نقل قول:
گویا با گارانتی 2 ساله پارس کامتل 335
حواست باشه نندازن بهت
سعی کن از نمایندگی کامتل بخری
در مورد GPS هم باید بگم که نه تنها این گوشی بلکه همه ی گوشی های جاوا دنگ و فنگ دارن
Printable View
نقل قول:
گویا با گارانتی 2 ساله پارس کامتل 335
حواست باشه نندازن بهت
سعی کن از نمایندگی کامتل بخری
در مورد GPS هم باید بگم که نه تنها این گوشی بلکه همه ی گوشی های جاوا دنگ و فنگ دارن
به آقا داریوش رو ببین چه گردگیری کرده اینجارو! :دی
مقصی (مرسی)! :دی اون تیکه دوم رو خوب اومدی! :27:نقل قول:
ایشالا هرکار میکنی موفق باشی فقط امیدوارم چندوقت دیگه عکس رنوار رو با یه نوار سیاه به جا
آواتارت نبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: وقت کردید به امضای ما هم سر بزنید!
امضای شما بسيار جالبه :24: ولی خود سايت GSMARENA اين موضوع رو تاييد نکرده!:1::15:نقل قول:
یعنی چطوری بهم بندازن ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی ممکنه تقلبیش رو بهم بدن ؟نقل قول:
بله .. دیروز نگاه کردم .. :2: (الان کف و خون قاطی کردم :31:)نقل قول:
البته درجواب اون دوستی که گفت تایید نشده .. تو gsm زده coming soon تاریخ هم زده !
مثلا میان میگن به جا اینکه 340 تومن بدی باید 380 بدی چون هزینه آپدیت و نرم افزار هست !!نقل قول:
کاملا یاوه گویی و کلاه برداریه :13: و متاسفانه خود نمایندگی رسمی هم این پولو میگیره !!
گیجت نکنم :
شما ارزون ترین جایی که با گارانتی کامتل میده از همون خرید کن
(مواظب باش برچسب گارانتی از روی جعبه کنده نشده باشه)
همین
پیشاپیش مبارک :11:
آقا پوریا کار خاصی لازم نیست انجام بدید که منتظر کسی هستی :31: روال کار همینه .. بایدنقل قول:
وایسی تا چراغ سبز بشه بعد پلی بزنی حالا اگه مکان مناسب نباشه ارور میده .. گوشیت
مشکلی نداره .. فقط باید یه محل مناسب پیدا کنی :10:
سلامنقل قول:
منظورم اينه که اين صفحهکه صفحه واقعی GSMARENA نيست و آدرسش فرق ميکنه. تویکد:http://tinyurl.com/yc4erjv
هم که سرچ کردن LG BL90 Synthesis شما را به Phone Finder results: No phones found می رسونه! :5:کد:www.gsmarena.com
ولی به هر حال مشخصات گفته شدهء اين گوشی فوق العاده و بی نظيره.
سلام مجدد
تو اين آدرستعدادی بازی برا گوشی های تاچ هست، راستش خودم وقت و امکان دانلود فايل های بزرگ رو ندارم،اگه کسی حوصله داره بررسی کنه ببينه به درد رنوار می خوره يا نه.کد:http://forum.mobiles24.com/showthread.php?t=13115
سلام -من رو موضوع تاچ گوشی ها خیلی حساسم ---تاچ این گوشی در حد کدوم گوشی تو بازار هست
همچنین صدای تو اسپیکر
سلامنقل قول:
خوش اومدی
ببین تاچ این گوشی به قول یکی از بچه ها در حدیه که اگه قصدت این باشه که باهاش کار کنی نه این که الکی دست بکشی رو صفحش ناامیدت نمیکنه
صداش توی اسپیکر متوسطه چون یه دونه اسپیکر معمولی داره
اما تو هدفون خیلی خوبه
دیروز الاالدین قیمت کردم با گارانتی 2 ساله 320نقل قول:
گوشی های الجی چون توسط کامتل توزیع میشن قیمت ها ثابت بود نهایتا 5 تومن بالا پایین