اره دوباره انگيج داره خودنمايي ميكنه و مثل اولا ميدرخشه ولي اين binpda از خدا بي خبر رفته ديگه هيچ اسمي هم ازش نيست.!!
اين بازي قايق هم باحاله ولي زياد گرافيكي نيست.
خداييش 1 انگيج و 1 ديرك دگر
Printable View
اره دوباره انگيج داره خودنمايي ميكنه و مثل اولا ميدرخشه ولي اين binpda از خدا بي خبر رفته ديگه هيچ اسمي هم ازش نيست.!!
اين بازي قايق هم باحاله ولي زياد گرافيكي نيست.
خداييش 1 انگيج و 1 ديرك دگر
این سایتی که کد میده 3 روز شده ولی برام نفرستاده !!!
این رو بعد از ثبت نام فرستاده:
Thank you for registering with N-Gage.
Your application for a Game Activation code is now being processed. This can take up to 3 days to complete, so we appreciate your patience in advance. Please note, Game Activation Codes are only to be issued to NEW N-Gage members (gamer's who have submitted a NEW N-Gage membership request whilst completing the N-Gage Wizard). Once you have obtained your code, visit the N-Gage site and choose your game.
In the meantime, come visit us atto see our full portfolio of available games.کد:www.n-gage.com
N-Gage Player Name: farshad_mo
خب یه نفر که آیدی جدید ساخته تست کنه ! شاید شد ؟!
BiNPDA کجایی ؟
من جديد ساختم ولي نشد كه نشد برا منم بعد از 3 روز هيچي نيومده شايد اصلا راهي نداره.
BiNPDA کجایی ؟
احتمالا مجبور به خريد بازي ميشم.
ميگم اين قايق تريله؟نقل قول:
راستي فقط Binpda اينارو كرك ميكنه؟
به غير از خريدن و كرك راه ديگه اي نيست بشه فول ورژن رو داشت؟
باز همه یاد binpda کردن.بیخیال بابا
dirk dagger رو کرک کنه بقیه مهم نیست.این محیط دیرک دگر به نظرتون عوض نشده یه خرده نسبت به شماره یکش؟
این بازی قایقه فکر کنم نسخه sisهم واسش موجود باشه.خیلی آشنا هستش به نظرم.واسه شرکت herocraftباید باشه درسته؟
فکر کنم اسکرین شات های ورژن آیفون بازی قایق رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره فقط BiNPDA !! نمی دونم چرا بقیه ی کرکر ها دست به کرک نمی زنن ! همین illusion کاراش خیلی تمیزه !نقل قول:
راستي فقط Binpda اينارو كرك ميكنه؟
به غير از خريدن و كرك راه ديگه اي نيست بشه فول ورژن رو داشت؟
برای بعضی از بازی ها کد 30 روزه مجانی میده نوکیا ! و برای ساکنین انگلیس هر بازی بخوان کد میده !
BiNPDA کجایی ؟!
من از DiL پرسیدم ... گفت به دلایلی بازی های انگیج رو کرک نمیکنم :13: دیگه هر چی گفت چرا ؟! جواب درست و حسابی نداد ... فقط دونستم گفت که چون وقت خیلی زیادی میبره : دینقل قول:
آره فقط BiNPDA !! نمی دونم چرا بقیه ی کرکر ها دست به کرک نمی زنن ! همین illusion کاراش خیلی تمیزه !
منم که اصلا" عادل رو قبول ندارم...:13: چون تازه کاره..هنوز خیلی مونده تا به پای کرکر ها معمولی برسه...چه برسه BiN بزرگ..! ولی من هنوز میگم واسه دیر یا زود کرک میشه...شاید کریسمس!نقل قول:
شاد باشید:40: