سلام.
می خواستم بدونم فرق آزمون های وزارت بهداشت با وزارت علوم(سازمان سنجش) چیه؟ با توجه به اینکه زمان برگزاری امتحانشون با هم متفاوته!
Printable View
سلام.
می خواستم بدونم فرق آزمون های وزارت بهداشت با وزارت علوم(سازمان سنجش) چیه؟ با توجه به اینکه زمان برگزاری امتحانشون با هم متفاوته!
سلامنقل قول:
وزارت بهداشت، منع رشته داره. یعنی برای هر رشته که بخواهید شرکت کنید، باید رشته کارشناسی شما اجازه شرکت در کارشناسی ارشد را داشته باشه.
همچنین شما میتوانید تنها در یک رشته (تک گرایش) شرکت کنید.
ضریب درسی در تعداد تستها اعمال میشه. یعنی تعداد تستها برای هردرس برحسب ضریب آن درس هست.
از کارشناسیهای وزارت علوم بیشتر رشته های زیست شناسی و گاهی رشته های دیگه میتونند در وزارت بهداشت شرکت کنند.
سلام
میشه بگید اصولا برای کارشناسی ارشد ، کتاب های کدوم انتشارات ها تاپ هستن ؟ کلا . البته رشته مورد نظر من مجموعه مدیریته .
بعد کدوم از همه بهتره ؟ یعنی استاندارده . یعنی مشکل حادی نداره . اینطوری مثلا ...
شاید باورتون نشه ولی اگه میدونستین چقد ضروریه همین الان جواب میدادید مفصل !
خلاصه اینکه انتخاب بین کتابای گاج و ماهان و پارسه و مدرسان و پوران پژوهش (و بعضی نشرا که شما معرفی میکنید) به توضیح شما بستگی داره ...
-----------------------------
راستی نرم افزار تخمین رتبه کنکور کجا هست ؟ الان موسسه مهستان داره اما فقط واسه اعضاش . شما جایی رو نمیشسناسید که درصد وارد کرد و رتبه گرفت ؟!
مرسی ...
سلام کسی اینجا در مورد پردیس علوم تحقیقات دانشگاه ازاد که جدیدا تو همه شهرا تاسیس شده چیز
ی نمیدونه؟؟ راجع به اینکه معتبر هست یا نه
سلامنقل قول:
هیچ فرقی با علوم تحقیقات نداره و معتبر هست و در مدرک هم نوشته میشه علوم تحقیقات
و گفته میشه زیر نظر مستقیم واحد علوم تحقیقات تهران هست
سلامنقل قول:
واسه مجموعه مدیریت انتشارات نگاه دانش اکثر کتب رو قبضه کرده . جزوه های موسسات مختلف نمیتونن جای کتب اصلی رو بگیرن . واسه منابع تا اونجا که من تحقیق کردم توی سایت modir.ir کاملترین منابع معرفی شدن . اکثرشون هم کتب نگاه دانش هستن .
واسه آزمون من خودم پارسه بودم و ازش راضی نبودم . ماهان رو بهت پیشنهاد می کنم . چون جامعه ی آماری بهتری داره .
در کل خودتی که قبولیتو تضمین میکنی نه موسسات .
موفق باشی .
سلام
دست گلت درد نکنه ...
حالا چند تا سوال :
0 - راستش من واسه خودم نمیخوام . این اطلاعات واسه یکی از دوستامه . :sq_25:
----------------------------------------------------------------
1 - کتب اصلی منظورتون چیه ؟ الان یعنی کتابای مثلا ماهان اصل نیست ؟ خب مگه نگاه دانش هم یه انتشارات نیست مثل ماهان ؟ لطفا یکم بیشتر واسم توضیح بدید .
2 - شما تو این مدت ندید یه جا بشه درصد وارد کرد و بعد رتبه گرفت ؟
∞ - ممنونم ازت . واقعا احتیاج داشتم(و دارم) یکی کمک کنه چونکه پای ابرو درمیونه . چیز دیگه به ذهنت میرسه مثل سایت یا نکته خاصی بگو تا منم به طرف بگم همچین شاد شه ...
dada1580 ♥♥♥
سلام
پس کی این نتایج لعنتی تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد اسلامی.... بازم بگم !؟ . مییاد؟!!
با تشکر
سلام
برنامه ریزی واسه ارشد باید چطوری باشه!!؟
دوستان این اعلام نتایج نهایی ارشد آزاد کی هست؟ من انتخاب رشته کردم و اون نتیجه ی نهایی کی میاد؟
ممنون