هنوز بازي نيمده كه.به demoهم تا اونجايي كه من ميدونم امتياز نميدن.مطمئن باش 4 در مقابله اين خيلي راحته!!!اره بابا خيلي بهتره!!!گرافيكو بايد ببيني تا متوجه شي منظور من از گرافيكه فوق العاده و بي نظير چيه!!!نقل قول:
نه هنوز خبري از نسخه ي PC نيستش
Printable View
هنوز بازي نيمده كه.به demoهم تا اونجايي كه من ميدونم امتياز نميدن.مطمئن باش 4 در مقابله اين خيلي راحته!!!اره بابا خيلي بهتره!!!گرافيكو بايد ببيني تا متوجه شي منظور من از گرافيكه فوق العاده و بي نظير چيه!!!نقل قول:
نه هنوز خبري از نسخه ي PC نيستش
تريلري پر محتوا از اويل 5 ، كه در اون سنگ قبر جيل رو هم نشون ميده :
34 مگابايت :
كيفيت SDکد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2036/t_re5_alttrailer_cam.flv
نمیشه بگید بازیش چطوریه ؟ بیشتر توضیح بدید ؟
داره تو دلم قند اب میشه نمیتونم تریلرهاشو دانلود کنم .
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی جیل مرده؟؟؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بده اینطوری؟؟؟؟بازی بدون اون صفایی نداره:31:
اینطوری پیش بره که بعد هر 5 سال یک Resident Evil اصلی که ادامه داستان باشه را بخوان عرضه کنند دیگه ماهم اونموقع حتما مردیم:31: پیر شدیم به خدا این Resident Evil هم نمی خواد تموم بشه..نقل قول:
والا كشتن شخصيت ها مخصوصا به دست كپكام هيچ اعتباري ندارن! :31:نقل قول:
ميشه مثل قضيه ي ايدا
من كه بعيد ميدونم كپكام بياد پرطرفدار ترين شخصيت زن اويل رو بكشه !
ولي به هر حال بايد ببينيم چي از آب در مياد
كلا الآن براي قضاوت زوده :46:
مگه ایدا هم مرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا ما از هر کی توی این بازی خوشمون میومد که مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم شماره جدید این بازی که بیاد همه شخصیتها مرده باشن و باید یه زامبی رو برداریم و بریم باهاش بقیه زامبی ها رو بکشیم
اصلا ایدا کیه !!!!!؟!
( حالا همه میگند عجب خنگی هستی بابا )
آره حق با شماست جیل محبوب ترین شخصیت بازی سری اویله چون کاراکتر اصلی محبوبترین سری اویل یعنی اویل 3 (نمسیس) بود.نقل قول:
عزیزم آیدا ونگ aida wong . اویل 4 رو یادت هست.نقل قول:
منظورم چيز ديگه اي بود! نگفتم كه ايدا مرده!نقل قول:
منظورم اين بود كه توي شماره ي دو ظاهرا مرد ، ولي دوباره توي 4 برگشت
جيل هم احتمالا همينه ، يا توي همين نسخه مياد يا نسخه ي بعدي ، كه من فكر ميكنم توي همين نسخه باشه