من که عشق ترسم !
ولی توجه کردین تو اکثر فیلمای ترسناک به جای اینکه فیلم تکنیکی ترسناک باشه
بیشتر سعی میکنن همش فوران خون و .....رو نشون بدن
به نظر من که این کار نه تنها فیلم رو ترسناک نمیکنه بلکه باعث ...............
Printable View
من که عشق ترسم !
ولی توجه کردین تو اکثر فیلمای ترسناک به جای اینکه فیلم تکنیکی ترسناک باشه
بیشتر سعی میکنن همش فوران خون و .....رو نشون بدن
به نظر من که این کار نه تنها فیلم رو ترسناک نمیکنه بلکه باعث ...............
بله دقيقا!دختر خوب شما كه اينا ميدوني كه باعث.......ميشه لطف كن اين اواتار را عوض كن دل مالشنقل قول:
گرفتم. اصلا زبون درد ميگيرم تا ميبينمش:19:
رک بگم که نه نمیشه عزیزم
شرمنده
...
من توی عمرم از هیچ فیلمی نترسیدم اوایل افتض خوشم میومد یعنی فیلمی نمونده که ندیده باشم و فقط کمی توی گراج ترسیدم اما حالا دیگه به ضعف هنری اینجور فیلمها پی بردم و نگاه نمی کنم ...آه یکی تازه گی ها دیدم
به اسم battel royal باز کار این ژاپنی ها بود خیلی جالب بود ترسناک ترسناک نبود اما دلهره تا دلت بخواد تا آخر فیلم
چند بار از جام پریدم جون تو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
يعني از كوسه ميترسي
يه چيز جالب من معمولا" فيلمهايي كه ميبينم اسماشو يادم نميمونه فقط خودشو نگاه ميكنم :31:
منم همينطورم کاري با اسم ندارمنقل قول:
ولي جدا فيلمهاي ترسناک بيشتر چندش اوره تا ترسناک . همش خون و قتل عجيب .ولي به نظر من فيلم omen يا همون طالع نحس ,جالب هست تو فيلمهاي ترسناك .
دوست جون نيستي بي سروصدا مياي بي سروصدا ميري :10:نقل قول:
اون اوا بي معرفتم كه ديگه پاشو اينجانميذاره كلاس ميذاره واسمون :40:(فكركنم پيداش ميشه )
من همينجا هستم عزيز دل .
بحث جالبي راه انداختي .من كه عاشق اينجور بحثا هستم ولي جديدا يه سريشون تو واقعيت داره برام پيش مياد که ديگه نياز به فيلم ديدنشا ندارم . همينجوري تو واقعيت با ترسش حال ميکنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوا كه ما را يادش رفته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقانقل قول:
مثل پارک وی
ولی گراج که گفتم از اون فیلماست که خون توش نداره اصلا ولی واقعا ترس ناکه
اصلا کی گفته پارک وی ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31: