دقیق یادم نیست !
ولی باید باز می کردی سریع با موتور می رفتی زیر زمین تا بسته نشده !
تنها جایی که زیاد گیر کردم این بود (1 ساعت :دی)
Printable View
دقیق یادم نیست !
ولی باید باز می کردی سریع با موتور می رفتی زیر زمین تا بسته نشده !
تنها جایی که زیاد گیر کردم این بود (1 ساعت :دی)
نقل قول:دوست من تنها راهش همینه که به محض اینکه در باز شد با سرعت سوار موتور بشید و به سمت دریچه حرکت کنید....راه دیگه ای نداره....چندبار که امتحان کنید و راه رو یاد بگیرید به راحتی میرسید...مطمن باشید وقت کافی واسه رسیدن هست فقط یه کم سریع کار کنید...نقل قول:
تشکر...
:31:تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
اگه ممکنه شما یه تصویر بزار بگیم که چکار کنی...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
تا اونجایی که من یادمه موتورو بزار اونجا پیاده برو...
اگه ممکنه شما یه تصویر بزار بگیم که چکار کنی...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو مرحله ي مكزيك وقتي با موتور مي ري تو زير زمين يه كم تو اون دالان ها كه مي چرخي به يه جايي مي رسي كه يه گودال بزرگه هر جور سعي كردم از روش با موتور بپرم نشد لطفا كمك كنين یه تصویر برام بذارین موردم تا حالا تو یک بازی این قدر گیر نکرده بودم
تا اونجایی که من یادمه موتورو بزار اونجا پیاده برو...
مرحله ایسلند اول مر حله گیر کردم کمک می کنین
چند تا جواب و یک سوال
توی مکزیک شما باید از اون میله های رو دیوار بالا بری
بعد یه قسمتی از دیوار جای دست داره اونو میگیری و خود به خود
میاد پایین و سکو سر جاش میاد
توی ایسلند اگه همون اولشی که
باید چند تا سنگ رو سر جاش بزاری بری بالا و با کمک نیروی فوق العاده تور thor
سنگا رو بچرخونی تا سه تا پرتو نور بیفته جلوی در بزرگ بعدش باید با همون نیرو در رو باز کنی
سوال
توی ایسلند بخشی که باید از روی پل رد شد چند تا سنگ میاد و پل رو خراب میکنه کجا باید بپرم و چیکار باید بکنم؟
نمی دونم از حرفام سر در اوردین یا نه
چون زیاد واضح صحبت نمیکنم D:
سنگ زیر پاتون به سمت جلو متمایل میشه. قبلا از خراب شدنش لبه مقابل رو میگیرین و ادامه میدین.نقل قول:
وقتی به اخر لبه میرسین به میله پایین ستون کناری پرش کنین.
به روی سراشیبی بیفتین و در اخر به روی میله مقابل بپرین.
از اینجا به بعد دیگه مسیر حرکتون سر راسته. از بین ستون ها (لبه ها) حرکت میکنین... خودتون رو به بالا, اولین دالان سمت راست میرسوین و بالا میرین...
كمك:
اوايل مرحله توي كشتي هستم
ميرم پايين بايد 3 تا سنگ رو بوسيله اهرم بچرخونم
يكي از سنگ هاي اهرم داره و 2 تاي ديگه ندارن
يكي رو پيدا كردم همون بغل بود
حالا اون يكي كجاس ؟ هر چي ميگردم نيست
دسته دوم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما دسته سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنید...نقل قول: