دوستان من بالاخره تونستم ورژن 3 را نصب کنم ... ولی عجب چیز توپیه ... آیپادو در حدّ بنز می کنه :دی
برای بلوتوث چه برنامه ای باید نصب کنم؟
Printable View
دوستان من بالاخره تونستم ورژن 3 را نصب کنم ... ولی عجب چیز توپیه ... آیپادو در حدّ بنز می کنه :دی
برای بلوتوث چه برنامه ای باید نصب کنم؟
خوب مبارکه
منظورت iBultoothه؟
باید بگم رو آیپاد کار نمیکنه و فقط مخصوص آیفونه
ولی ببخشید دوست من در ایپادتاچ 2 جی موچیپ بلوتوث وجود داره و از فریمور 3 به بعد محدودیت اون رو برداشتن و شما میتونید با اون برنامخ بدون مشکل استفاده کنید البته ورژن جدید برنامه هم به زودی قرار هست بیاد !!!
بله دوست عزیز من نگفتم آیپاد تاچ 2G چیپ بلوتوث نداره!
ولی آخرین ورژن آیبلوتوث که تا امروز ۱.۰۸ هستش روی آیپاد تاچ کار نمیکنه
البته گفته در ورژنهای بعد حل میکنه این مشکلو
ولی تا امروز که خبری نیست
درسته .. من الان دوباره چک کردم :(سوال جواب چند هفته پیشه - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نقل قول:
Q) When will be iBluetooth upgraded?
A) I’m still working on the next version, since this will be a major rewrite of most of the code and there is NO release date at the moment.
The newer version will surely have: 3.0 support, iPod Touch (2g only) support, ipod music library access (read only) and will fix most of the compatibility errors you’ve found in the 1.0.8 version.
باید منتظر معرفی آیپاد تاچ سری جدید بود
معمولا یکی دو ماه بعد معرفی آیفون ؛ آیپاد تاچ جدید معرفی میشه
اینجوری که بوش میاد یکی از تغییرات اضافه شدن یه دوربین (البته نه خیلی با کیفیت) به آیپاده
البته چون حجم سفارش اپل خیلی زیاد بوده این احتمال میره که این دوربین رو روی همه آیپادها بذارن
حالا باید منتظر موند و دید ...
سلام واسه ipodtouch 1g که fw 3 اومده چه مزیت هایی داره؟ لینکی هم اگر بدید ممنون میشم
جالبه طرح پلیر جدید کریتیو که منتشر شده ، یه دوربین HD هم روشه .. اگه دوتا کمپانی باشن که همیشه رقابت کرده ان و از روی دست هم مشق می نویسن همین creative و Apple هستن ... آیا تاچ می خواد دست پیش بگیره ؟ ...نقل قول:
با توجه به اینکه هم سونی و هم creative اعلام کرده ان که از آندروئید به عنوان OS پلیرهای آتی استفاده می کنن .. آندروئید الان کلی طرفدار و برنامه نویس داره ؛ شدیداً نقطه قوتی واسه شون خواهد بود ..
پست مرتبط درباره پلیر جدید Creative : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای نصب برنامه و بازی ... با اینترنت همراه اول میشه یه کاریش کرد ؟
جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
عزیزم سیم کارت نمیخوره که شما باید از طریق وای فای که داره از سایدیا و اینستالر و ایسی برنامه دانلود کنید !!!