدهمون keyvan_ssi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو ميگن سوتي بودار :puke: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Master
خودمونيم خدارو شكر كه نسل كامپيوترهاي بو دار هنوز توليد نشده وگرنه هممون يا بن ميشديم يا تاپيك قفل ميشد يا انجمن به علت گاز گرفتگي اعضا تا مدتي تعطيل ميشد
این در مقابل سوتی که در مورد مدیرمون دادم چیزی نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم برات می نویسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سلام به دوستان
اون روز از یه قضیه ای به طرز فجیعی عصبانی بودم.کارد میزدی خونم در نمی اومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت دو و نیم ظهر بود که همه خواب بودن.من بیدار بودم و البته عصبانی.یهو تلفن زنگ زد.
منم قاطی کردم و گوشی رو برداشتم و بی مقدمه گفتم الاغ اخه الان وقت زنگ زدنه.
ای مادرتو................(اینجای داستان فجیعه)تازه مادربزرگتم.............................. ......
.................................................. .............(اینجای داستان خیلی فجیعه)
خلاصه هفت جد طرفو به سیخ کشیدم.یارو با صدایی که معلوم بود ترسیده گفت من از دبیرستان
فلان مزاحم می شم.فکر کنم اشتباه گرفتم.منم گفتم معلومه که اشتباه گرفتی.یارو هم قطع کرد.
منم قطع کردم.بعد از ده ثانیه تازه متوجه شدم چه اتفاقی افتاده.خودمو خیس کردم.مادرم بلند شد
گفت کی بود.چرا سر و صدا می کنی.بازم تلفن زنگ زد.رنگم پریده بود.به مادرم گفتم تو گوشی رو بردار.
خلاصه صحبت کردنو مادرم گوشی رو گذاشت.گفتم چی گفت.گفت مدیرتون بود و در مورد شهریه حرف میزد.
خدا رو شکر نه مادرم چیزی متوجه شد و نه مدیرمون.من ادم بشو نیستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنین من ادم بی ادبی هستم.اون روز فجیع عصبانی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ووکمن دعا کن من به راه راست هدایت بشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]