بهترین nfs ی که تا حالا بازی کردم .
من هم اولش رو بازی کردم با گیم پلیش حال نکردم ولی با یه ماشین دیگه فهمیدم بازی واقعی یعنی چی ...
فقط UnderCover
Printable View
بهترین nfs ی که تا حالا بازی کردم .
من هم اولش رو بازی کردم با گیم پلیش حال نکردم ولی با یه ماشین دیگه فهمیدم بازی واقعی یعنی چی ...
فقط UnderCover
Ea این نسخه رو خیلی خوب ساخته !!!!
از نسخه های قبلی خیلی قشنگتره.
دمش گرم. بلاخره یه چیز درست حسابی داد دست مردم.
سلام دوستاننقل قول:
برای من هم همین مشکل رو داره. کرک تو دی وی دی رو هم ریختم. و حل نشد . لطفا کمک کنید.
البته به نظر من توقعات گيمرها نسبت به قبل خيلي بالا رفته .
من هنوز بازيش نكردم اما چون عاشق nfs هستم حتما بازي ميكنم . منم pro street خيلي افتضاح ميدونستم اما چندين بار تمومش كردم .
توي اين سري هم كه تجربه ماشينهاي جديد خودش يه نوع لذته و ارزششو داره حتما ///
درسته.به نظر من تا حالا بازی به با حالیه گیم پلایGrid نیومده.نقل قول:
نقل قول:
برو Grid بازی کن حال کن.
خوب به سلامتي bugati خريدم مباركم باشه!!! :31:
فك كنم فقط 4 5 نفر بازي كنن كه يكيش خودمم بقيه همه حالشون بهم خورد از بازي!!! :2:
ولي واقعا اين نور پردازي بازي خيلي مضخرف و اعصاب خورد كنه!!!:13:
نور آفتاب كورت مي كنه ولي ميري توي سايه هيجاره نمي بيني!!!:18:
عزیز منظوره من اینه هرکی که میاد نظر میده باز فردا میاد یه نظر دیگه میده با نظره قبلیش اینجوری درسته ؟ اگه درسته که هیچنقل قول:
فراموش نکنید اینجا فروم هست و تاپیک این بازی، جایی برای اینکه کاربرا نظرشون رو بگن حالا تایید یا مخالفت یا هرچی حالا اینکه نظره همه بده دلیل میشه کسی دیگه نظر نده ؟
بازیش Nfs دیگه . حالا هم برگشته کمی به حالت قبل و یک سری اکانات هم اضافه کردن. فقط متاسفانه گرافیک بسیار مزخرفی داره. به قول Sam کارتونیش کردن.
سلام................
بروبچ گرافیک اندرکاور Pc با Ps3 فرق میکنه..............
اگه فرق می کنه که هیچ اگر نه که گرافیکش فوق العادست اون سواله اولم برا این پرسیدم بخاطر اینکه من نسخه Pc رو ندیدم ولی Ps3 امروز بازی کردم
'گرافیک 2 برابر پارادایس از Grid هم بهتره
گیم پلی عالی.
آقا من تازه خریدم . چرا ارور میده هر کاری میکنم بازی باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی گزینه Done هم میزنم بازم از دوباره میاد :) کمک کنین عزیزان