کسی مکس کلاسیک داره ؟ ( 128~512) سرعت دانلودش چنده ؟ بهترین حالت چند میده ؟
Printable View
کسی مکس کلاسیک داره ؟ ( 128~512) سرعت دانلودش چنده ؟ بهترین حالت چند میده ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من توربو دارم(خودم نه ها اینترنتم توربو هست:31:)
روزا حدودا 100 (البته 2 3 هفته ای میشه دور و بر 80 می چرخه) شبا از 1 تا 90 متغیره
البته شبایی هم شده تا حدود 3 گیگ دانلود کردم
یکی از دوستان برای واحد تجاریش از شاتل سرویس گرفته. سرعتش خوب هست و کم فروشی نمیکنه (دانلود حدودا 62 میده)نقل قول:
ولی پینگش معمولا بالای 300-400 در بهترین شرایط هست!!! و معمولا بالای 500 در بیشتر اوقات. مورد منفی دیگه محدود کردن در صورت دانلود شبانه بیش از حد (از نگاه اونها) و هر شب از نگاه کاربر هست که این موردش اصلا جالب نیست!
آره منم مدتی پیش شاتل گرفتم که بعد از مدتی فرار رو بر قرار ترجیح دادم حتی یه ماه هم از قراردادم باقی مونده بودنقل قول:
این وضعیت پارس من بود٬ این وضعیت پارس یکی از تهرانی ها:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6201898&postcount=7763
شاتل هم پينگش بالاست هم اينكه به دانلود شبانه گير ميده و سرعتو مياره پايين
مكس نت هم پينگش بالاست و هم اينكه يه مقدار سرعت دانلودش در مقايسه با تبريز پايينتره كه كاملا طبيعيه در اورميه!!! البته واسه اونايي كه بيشتر دانلود ميكنن خيلي خوبه.
پارس آفلاين هم كه ديديم همچين آش دهنسوزي نبود البته بد هم نبود ولي من نميتونم استفاده كنم( خيلي تعريفش رو شنيده بودم ولي ظاهرا اونطوريا كه ميگن نيست)
ispهاي قديمي اورميه هم كه چندان راضي كننده نيستن بهترينشون ظاهرا تركانت هستش ولي باز هم اونطور كه بايد كيفيت خوبي نداره
مخابرات هم كه كلا بي خيال، تعطيلش كنن بهتره البته اينو بگم مخابرات پينگ تقريبا خوبي داره (روزها در سايت اسپيد تست زير 200 و بعضا 210 و شبها در بدترين حالت ميرسه به 300) و بيشتر به درد كسايي ميخوره كه وبگردي ميكنن
نتيجه اخلاقي: در حال حاضر اورميه ديسكانت ميباشد :41:
آقا به نظر من پارس بگیر . بهترین آپشن موجود هست . مکس نت که افتضاحه کامله . پینگ من الان 1300 هست ! این کلاه برداری هم که داره از غربی میکنه قابل قبول نیست
بله در مقايسه با شاتل و مكس ، پارس گزينه ي بهتري بنظر ميرسه ولي چون مركز مخابراتي ما بسيار پيشرفته س! امكان خريد اكانت 3 ماهه واسه من وجود نداره اما ميتونم 1ماهه، 6 ماهه و 1 ساله بگيرم! تعجب نكن درست خوندي! بغير از 3 ماهه هر چند مدتي كه دارن ميتونم ازشون اكانت بگيرم. و چون خريد 1 ماه به 1 ماه اصلا واسم نميصرفه فعلا بيخيال پارس شدمنقل قول:
256 مخابرات روز 2 تير
ساعت 3:36 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 3:51 صبح
ساعت 4:04 صبح
مخابرات مشکلاتش چیه؟(میخوام برا یکی دو نفر مشاوره خرید adsl بدم می خوام کمی اطلاعات داشته باشم.) چون این طوری که می بینم فرقی بین من و آقای ارومچی تقریبا تو سرعت و پینگ نیست. فقط دانلود شبانه اش کمتره که خب به درد تازه کار نمی خوره.