حداقل بگید خودتون از چه ورژنی استفاده می کنید
سرعتش مناسبه ؟
Printable View
حداقل بگید خودتون از چه ورژنی استفاده می کنید
سرعتش مناسبه ؟
ورژن های 9 بابیلون افتضاح بودن خیلی سیستم رو کند میکردن مخصوصا اگه 64 بیتی میبود ولی دو ورژن اخرش خیلی خوب شد الان ورژنی که من دارم این هست 9.0.7 r0
ولی مشکلی که وجود داره این هست که کلیک کردنش با موس درست کار نمیکنه البته در 64 بیتی ولی توی 32 بیتی خوب کار میکنه
کسی راه حلی برا اون داره؟
با سلام خدمت شما دوست مهربان : من تمام نسخه های بابیلون را نصب کردم این مشکل در همه هست با اینکه به اینترنت وصل هستم موقع ترجه متن این ارورو داره و چند ماه هستم به دنبال رفع این مشکل هستم. خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید . با تشکرBabylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193)
سلام هر کار میکنم نتایج را به این صورت نشان میدهد و هر چی هم روی علامت + کلیک میکنم فایده نداره نتایج نشان داده نمیشه باید چه کار کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابیلون 9 رو نصب کردم ... اما درست نمایش داده نمیشه و وقتی نرم افزار باز میشه نا مشخص هست ... مشکل کجاست؟
یکی از دوستان یه ورژن خوب که کند نیست و درست جواب میده معرفی کنه مشکل خیلی ها حل میشه
نمیدونم چرا خبری نیست
منم با نظر دوستان موافقم که ورژن ۷ بهتر از بقیه عمل می کنه ضمنا کمی صفحات قبلتر رو هم مطالعه بفرمایید٫ نمونه :
سلام.من ورژن Babylon Pro 8.0.0 (r22) را دارم وقتی میخام کرک کنم پیغام میده که در بابیلون در حال استفاده است در حالی از کنار ساعت exit کردم.کسی میدونه چطوری باید کرک کنم.
توی تسک منیجر برین قسمت processes
ببین توی لیست برنامه ها بابی لون رو پیدا میکنید
اگر پیدا کردین روش کلیک کنید و end process رو بزنید
وقتی نصب بابیلون تموم میشه ! یکدفعه سیستم خاموش میشه و بعد از ریستارت شدن هم کار نمیکنه ! انگار که ناقص نصب شده باشه !
چندتا نسخه رو امتحان کردم ! همین نتیجه !
درحالی که روی لپ تاپ هیچ مشکلی باش ندارم !
راه حلی ؟