چند وقتی میشه اینترنتش خیلی افتضا شده برای شما هم همینطوره :41:
Printable View
چند وقتی میشه اینترنتش خیلی افتضا شده برای شما هم همینطوره :41:
من چنتا سوال دارم
خط من دائمی هست و می خوام بدون محدودیت شبانه بگیرم یکماهه.
بخاطر بی حساب کتاب بودن همراه اول می خواستم بپرسم که یه جوری نشه من اینو بگیرم ولی بعد کلی بیاد رو قبض و سکته بزنم؟
بدون محدودیت یعنی هرچه قدر هم دانلود کنی بازم موردی نداره؟
من چنتا سوال دارم
بخاطر بی حساب کتاب بودن همراه اول می خواستم بپرسم که یه جوری نشه من اینو بگیرم ولی بعد کلی بیاد رو قبض و سکته بزنم؟
نقل قول:
پیشنهاد می شود سیمکارت اعتباری بگیرید.
تقریبا بله کیلویی میتونید دانلود کنید ولی میگن باز هم سقفی داره ولی خوب سقف دانلودش خیلی بالاست.
بهتر از ADSL که 15 تومن میدی واسه 2 گیگ...درسته adsl سرعتش بالاست ولی بالاخره دانلود فایل حجیم چه دیر چه زود تموم میشه چه فرقی میکنه.
كد هاي فعال سازي اينترنت همراه اول كدومه
براي طرح نامحدود
ممنون
ببینید وقتی از بسته رو می خرید حتما زمانش رو ببینید و حتما از توی سایت چک کنید که فعال باشهنقل قول:
من چنتا سوال دارم
وقتی بسته رو فعال کردید مجدد بخواهید بسته بخرید هشدار میده ، اینطوری می فهمید بسته دارید.
عدد 0 رو به 8080 بفرستید.نقل قول:
كد هاي فعال سازي اينترنت همراه اول كدومه
براي طرح نامحدود
ممنون
اگر کلا فعال نکردید باید از سایتش فعال کنید.
یعنی چی که از تو سایت چک کنم؟از کجای سایت؟نقل قول:
آخه من از چندنفر قبلا شنیده بودم که اگه زیاد دانلود کنی طرحت ممکنه قبل 1ماه قطع شه!!!
آخه می دونید من چرا نگرانم به خاطر اینکه من خطم دائمی است اگه یهو طرح قبل یک ماه واسم قطع شه و هزینه خارج از طرح واسم محاسبه شه دیگه بدبخت میشم با مبلغ قبض.
کلا به هر دلیلی طرح تموم شه یا قطع بشه خبری چیزی میده بهم؟
ممنونم
اگر بسته رو خریدی یه بار دیگه بخر ، اگر برات فعال شده باشه ارور میده میگه شما بسته دارید.نقل قول:
من تاحالا مشکل کنسل شدن نداشتم.
اس ام اس میده ، میگه تموم شده.
قبلش هم اس ام اس میده میگه شروع شده.
با توجه به اینکه از اپراتورهای ایرانی هیچ چیز بعید نیست بهتره برای رفع نگرانی یه سیمکارت اعتباری بگیرید وبا اون کانکت بشیدنقل قول:
برای ما که از اولشم افتضاح بود!!! ولی الان بدتر شده!نقل قول: