-
منظورم اينه كه تا وقتي موتور RAGE + europhia توي بازي GTA استفاده شده كه فيزيكس رو نامحدود ميكنه يعني حالت ragdoll برا بازي كن وجود داره-(يعني عر چقدر تند بري و بعد از ماشين بپري بيرون دقيقا همون اندازه كه g-force داشتي اون همه پرت ميشي
اما تو اين بازي همونطور كه توي تريلر ها ديده شد اگه اين كار رو بكنيم به مقداري كه قبلا بازي ساز ها براش تعريف كردن به جلو پرت ميشيم
يعني همونطور كه خودتون گفتيد از nvidia phisyx استفاده ميكنه محصولي كه ATI لازم نميبينه ازش استفاده كنه
در مورد داستان بازي هم منظورم اينه كه مجبور نيستن بازي رو تو دهه ي 50-60 بسازن چون هنوز هم تو خيلي كشور ها مافيا به خوبي وجود داره و فعال هستند- پس اگه ميتونستن تاريخ بازي رو جديد كنن حد اقل نمرشون از 80 به 90 ميرسيد
دليل اين كه از europhia استفاده نكردن اينه كه يكم دقت بكنيد به سيستم هايي كه ميتونن GTA IV رو با مد هاي گرافيكي تو آخرين تنظيمات گرافيكي اجرا ميتونن بكنن! همه ي اون سيستم ها ابر رايانه هستند در صورتي كه براي اينكه بتونيد mafia 2 رو تو آخرين تنظيمات بازي كنيد يك كارت 5870 كافي هست
يك سوال ديگه اي كه دارم اينه كه من با كارت 5850 تا آخرين تنظيمات ميتونم crysis رو تنظيم كنم كه 15-17 تا فرم ميگيرم اين كه قرار نيست به سنگيني crysis باشه پس تو اين چند تا ميگيرم؟فكر ميكنيد؟
-
کی گفته داستان تکراریه؟
و خدا را شکر که بازی همون دهه 50 یا 60 بمونه و مودرن نشه که دیگه حال دیدن مکانهای امروزی را ندارم!:2:
همین مافیا 1 به اون بزرگی و زیبایی میانگینش شده 88!!
تازه 1 امتیاز بازی گرفته و نباید اینطور برخورد بشه با بازی!یک امتیاز!
-
من خیلی وقته که تصمیم گرفتم به امتیاز سایتا توجه نکنم
به من چه که چه امتیازی به بازی میدن
به بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands گیم اسپات فکر کنم داد هفت و نیم ولی من خیلی باهاش حال کردم
بهتره فقط از بازیا لذت ببریم..........................
-
من که نگفتم بازی کلا مزخرفه
گفتم دلیل اینکه 100 نگرفته شاید به خاطر استفاده از physix هست شایدم به خاطر ماشین های قدیمی توی دوران های 0-60 و محیط های قدیمی و .. قدیمی
-
نه بابا اینطور باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه اونوقت که Mw از نظر فیزیک در حد مرغ هست!باید بهش 0 بدن!
-
اینکه فیزیکش محدوده کاملا غلطه!!!
یعنی اقا می گم این بازی کولاک می کنه از GTA V هم می زنه جلو!!!!بازی که نهوز قطعی نیست به غیر از برف یک فیزیک خیلی خارقالعاده داره شما اگه تصاویر رو نگاه کنید می بینید تیر چه خوب تو ماشین فرو رفته و کاملا می تونید گودی ایجاد شده رو حس کنید!!!
سایه ها اونقدر نرم درست شدند که انگار واقعا زیر درخت وایستادی برگ برگ روی زمین نشونش می افته!!!!
هر چیزی قابلیت تخریب پذیری دارند یعنی یک صندلی رو بشکنی تکه هاش می افته رو زمین برا تماشا!!!هنگام شب برق ساختمون ها روشن هست و نیمه شب خاموش!!!
یعنی چی بگم بفهمید این بازی چی هست!!!!بهترین بازیی که تاحالا ساختن میشه!!!
داستان مافیا الان می خواد چی بشه؟؟؟سال 90؟؟؟؟
مثلا مافیای نفت که باید بریم بشکه نفت سوراخ کنیم؟؟؟!!!
یا تو مزایده تقلب کنیم؟؟؟؟!!!!!
عجب....
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
راستی این بازی رو با gta iv مقایسه نکنید که باید با gta v مقایسه بشه که iv هیچ حرفی برای گفتن نداره...
-
بازم اشتباه برداشتید مطلبو
گفتید چرا 100 نگرفته
منم گفتم چون از لحاظ فیزیکی europhia نداره (وقتی تکنولوژی ساخته شده پس چرا ازش استفاده نکردن-شاید این دلیلی باشه که بهش 100 ندادن)
-
اونم که میگین gta iv رو با اخرین تنظیمات اجرا میکنه ابر کامپیوتره نخیر خودم همه چیز اخر بود ولی حدود 20 -25 فریم میگرفتم!!!
سیستمم که ذغالی(!)
vga: geforce 9500 gt 1 g
ram:2 g
cpu:AMD athelon x2 4000
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
همه اینها مال یک نمره الکی سایت غیر معتبر هست حالا به نظر ما...
نظر IGN , GAMESPOT اینا مهمه.
-
امتیاز که مهم نیست مهم اینه که از بازی لذت ببرید من مثلا حالم از Geow به هم میخوره!حالا بازی بشه میانگینش 100 یا حالم از ماریو و زلدا به هم میخوره امتیازاتشون زیاده!
-
امتیازش هرچی میشه بشه ..........
فقط امیدوارم ازش لذت ببریم.