شما باید اون روم هایی رو انتخاب کنید که چراغ سبزشون روشن نباشه ! یعنی ظرفیت بازیکن داشته باشه !نقل قول:
یوزرتون چی هست ؟
Printable View
شما باید اون روم هایی رو انتخاب کنید که چراغ سبزشون روشن نباشه ! یعنی ظرفیت بازیکن داشته باشه !نقل قول:
یوزرتون چی هست ؟
ilyar هستش
و رو خطم
میخوام تو مسابقات شرکت کنم.
ولی نمیدونم از کجا ثبت نام کنم .
من یوزرم تو گیم رنجر اینه
p30] prince of persia]
میخوام تو مسابقات شرکت کنم.
یوزرم هم تو گیم رنجر اینه:
prince of persia
[P30]
بابا اومدید یه مسابقه بزاریدا
بچه ها لطفا همگی هر روز ساعت 5 آن بشید تا سریع این کار تموم بشه دیگه!!
بریم مسابقات مرحله بعدی :31:
با برنده های فروم های دیگه بازی کنیم !!!
دیدم حامد جان توی چنتا سایت دیگم مسابقات گذاشته :27:
راستی اسپانسر مسابقات کیه :13:
نکنی خودتی آقا حامد ؟؟ :46:
با سلام
منم می خوام تو این مسابقات شرکت کنم خواهش مکنم تاریخ ، روز و ساعت دقیق شروع بازی رو بگید که منم بیام
و یه لطف دیگه بگید به کدام سرور یا شماره آیپی که باید متصل بشم چیه
ممنون
بچه من تو دو تا بازی آنلاین هستم و تو یکش حریف می طلبم جنگ های صلیبی رو در حد حرفه ای نیستم ولی خیلی دوست دارم بازیشو و بازیش می کنم البته نسخه ی فارسیشو و اینکه Command & Conquer 3 Tiberium Wars واقعا حریف مطلبم فکر نکنم کسی بتونه حریفم بشه
با عرض شرمندگی خدمت دوستان و آشنایان !نقل قول:
ما سه شنبه تصمیم گرفتیم ADSL مون رو عوض کنیم و از یه سرویس دیگه استفاده کنیم ! قرار بود که فقط 4 ساعت قطع اینترنت داشته باشم ! ولی متاسفانه این طور نشد و من نمی تونم بیام !یا امروز ( پنج شنبه ) میام ! یا هم که موند شنبه ظهر ! امان از دست مخابرات !!!
--------------------------
مسابقات همین سایت هستش !!!
اسپانسر مسابقات هم خودم هستم ! ولی اگه این جوری پیش بره و یکی بیاد و یکی نیاد فکر نکنم مرحله ی بعدی هم باشه ! این همه زحمت آخرش هم هیچی !
ما گفتیم این تابستون یه حالی به بچه ها بدیم ! اونم که انگار شما نمی خوایید !!
اگه کسی نیاد و شرکت نکنه اسم شما رو به جای ایشون می نویسم ! فقط به شرط این که هر روز به تاپیک سر بزنید و فعال باشید !نقل قول:
شما می تونید به تاپیک خود بازی برید !!!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=180846
تاریخ و روز اصلی نداریم ! بیشتر بازی ها ساعت 5 بعد از ظهر هر روز برگذار میشه ! ای پی هم نیاز نیست !نقل قول:
اگه جای خالی داشته باشیم اسم شما رو هم ثبت می کنیم !!!
یوزرتون تو برنامه ی گیم رنجر رو هم بگید !!
آقا حامد من پیشنهاد می کنم مسابقات ظهر ها برگزار بشه چون ظهرهای افراد بیشتری آنلاین هستند.