دوستان یه سوالی چطوری میشه تاریخ رو تو صفحه تاچ اورد ال اجی معمولی تاریخ داره
تو تنظیمات صفحه و گوشی دیدم چیزی نبود :19:
دوستان یه سوالی چطوری میشه تاریخ رو تو صفحه تاچ اورد ال اجی معمولی تاریخ داره
تو تنظیمات صفحه و گوشی دیدم چیزی نبود :19:
با سلام من اولین باره اینجا پست میزنم.بیزحمت از دوستانی که کا ام900 دارند و همچنین اطلاعات جامعتری نسبت به سایر گوشیها دارند تقاضای راهنمایی دارم.ازاونجایی کهمن از مولتی تاچ بودن این موبایل و همچنین رزولیشن بالاورابط کاربری جذاب بسیار به وجد اومدم واز طرف دیگر محدویت حجمی برنامه و کمبود بازی ناامیدم کرده ز دوستان تقاضا دارم یک گوشی با مزیتهای km900وبدون محدودیتهای این گوشی به من معرفی کنید.درضمن gpsو wifi مناسب داشته باشد.البته نظرمن روی نوکیا5800 هست.درکل اگر بزرگواری یک مقایسه بین این دوگوشی انجام بده ممنون میشم.
5800 دیگه جوات شده خیلی هم بزرگه.5800 تاچش مقاومتی . ارنا تاچش خازنیه. امکانات ارنا هم با x6 نوکیا برابری میکنه فقط رم x6 بجای 8 گیگ ، 16 گیگ هست اگر میخوای نوکیا بگیری برو X6 بگیر که جدید باشه حداقل. وقتی با ارنا کار کنی 5800 بگیری دستت حالت بد میشه :2:
تو سایت mobile.ir می تونی بین n تا گوشی مقایسه کنی.
به نظر من اصلا نرم افزار و بازی مهم نیست تبش برای یک ماهه . تازه اگر این نوکیا زاغارت هنگ نکنه بعدش فقط اس و کال و ایناست که دیگه ال جی سیرت نمی کنه
این مقایسه ای که من وقتی میخواستم ارنا بگیرم بین 8 تا گوشی خوشگل ال اجی و x6 انجام دادم :31: خودت ببین
اگر پولت بیشتره میتونی مدل های بالاتر هم بگیری
کد:http://www.4shared.com/document/kKD4fKc7/comparison_between_X6__LG.html
تا آواتارت رو ديدم گفتم هر كسي عكس كاظم رو آواتارش نميزاره مگه خوزستاني باشه yasi1356 :) منم اهوازم و الان km900 دارم به نسبت پولي كه ميدي گوشي خوبيه البته اگه توقعت از گوشي بالاست برو دنبال گوشي هايي با سيستم عامْل اندرويد يا مك قبول دارم محدوديت حجمي نصب برنامه و كمبود بازي هاش تو نگاه اول ذوق آدم ميزنه اما من كه تا الان هيچ مشكلي باهاش نداشتم جز ديكشنري لمسي كه اصلآ براش گير نمياد چون ديكشنري هايي كه تو بازار هستن همشون صفحه كليداشون كوچيكه كه نياز به قلم داره و km900 چون صفحه خازني هست و قلم نداره نميتونه با اينجور نرم افزار ها كار كنه اما در عوض در پولي كه ميدي گوشيت 8 گيگ رم داره يه دوربين عالي داره wifi و gps داره امكانات اتصال به اينترنت عالي داره قابليت كار با فايل هاي آفيس رو داره و.... واسه من كه عاليه بعدشم تو اهواز پولتو براي گوشي گرون دور نريز چون سر 1هفته ديگه مال خودت نيست شما ميزان بودجه ات و كارايي مورد نظرت رو بگو تا بچه ها بتونن كمكت كنن
همچين امكانرو منم نديدم مگر اينكه وقتي گوشيت قفل ميشه اون پايينش تاريخ رو برات بزنه حالا بازم تو تنظيماتش جستجو ميكنم اگه چيزي پيدا كردم خبرت ميكنم راستي دارم رو مخ دوستم كار ميكنم وقت بزاره يه ديكشنري با صفحه كليد بزرگ برامون طراحي كنه :)نقل قول:
برای این کار باید صقحه ویدجت رو باید به عنوان همو اسکرین انتخاب کنی و از وایدجت های موجود ساعت رو بیار بالا همیننقل قول:
با تشکر از شما دوستان.نیما7 همشهری عزیز گوشیتو از کجا وبا چه قیمتی خریدی؟درضمن اگه ممکنه یکم از مزایا ومحدودیتاش بیشتر برام توضیح بده:7:باتشکر.در ضمن یک تشکر کتبی هم به آقا( mx_2dar)بدهکارم.:31:
قابل توجه نیمای عزیز.
مثل اینکه من هنوز نمیتونم جواب پیام خصوصی بدم چون اینجا تازه کارم و قوانین فروم و ....
دیکشنری AED حدود 6 مگ حجم داره و برای آرنا که محدودیت حجم برنامه داره نمیشه استفاده کرد.
یک مشکلی که دارم اینه که چرا فولدر Others اینهمه طول میکشه تا باز بشه؟ خصوصا وقتی یک برنامه از کامپیوتر وارد دستگاه میشه زمان زیادی میبره تا باز بشه و اجازه بده برنامه install بشه (حدود 5 دقیقه)
ببخشید کسی اینجا نیست؟