-
تست مصرف باطری گوشی I8910.
1:هنگام تست:باطری گوشی در حالت فول شارژ بود.باطری گوشی از حالت صفر درصد تا حالت صد در صد حدود 1.45 تا 2.15 ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه.
2:ال سی دی گوشی در حالت AUTO BRIGHTNESS قرار داشت.
3:Wi-Fi و بلوتوث و ... غیر فعال بود.
تست باطری ممکنه توسط افراد مختلف متفاوت باشه و یکی فقط با فیلم گرفتن باطری گوشی رو تست کنه و یا یکی فقط با گوش دادن به موزیک و یکی مثلا با کار کردن با Wi-Fi و یکی با بازی کردن و .... .من سعی کردم با ور رفتن از تمام قسمت گوشی باطریش رو تست کنم.
با توجه به اینکه فیلمبرداری با این گوشی اونم با رزولیشن 720*1280 مصرف باطری رو بالا میبره بنابراین لازم دیدم تست باطری رو یه بار در حالت کار کردن با قسمت دوربین بخصوص عکاسی و فیلمبرداری و قسمتهای دیگه انجام بدم.
و بار دیگر هم تست باطری رو بدون در نظر گرفتن فیلمبرداری و عکاسی تست کنم.البته تو تست دوم هم از دوربین گوشی عکاسی شد ولی به نسبت قبلی تعداد عکسهای کمتری انداختم.
بنابراین این تست در دو مرحله انجام شد.
تست اول:یا تست کمر شکن:31:
اولین مرحله گوش دادن به موزیک بود از ساعت 11.10 دقیقه گوش کردن به موزیک شروع شد تا ساعت 1.10 که بعد از گذشت 2 ساعت هنوز باطری 7 تا خط هم داشت(خط کم نکرده بود).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطوری که در عکس بالا میبینید در عرض دو ساعت فعلا خطی از باطری کم نشده.
ساعت 1.15 نوبت رسید به فرستادن آهنگ از بلوتوث کامپیوتر به گوشی که حدود 16 تا آهنگ در حجم های 5 الی 11 مگابایت به گوشی فرستاده شد این کار تا ساعت1.45 ادامه یافت (البته هنگام دریافت آهنگ با گوشی ور میرفتم) بعد از دو ساعت گوش دادن به موزیک و نیم ساعت بلوتوث بازی یک خط از باطری کم شد. تو عکس زیر اگه به نشانگر باطری نگاه کنید یک خط از باطریش کم شده.
از ساعت 1.46 شروع کردم به عکس انداختن 30 تا عکس در حالت اتوماتیک و 30 تا هم در حالت فلاش روشن انداختم.یعنی در عرض 15 دقیقه 6ه تا عکس انداختم .ولی باطری همون بود و خطی کم نکرده بود.
بعدش نوبت رسید به قسمت فیلمبرداری که حدود 30 دقیقه با دوربینش فیلم گرفتم البته فلاشش هنگام فیلمبرداری خاموش بود.که در عرض 30 دقیقه 3 خط از باطری رو کم کرد.
با این حساب با باطری فول میشه حدود یکساعت و ربع و یا یک و نیم ساعت به کوب فیلمبرداری کرد البته اگه فلاش روشن بشه هم کمتر.
فیلمبرداری هم از ساعت 2.2 شروع شد تا ساعت 2.32
همانطوری که در عکس زیر میبینید ساعت 2.37 سه تا خط از باطری هم رفت.
ادامه در پست پایین.
-
از ساعت 2.39 شروع کردم به بازی آسفالت 4 که حدود 15 دقیقه هم بازی کردم و یک خط باطری رو هم کم کرد.
شب گوشی رو خاموش کردم تا صبح دوباره باطری رو تست کنم.
صبح هم از ساعت 8.20 تا ساعت 9.20 به فیلهای تبلیغاتی خود گوشی که کیفیت بالایی دارند نگاه کردم و یک خط از باطری هم رفت و منود تنها یک خط باطری.
البته اگه اهل فیلم دیدن تو ال سی دی این گوشی باشین میتونین تا 6 یا 7 ساعت به فیلمهای مورد علاقه خود نگاه کنین. که زمان خوبی هستش.
بنابراین من با گوش دادن 2 ساعت موزیک و نیم ساعت بلوتث بازی و 60 تا عکس برداشتن و نیم ساعت فیلمبرداری با کیفیت HD و یک ساعت فیلم نگاه کردن و 15 دقیقه بازی کردن باطری رو از 7 خطه رسوندم به یک خطه.
تست دوم.
این تست هم از گوش دادن به موزیک شروع شد.
باز هم دو ساعت موزیک گوش دادم و در عرض دو ساعت خطی کم نکرده بود.
