خوب من این لپ تاپ رو دارم الان نزدیک به یک ماه داره میشه هیچ ایرادی نداره اتفاقاً نسبت به فوجیتسو قبلیم از نظر گرما عالیه اصلاً محل دست به خصوص سمت راستیش داغ نمیکنه صدا هم فقط صدای فن اونم بسیار دلنشینه باور کن و فقط وقتی بازی می کنی و در مورد نظر این دوستمون که محترمه اما آدم وقتی چیزی نمیدونه اگر حرف نزنه که کسی کاریش نداره آخه شما که این لپ تاپ رو نداری و این بازی رو روش تست نکردی چرا اطلاعات غلط میدی دوست من ، من این بازی رو نصب کردم لپ تاپ آخ هم نمیگه با گرافیک مناسب و سرعت عالی بازی میشه هیچ مشکلی هم نداره برای بازی های سنگین هم روش حساب کن بزار خیالت رو راحت کنم اگر بازی بود که گرافیک توصیه شدش 1 گیگ بود شما میتونی با این لپ تاپ که 512 هم هست بازیش کنی چه برسه به GTA که حداقل گرافیکش 256 هست و توصیه شدش 512:10:
خوب واسه اینکه خیاله دوستمون راحت شه بنچمارک داخل بازی GTA IV اجرا کن و اطلاعات داخل فایلی که نتیجه بنچمارک توشه رو تو سایت قراربده.
سرعت فریم خوب تو اجرای بازیا سرعت بالای 30 فریمه!!!!!!!!
که این کارت گرافیک نمیتونه GTA IV با کیفیت بالا(high ) تو این فریم اجرا کنه!
تو Resolution پایین(768*1024) و کیفیت پایین (low) چون بیشتر بار پردازشی رو cpu ,و این لپ تاپ cpu قویی داره میتونه بازیو تو کیفیت پایین اجرا کنه.:10:
منظور از گرافیک 512 ,گرافیک با میزان حافظه 512 مگا بایته ,فاکتور اصلی یه کارت گرافیک gpuشه که وظیفه پردازش گرافیکیو داره و قدرت اون کارت گرافیکو معین میکنه نه میزان حافظه!
یه ati 4570 یه گیگ به هیچ وجه از ati 4650 با 512 مگ حافظه قویتر نیست چون GPUش ضعیف تره!
لازم نیست کسی یه لپ تاپ داشته باشه تا از کاراییش اطلاع داشته باشه. :31: