ممانعت از اسکن برخی فایلها
نقل قول:
من خودم فقط آنتی ویروسشو میخوام.فقط تا حالا همچین چیزی ندیده بودم.:13:
راستی نمیشه یه کاری بکنی که فایلها رو بایت به بایت چک نکنه؟؟
مثلا من چند تا فایل تصویری دارم که حجمشون بالای یه گیگه و فقط 20 دقیقه باید صبر کنم که اون یه فایلو چک کنه.نمیشه تو تنظیماتش کاری کرد که اینجوری اسکن نکنه؟؟
میشه. شما رو گلوله نارنجی Avast راست کلیک کن و Open Avast interface رو باز کن. از قسمت بالا راست Setting رو کلیک کن و در پنجرهای که باز میشه از سمت چپ Exclusions رو کلیک کن. خب Add رو میبینی برای اضافه کردن فایلهایی هست که نمیخوای اسکن بشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش مشاهده تاریخ کنونی بروزرسانی و نسخه avast
سوال:
من avast رو تازه نصب کردم . ببینید avaste من الان آپدیته؟
جواب:
ببنید تاریخ آنتی ویروس رو جلوی current version نوشته که به ترتیب از چپ به راست اینطور هست. روز/ماه/سال شما دو رقم دو رقم جدا کنید و با یک تقویم میلادی بروز شده مقایسه کنید تا بفهمید آنتی ویروس آخرین بار در چه تاریخی بروز شده است. مثلا در شکل زیر آخرین آپدیت مربوط به روز هفتم از ماه هشتم سال 2010 میلادی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال:
من از آنتی ویروس free استفاده میکردم اما مهلت تمام شده و از کار افتاده چه کاری باید انجام بدم؟
جواب:
در پست قبل به تفصیل در مورد روش بروزرسانی avast بحث شده است. به طور خلاصه شما روی گلوله نارنجی رنگ avast در system tray راست کلیک میکنید و registration information را کلیک میکنید. سپس از صفحهای که باز میشود register now را کلیک کنید.
برای جزئیات بیشتر به پست قبل رجوع کنید.
سوال:
من تازه نصب کردم. آپدیت رو میزنم خیلی طول میکشه و نمیره قضیه چیه ؟ من 128 دارم.
جواب:
احتمالا شما از نسخه قدیمی avast استفاده می کنید. ابتدا از قسمت آپدیت program را بروز کنید. اگر نشد مجبورید به سایت avast برید و آخرین نسخه آنتی ویروس رو دانلود کنید.
سوال:
نسخه ی رایگانش سریال دره؟
جواب:
نسخه رایگان هم سریال داره. ولی شما پولی بابت سریال نمیپردازید. سریال یک ساله هست. در صورتی که سریال براش نگیرید بعد از 60 روز از کار می افته.
سوال:
دوستان به نظر شما آنتی ویروس آوست با فایروال کومودو نصب کنم بهتره یا کسپر اینترنت سکوریتی؟
جواب:
درسته که شما از یک آنتی ویروس معتبر استفاده می کنید ولی از کجا مطمئن هستید که کسایی که کرک کسپر رو بهتون می دن یک ویروس تازه ننوشته باشن که کسپر نمیشناسه و شما با خیال راحت آلوده به ویروس میشید و عاقبتش رو هم می دونید. همین چند وقت پیش حساب بانکی یکی از کارمندان یکی از بانکا رو خالی کرده بودن تا قرون آخرش. معلوم هم نشد که طرف چطوری برداشته و به کجا واریز کرده!
پس بهتر نیست که بیایم و حداقل برای آنتی ویروس سراغ کرک شده هاش نریم و بیایم از آنتی ویروس رایگان اوست یا اویرا یا AVG که کلی کاربر تو دنیا دارن استفاده کینم.
انتخاب با شماست.