جاخالی بده بعد بهشون شمشیر بزن تا زمانی که بالای سرشون یه علامت بیاد وقتی اومد برو تو کار کمبو
Printable View
جاخالی بده بعد بهشون شمشیر بزن تا زمانی که بالای سرشون یه علامت بیاد وقتی اومد برو تو کار کمبو
کمبو!!!!:18:نقل قول:
کمبو دیگه چی هست؟شفاف تر توضیه نمیدی عزیز؟؟؟:31:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
کمبو!!!!:18:نقل قول:
کمبو دیگه چی هست؟شفاف تر توضیه نمیدی عزیز؟؟؟:31:
همونایی که 4 طرف تصویر یه علامتهایی میاد.هر طرف که اومد باید اون جهتو بزنی
مثلا سمت چپ مانیتورت یه علامت میاد باید جهت سمت چپو بزنی
گیم اسپات بازی رو نقد کرده!
نکات مثبت:کد:http://www.gamespot.com/pc/action/garshasp-the-monster-slayer/review.html
* Lovely art and bombastic music provide great atmosphere
* Good narration
* Varied pace
* High-quality cutscenes.
نکات منفی:
* Busted collision detection
* Wall-sliding sections are awful
* A number of control problems
* Combat lacks impact
* Bugs.
نقد و بررسی گرشاسپ توسط سایت گیم اسپات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اولین نقد و بررسی بازی گرشاسپ در سایت های خارجی توسط معتبرترین آن ها یعنی گیم اسپات انجام شد. مدتی پیش خبری مطرح کردیم مبنی بر این که نام گرشاسپ در صفحه ی اول سایت گیم اسپات قرار گرفته است.
حال اگر به این سایت سر بزنید متوجه خواهید شد که گیم اسپات بازی را نه تنها بررسی متنی، بلکه به صورت تصویری نیز نقد کرده است.
منتقد به این بازی امتیاز 5 را داده که مسلما امتیاز خوبی نیست. اما وقتی می بینیم بازی همانند Thor: God of Thunder از این سایت امتیاز 2 دریافت می کند امیدوار می شویم!
نکات مثبت گرشاسپ طراحی هنری و موسیقی قوی بازی، داستان مناسب، تنوع بازی، کات سین های با کیفیت عنوان شده است.
عدم شناسایی Coliision به صورت دقیق(فرو رفتن اجسام در یکدیگر)، گرفتن لبه ها و حرکت بر روی آن ها، مشکلات کنترل، مبارزه ی نه چندان درگیر کننده و باگ ها از نکات منفی بازی ذکر شده اند.
در مجموع خوشحالیم که این بازی توسط سایت گیم اسپات نقد شده است. امیدواریم سایر استودیوهای بازی سازی در کشور برنامه هایی برای ارائه ی بازی خود به چنین سایت هایی داشته باشند تا بازی شان بیش از پیش شناخته شود.
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3466
خیلی دوست داشتم بازی رو بازی کنم ولی حیف که روی x360 نیست !!
دوستان امکان داره برای x360 بیاد ؟
یه خبرایی شده ولی فکر نکنم شایعه ای بیش بوده باشه(شایدم بیاد چه دیدی)
دوستان
من بازي رو از نمايشگاه الكامپ خريده بودم. دو بار نصبش كردم چون ويندوز عوض كردم.هنوز بازي رو تموم نكردم. حالا مي خواستم بدونم اگه چند بار ديگه نصب بخوام بكنم كه نميشه ،آيا كركش رو كسي امتحان كرده ببين جواب ميده يا نه ؟
باید اعتراف کنم که :
1 - از اینکه دیدم یک بازی ایرانی در سطح جهانی نقل شده و امتیاز معمولی 5 رو اورده احساس خوبی بهم دست داد.
2 - از اینکه داستانش که از داستانهای ایرانیه نکته قوتش به حساب میاد احساس خیلی خوبی بهم دست داد .
3 - از اینکه موسیقیش انقدر مورد توجه قرار گرفت احساس خیلی خیلی خوبی بهم دست داد ( موسیقیشم ایرانیا ساختن دیگه نه؟ )
البته خودم هنوز بازیو نگرفتم ببینم چیه !
من این بازی رو قبلا روی ویندوز قبلیم نصب کرده بودم بعد نیم ساعت بازی نکرده بودم که مجبور شدم به دلایلی دوباره ویندوز عوض کنم بعد دوباره بازی رو نصب کردم و با سریالش اجرا شد بعد کارت گرافیکم سوخت و یه کارت گرافیک دیگه خریدم و دو باره ویندوز نصب کردم! الآن که بازی رو نصب می کنم می گه شماره سریالت اشتباهه! به پشتیبانی روی کارتش هم که زنگ می زنم، کسی بر نمی داره! پشتیبانی پس از فروش نداره؟ باید چی کار کنم؟
کرک ندارین؟