نقل قول:
سعی کن تیغه برف پاک کن از نوع ژله ای باشه چون جنسش خیلی بهتره
و میچسبه به شیشه و قدرت پاک کنندگی خوبی نسبت به نمونه های لاستیکی داره.
Printable View
نقل قول:
سعی کن تیغه برف پاک کن از نوع ژله ای باشه چون جنسش خیلی بهتره
و میچسبه به شیشه و قدرت پاک کنندگی خوبی نسبت به نمونه های لاستیکی داره.
و وقتی میخرید از یه نمایندگی بزرگ خریداری کنید که همه ی تیغه های برف پاک کن را داشته باشه و از فروشنده بپرس وگرون ترینش را انتخاب کن چون گرون تر کیفیتش بشتره.نقل قول:
برف پاکن هایه جدیده ایساکو کلا اپاشش تغییر کرده. بجز بهتر شدن مجراهایه داخلیش که دیگه جرم نمی گیره. اپاش بلند شده و فواصله مجراهاش بیشتر شده کا باعث میشه زودتر تمامه شیشه رو خیس کنه.
میشه یه عکس از این مدل جدید ایساکو بزارید؟
سلام .
چرا ترمز دستی ماشین همیشه ضعیف میشه و نمیتونه ماشین رو تو سراشیبی ها نگه داره ؟
وقتی میرم نمایندگی تا چند هفته خوبه اما دوباره همین مشکل پیش میاد . باید چیکار کنم ؟
کلافم کرده . اصلا نمیتونم تو سراشیبی ها نگه دارم میترسم ماشین حرکت کنه و خلاصه ...
باید بدید سیم ترمز دستی رو رگلاژ کنن و بگین مثلا توی تق چهارم(همون صدای تق تقی که میده) ماشین کاملا وایسه و بعد از رگلاژ کردن هیچ وقت بالاتر از تق چهارم نکشیدنقل قول:
سلام دوست من، من حدود 50 روز پیش یه EF7 گرفتم خشک یعنی پدرم گرفته، خدا شادهده اصلا اول که انگار ترمز دستی نداشت، بردم نمایندگی میگن باید 5000 تا کار کنه تا برات ریگلاج کنیم برات !!! تازه از کنار درش هم آب میاد داخل وقتی بارون میبارهنقل قول:
مگه شما ترمز دستی رو طوری نمیکشی که صدا نده؟!منظورم به همون کلاچش هستنقل قول:
منم با ترمز دستی سمند همچین مشکلی دارم. تو دنده اگه نزاری ماشینو راه میوفته میره. زیاد اعتبار نداره ترمز دسیتش
نه آقا چیو اعتبار نداره :13:
درست رگلاژ بشه حرف نداره
مال من که عالیه