سلام.آره راست میگه.از ورژل خبری نیست تو این بازی ؟
Printable View
سلام.آره راست میگه.از ورژل خبری نیست تو این بازی ؟
تو صفحه اول تاپیک و تو اولین پست داستان کامل بازی هستنقل قول:
توضیح در مورد شخصیتهای بازی هم هست البته تو صفحات بعدیش
gamespot بالاخره نسخه PC ریویو کرد . امتیاز 8.0 به بازی داد! به نسخه های 360 و ps3 هم همین امتیاز رو داده بود.
یه پوئن مثبت برای کپکام به حساب میاد چون معمولا پورت بازیهاش به pc خوب در نمیومدن. از طرفی طرفداران رزیدنت اویل هم میتونن امیدوارم باشن که در صورتی که RE5 برای PC هم عرضه بشه شاهد نسخه ای در حد کنسول ها خواهند بود.
منظور دوستان ورجیل هستش نه ورژیل
ورجیل تو 1 بوسیله ی داداشش یعنی دانته کشته می شه دویل می کرای 3 در اصل فلش بک هستش و داستانش قبل از دویل می کرای 1 اتفاق افتاده!!!
منم با ورجیل خیلی حال می کردم
اما تو 1 هم تا اونجایی که یادمه آخرش گلوریا می میمیره اما تو این سری هم بودش دختر آرخام هم بود که یه سکانس بیشتر ازش نشون نداد کلا دویل می کرای تو داستان زیاد تاکید نداره مخصوصا تو 2 اش که فقط رو اکشن بازی تمرکز کرده بودش وداد همه ی طرفداراش رو در آورد اما با 3 جبران کرد 4 هم نمره ی قبولی می گیره برای اینکه همه چی مشخص بشه بازم باید منتظر شماره های بعدیش باشیم
بله من 35 مگابایت رو تو 2ساعت و 30 دقیقه دانلود کردمنقل قول:
و درسته برای 64بیتی حدود 50 مگابات است که دانلودش بیشتر طول میکشه
بازی بسیار عالی بود من در عرض 5 روز تمومش کردم به نظر من شفافیت تصویرش از کنسول هم بیشتر بود ولی اگه کلا با نسخه ی کنسول ps3 . xbox360 مقایسه میکری به نظر من کلا فرق زیادی با کنسول نمیکرد و در کل میشه گفت خوبتر هم بود همچنین خوبیش این بود که سیستم بالایی نمیخواست ولی کمی کسل کنندش این بود که هر غول رو باید 3 بار میکشتی 2 بار با نرو و یک بار هم با دانته ولی اون وسایلی که دانته برمیداشت مانند همون چمدانی که به تیرکمون تبدیل میشد و موشک ازش بیرون میومد خیلی قشنگ بود در کل به نظر من بهترین بازی بود که توی سال 2008 بازی کردم البته Mass Effect هم خوب بود.
امتیازش هم قابل قبول بود.
موفق و سربلند باشید.
بروبچ کل بازی چند تا مرحله س ؟
با کسل کننده بودنش موافق نیستمنقل قول:
به نظر من هم تو سال 2008 بهترین بازی بود البته تا الان
در کل حسابی چسبید:31:
20 مرحلهنقل قول:
کل بازی 20 تا مرحله است.نقل قول:
که بین 5 تا مدی که جایزه میده Hell & Hell خفن سخته!!!!!!
من اول مرحله 11 گیر کردم بعد از مبارزه با دانته توی قصری که نمیدونم چه طوری برم هیچ راهی نیست که بتونم برم لطفا کمک کنید