بعدا 15 تا عکس در حالت اتوماتیک و 15 تا عکس هم در حالت فلاش روشن انداختم و باطری همون فول بود.
بعدش حدود نیم ساعت با Wi-Fi گوشی ور رفتم .
در این مدت (گوش کردن به موزیک 2 ساعت و 30 تا عکس برداشتن و نیم ساعت کار با وای فای یک خط از باطریش کم شد)
بعدش دوباره یک ربع با گوشی ور رفتم و این دفعه با هدست استریو بلوتوث شروع کردم به گوش کردن آهنگ که حدود نیم ساعت به طول انجامید.
در طول این مدت هم یک خط از باطری کم شد و باطری گوشی شد 5 خطه.
بعدش حدود با ایرانسلم به خط اصلیم زنگ زدم که نیم ساعت در حالت تالک تایم قرار داشت.
که تو این مدت سومین خط باطری هم رفت و باطری شد 4 خطه.
بعدش باز هم یک ساعت باهاش فیلم نگاه کردم که در عرض یک ساعت یک خط کم کرد و باطری شد 3 خطه.
پس در این تست هم با گوش کردن 2 ساعت موزیک تو هدفون و 30 تا عکس برداشتن و نیم ساعت کار کردن با Wi-Fi و نیم ساعت تالک تایم و نیم ساعت گوش دادن به موزیک از طریق هدست بلوتوث و یک ربع ور رفتن باهاش و یک ساعت تماشای فیلم 4 خط از باطری رفت و 3 خط هم موند.
در کل به غیر از فیلمبرداری که مصرف زیادی تو این گوشی داره در بقیه موارد باطری خوب جواب میده و مشکلی نداره.در ضمن مشکل قورت دادن باطری که تو i8510 بود دیگه تو این گوشی دیده نمیشه.:40:
به هر حال دوستان اگه سوالی در مورد باطری بود در خدمتم.
موفق باشید.
-
ایول............:40::10::26:
دیگه میشه گفت بهرین گوشیه حال حاظر دنیاست....:25::33::6:
-
میگم نینجا جون فقط این قضیه ی اف ام ترنسمیتر رو هم روشنش کنی خیلی جالب میشه....!!!
-
باز هم متشکریم نینجای عزیز که واقعاً دیگه سنگ تموم گذاشت:11:
با این تفاسیر اگه تنها FM Transmitter هم بهش اضافه بشه، دیگه همون گوشی روئیاهای منه!!! :40:
من که واقعاً انتظار دیگه ای از گوشی ندارم که i8910 نتونه برآورده کنه.:31:
فقط میمونه پارس ماکروتل که امیدوارم تا دو هفته دیگه توی نمایندگی هاش موجود بشه، البته با پشتیبانی زبان فارسی ..
بی صبرانه ظهور حضرتش هستیم :40:
.
-
سلام نینجا جان
دستت درد نکنه توضیحاتی که دادی واقعا جامع بود
اما یه زحمت دیگه هم داشتم:
در مورد آنتن دهی گوشی اوضاع و احوال گوشی چطور بود. در مورد میزان SAR گوشی هم اگه توضیحاتی بدی ممنون میشم
در رابطه بافیلمبرداری وکیفیت صدا هم اگه بخواهیم از طبیعت بکر با مناظر زیبا فیلمبلرداری کنیم طبیعتا صدا خیلی مهم نیست و روش HD بسیار مفید خواهد بود تا بتواند آن مناظر را به زیباترین وجه ثبت کند.
اما اگه تو یه مهمونی یا توی یه جلسه سخنرانی باشیم طبیعتا اونجا کیفیت صدا به همراه فیلم خیلی اهمیت پیدا می کنه که اینجا فیلمبرداری به طریق VGA می تواند کارگشا باشد زیرا مدت طولانی تری می توانیم فیلم بگیریم. لذا اگه یه زحمتی بکشی کیفیت فیلمبرداری در حالت VGA و کیفیت صدا در این حالت رو هم چک کنی دیگه واقعا ایول ایوله
-
سلام به همگی .
خسته نباشی نینجا جان .
عجب باتری داره :دی فکر نمیکردم اینقدر جواب بده !
اینم از باتری !
مخلصیم .
-
نینجا جان دمت گرم.
کارت عالی بود.
بخاطر این مطالب عالیت تشکر ویژه میکنم.:40:
امیدوارم قلک ما هم هر چه زودتر پر بشه و صاحب این گوشی بشیم.:31:
-
اگر این گوشی ویندزو موبایل بود یا طراحی جذابی داشت حتما در خریدش شک نمیکردم
-
شما Omnia II بگیر خب :دی
مخلصیم.